Şimdi Ara

Lumia 540

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süredir s4 kullanıyordum ve kardeşime verdim şuan telefonsuzum bugünde a101 de 450 tl ye lumia 540 gördüm (535 in güncel hali) sınava hazırlandığım için çok para harcamak istemiyorum sizce lumia beni s4 ten sonra üzermi ? Lumia yerine 2. El GM 4g vb cihazlar almak dahamı mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 den sonra tel tel dökülen ve Microsoft un tamamen çekileceği ekosisteme sahip bir cihazı almak . . .

• Uygulamalarla çok içli dışlı değilseniz çok iyi tercih olur. O fiyata akıllı telefon yok maalesef.

• Aslında aşırı içli dışlıyım bu yüzden sınav sonuna kadar sadece face wp ve insta için telefon bakıyorum

• Android varken windows phone alınmaz.. Pişman olursun satmaya çalışsan bile telefoncular almaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: knynmz38

Aslında aşırı içli dışlıyım bu yüzden sınav sonuna kadar sadece face wp ve insta için telefon bakıyorum

Sınavınız ne zaman bilmiyorum şimdiden başarılar dilerim ama kısa bir süre sonra atlatacaksanız ziyan etmeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

Aslında aşırı içli dışlıyım bu yüzden sınav sonuna kadar sadece face wp ve insta için telefon bakıyorum

Sınavınız ne zaman bilmiyorum şimdiden başarılar dilerim ama kısa bir süre sonra atlatacaksanız ziyan etmeyin derim.

En ez bir yıl var windowsu seven seviyo sevmeyen nefret ediyor ama sanırım gözümü karartıp almayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 920 Kasa Değeri
    10 yıl önce açıldı
    Arızalı Nokia Lumia 820
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

En ez bir yıl var windowsu seven seviyo sevmeyen nefret ediyor ama sanırım gözümü karartıp almayı düşünüyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman içinizden geleni alın gitsin ne olacak telefon sonuçta.

• 5 krş etmez la
  • Instagrami bile cop olan bir telefona bulasma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.