Bildirim
LUMIA 620 ALINIR MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
512MB RAM'e sahip Windows telefon tavsiye etmem, kimsenin edeceğini sanmam. Her ne kadar oyun oynamasan da. -
Teşekkürler, Peki lumia 540 için ne düşünüyorsunuz?
1 GB sanırım o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 540 Windows 10 güncellemesi aldı, bu yüzden çok daha iyi bir seçim olacaktır. x50 serisinden alınmayacaksa, L640'tan sonra en iyisi diyebiliriz. -
Windows Mobile 10 artık ölü bir platform hocam hiç bulaşma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Windows Mobile 10 artık ölü bir platform hocam hiç bulaşma.
"Windows telefon alayım mı?" diye bir soru göremiyorum ben, yanlış konudasınız sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
quote:
"Windows telefon alayım mı?" diye bir soru göremiyorum ben, yanlış konudasınız sanırım
Daha öncede dediğim gibi umrumda değilsin. Ancak peşimi bırakamıyorsun. Çok ilginç.
quote:
quote:
quote:
Daha öncede dediğim gibi umrumda değilsin. Ancak peşimi bırakamıyorsun. Çok ilginç.
Dediğinizi anlamıyorum. Konuyu saptırmayın, arkadaşa bir telefon önerisi yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız da yorum yapmayın, boşuna bildirim gidiyor konu sahibine.
@geological-odtü Kusura bakma dostum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dediğinizi anlamıyorum. Konuyu saptırmayın, arkadaşa bir telefon önerisi yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız da yorum yapmayın, boşuna bildirim gidiyor konu sahibine.
@geological-odtü Kusura bakma dostum.
Anlayan anladı zaten.
-
Lumia 950 veya 950XL haricinde Windows telefon tavsiye etmiyorum hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Hocam adam belli ki 2. bir telefon olarak kullanacak.
veya kısa süreli,herneyse....Lumia 620 dediği telefon 200-350 tl arası
Sizin bahsettiklerinizden 950'nin fiyatı 2199 tl...diğerine değinmedim bile ( muser'de 2700 tl civarıydı )
Lumia 540 işini gorecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Mart 2017; 18:57:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: BLACK CODE
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Hocam adam belliki 2. bir telefon olarak kullanacak.
veya kısa süreli,herneyse....Lumia 620 dediği telefon 200-350 tl arası
Sizin bahsettiklerinizden 950'nin fiyatı 2199 tl...diğerine deyinmedim bile ( musher'de 2700 tl civarıydı )
Lumia 540 işini gorecektir
İkinci telefon alacağını belirtememiş ama ilk ihtimal her zaman birinci telefon olarak kullanacağı yönünde olur.
İlla Windows kullanmak isteyenlerin tercih etmesi gereken telefonlar belli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp bile yakında desteklemeyecek boşuna alma Windows telefon alacaksan da sıfır telefon yok ikinci el 1gb ram li 820 920 925 830 olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X