Merhaba. İphone 13 alsam 1.5 sene kullansam çok zarar etmeden elden çıkarabilir miyim? Ikı senede bir telefon değiştiren biriyim. 11 ile 13 arasında kaldım ama fiyat pahalı olunca 13 elden kolay çıkmaz gibi. iPhone 11 daha ucuz ve ikinci eli daha canlı bir cihaz o açıdan sormak istedim. Sadece fikir almak amaçlı İPhone kullanıcılarına itafen soruyorum, teşekkürler şimdiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 Alınır Mı?
-
-
13 nasıl elden çıkmaz dostum anlamadım.
1 günlük 13'üme arkadaşım 500 lira fazla vereyim bana sat 1 ay beklemeyeyim sen yeni sipariş edersin dedi.
Ve bu telefon artık sıfır telefon değildi kutusunu açtım aktifleştirme yaptım 1 gün kullandım arkadaşım satın aldığım fiyatın 500 lira fazlasına alayım dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Kasım 2021; 21:49:33 > -
Hocam şimdi şöyle düşünüyorum. 13 bin lira verecek adam o cihazın ikinci elini alacağına sıfırını alır, elden zor çıkar diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatım boyunca 4 farklı iPhone kullandım sadece 1 tanesinde zarar ettim.
Zarar ettim derken anneme 8Plus hediye ettim :)))
Diğerlerini hep sorunsuz sattım.
Bu ülkedeki iPhone algısı muazzam.
-
13 pahalı olduğun için , ikinci eline para verecek adam sıfırını almaz mı? Elimde kalmasın iki sene sonra :)
Zamanında 24 ay taksitle 4.100 liraya aldığım 8 plus telefonu tam 1.5 sene sonra 4.000 TL ye satmıştım, üstelik arka canımda çatlak vardı
İki yıla kim öle kim kala hocam... Belki2 sene sonra dolar 10 lira olacak, sizin cihaz çok ucuz kalacak. Bunları bilemeyiz :)
Ben aldığım hiçbir Apple cihazından zarar etmedim. Cihaza iyi bakarsanız piyasa koşullarında çok rahat satarsınız.
En son iPhone 11 256GB cihazımı BiM kasiyerine satmıştım. Her türlü alıcı bulunur :)
-
Şöyle izah edeyim.
2012 xperia tx aldım (iphonedan çok az ucuzdu)
2015 xperia z3 aldım(su ve toz geçirmez diye iphone 6 dan %20 pahalıya aldım)
İki telefonda da imalat hataları vardı ve çıkarttıkları arızalara en az bir telefon parasıda ödedim.özellşkle z3 ü sadece 18 ay kullandım.
2016 da gittim o zaman epey pahalı fiyata iphone 7 aldım.5 yıldır taş gibi , yazılımı güncel ve hala kullanıyorum.batarya al devam et.Birdaha maddi imkanım olduğu sürece iphonedan başka telefon almam.
İphone aslında kullandığım en ucuz telefon oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X