Şimdi Ara

lumia 550 vs 640xl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktanda anlayacağınız gibi sorunum belli.. İki telefonun her özelliğini biliyorum.. Tek korkum biri 2 yıllık biri 1 yıllık telefon olması... (3 ve 2 yıllık sayılabilirler bile) aralarından hangisini seçmeliyim? Zira 640xl eski olmasına rağmen eğer 550 güncelleme alacaksa 640 serisinin haydi haydi alması gerek.. Ama x50 serisi şuanda en güncel seri... Aslında makul seçenek 650 benim için ama piyasada yok...

Kamera ve donanım olarak özelliklerini biliyorum. Tek sorunum güncelleme tarafı. 525ten geçiş yapacağım için her ikiside benim gözümde donanım olarak iyi telefonlar...

Sizin bu konuda seçiminiz ne olurdu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 640 serisi en muamma seri. Ne olacakları hiç belli değil, büyük ihtimalle firmware almayacak diye düşünüyorum ben,
  • Başka gorusu olan arkadaş var mı ?

• 640XL veya bulabilirsen 650 al ,550 yi boşver

• özellikle sizin tavsiyenizi istiyorum zahmet olmazsa...

saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

özellikle sizin tavsiyenizi istiyorum zahmet olmazsa...

saygılar :)

Ben dün yazdım bu konuya sonra göndermekten vazgeçtim. 640'ı geç. 950 al ya da surface telefonları bekle. Surface gelene kadar geçiş telefonu 650 de alabilirsin. 2 yıl 650 kullan sonra surface muhabbetine girersin. 640'ın ne olacağı belli değll.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu 50 ile bitmeyen telefon alınmaz artık. 550 değil 650 almaya çalışın. Olmazsa boş verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.