Şimdi Ara

Lumia 620 Sorunu Sizde Var mı? paylaşın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
24.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler google play yada flash player gelcek mi buna
  • Herkesin kapakları biraz olsa da esneklik ve küçük hatalar bulunur.
    Şarj da kullanırken hiç sorun yaşamadım ama özel olarak Multi touch testi yapmadım.
    3'ü hiç bir şekilde yaşamadım ve duymadım.
    En kenardaki tuşlarda aslında sorun yok sadece biraz küçük olunca ve en kenarda olunca tam ekrana basmayıp ölü alana basılınca algılanmıyor bu tuşlar. Bende eskiden yaşıyordum bu "sorunu" ama sonradan alıştım ve kenardaki tuşlara alıştım.
    5'i yaşadığımı hiç hatırlamıyorum ama anlık bir OS hatasına benziyor, olur bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mzfroztrk

beyler google play yada flash player gelcek mi buna

hayır buna apple store gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Herkesin kapakları biraz olsa da esneklik ve küçük hatalar bulunur.
    Şarj da kullanırken hiç sorun yaşamadım ama özel olarak Multi touch testi yapmadım.
    3'ü hiç bir şekilde yaşamadım ve duymadım.
    En kenardaki tuşlarda aslında sorun yok sadece biraz küçük olunca ve en kenarda olunca tam ekrana basmayıp ölü alana basılınca algılanmıyor bu tuşlar. Bende eskiden yaşıyordum bu "sorunu" ama sonradan alıştım ve kenardaki tuşlara alıştım.
    5'i yaşadığımı hiç hatırlamıyorum ama anlık bir OS hatasına benziyor, olur bunlar.

Bu konu bayağı eski ve güncelleme ile düzeldi bazıları, Multi touch da dahil. Ama dokunmatik ekrandaki olayı her 620 de denedim ve wpcentral de de okudum hepsinde aynı. Aşağı yukarı çekerken biraz çektikten sonra elinizi takip ediyor. Yavaş çekin anlarsınız. Bu bazı yerlerde sıkıntı yaratıyor.

• Bende Mayısın konusuna cevap verdiğimi şimdi fark etim.

• Arkadaşlar yardım edin telefonu hiçbirşekilde kullanamıyorum lanet olsun yarın gidip en takoz telefonu alıcam rahat rahat kullanıcam sorun şu , Zil sesini sürekli sanki tuş basılıymış gibi yükseltiyor 30/30 da ve hiçbişekilde bunu yok edemiyorum kaldıramıyorum işlem yapmamı engelliyor .. Güncellemede yapamıyorum algılamıyor orası açıkken dokunmatiği ekranını çatlattım sinirden ve bidaha telefonlara bu kadar para verirsem 2 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: Mzfroztrk

beyler google play yada flash player gelcek mi buna

hayır buna apple store gelecek

• bende aydır kullanıyorum...mat ekran koruyucu tavsiye etmem , ekran görüntüsünün çözünürlüğünü düşürüyor ...canlı görüntüsü azalıyor.

benim telefondaki aklıma gelen sorunlar : çağrı gelince arada bir ekrandaki cevapla kutucuğu gri oluyor ve gri olunca ekrana dokunduğunuzda cevaplayamıyorsunuz, çözüm olarak çağrı geldiğinde böyle olduğunda tuş kilidini kapatıp açıyorum düzeliyor...:(

telefonun şarjı bittiğinde fişe taktıktan bir kaç dakika sonra kendine geliyor, yani geç açılıyor, ölçmedim ama en az 3 dakikadan fazla sanırım...:(

zil sesleri kötü.

video izlerken ya da oyun oynarken sesi kıstığınızda o kısmış olduğunuz seviye zil sesi seviyesini de otomatik kısıyor...yani az sesli video izledinizse zil sesiniz de artık o ses seviyesinde kalıyor bağımsız değil... :(((

depolama olarak sd kartı seçmiş olmama rağmen halen telefon belleğini de kullanıp resim video yükleme ssırasında yetersiz bellek uyarısı veriyor ki sd kartda dolu yer var ::((((.... sıkıcı bi durum

telefon fihristim hotmail yada facebookla ilişkili oluyor bilen vara yazsın sadece fihrist kullanmak istiyorum...şu an gereksiz olarak ana ekranda milletin doğum günlerini hatırlatıp duruyor kaldırıp telefonu atasım geliyor ...:(((

pc ye kablo ile bağlandığında kullanışsız bir zor kısıtlı bir imkan var :(((

w8 zaten çok kullanışsız geliyor bana...alışamadım kaç aydır...pc de w8 ...

aklıma gelen iyi yanları : video kalitesi gündüz gayet iyi kesintisiz akıcı yüksek çözünürlüklü video çekiyor ama fotoğraf çekerken çekmeden önce net gözüken ekran , çektikten sonra kalitesi azalıyor...

gps navigasyonu fena değil.

bilen göz uygulaması fena değil....

alacak olan arkadaşlara tavsiye edesim gelmiyor...

• Bende 10 gündür kullanıyorum....donanımsal bahsedilen sorunlar bende yok....tek can sıkıcı husus dosya yönetici yok...marketteki her şey paralı(androidde yüzüne bakmadığımız şeyler bile paralı...utanmasa Nokia guncellemeleride ücretli yapacak o derece can sıkıcı) onun dışında pek bir problem gormedim....telefon unlock yapılıp dışarıdan uygulama kurulumu yapılabiliyormuş...denemedim

• Ana ekranında doğum günleriyle ya da takvimle hiç uğraşmak istemiyor iseniz ayarlarda kilit ekranına girip değişiklik yapabilirsiniz, veya takvime girin ayarlardan Facebook takvimini kapatın Facebook la takviminizin ilişkisini kesin

• İlk bahsettiğiniz sorun bazen bende de oluyor, çağrı şeysi ,,,
    Telefonun şarjı bitmiş yani açılması uzun sürer beklersiniz bu sorun değil galiba :)
    Telefon depolama alanına ayarlardan girip ayarlayın olması lazım. Kartta sıkıntı yoksa

• takvimi dediğiniz gibi yaptım telefonu seçtim bakalım neler olacak..bilgi için teşekkür ederim...
  • Bende güncelleme sonrası dokunmatik çalışmıyor , format attım yinede fayda sağlamadı.

• Nasıl çalışmıyor? Hiç mi çalışmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hiç çalışmıyor pin kodu ekranında kalıyor. Kartı çıkartım yine aynı iptal , acil girlşte kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia lumia 620 aldım, akıllı telefonlarla çok fazla geçmişim yok fakat daha önce windows phone vardı samsungun fiziksel klavyeli olan modeli.hiç memnun olmadıgım bir telefondu,çekim gücü düşüktü,telefon en ufak tıklamada kasılıyordu. daha sonra symbian nokia e71 ve android tablet kullandım,android tablete cok ısınamadım nedense.e71 güzel telefon fakat telefon kasılıyor,ve uygulama sıkıntısı var.ekranı da cok kucuk geliyor.

eşime hediye olsun diye lumia 620 aldım,fiyat / performans olarak güzel. telefonu 3-4gündür kullanıyorum,inceliyorum.

aldığım gün telefon güncelleme yaptı.

1.klavyesini sevmedim,tuşlar küçük geliyor,yazı yazmak gercekten zor oluyor,ya parmaklarım cok büyük ya da dokunmatik ekran iyi çalışmıyor.sürekli yanlış tuşa basıyorum bazen. kelime önerisi güzel ve faydalı.bir cok programda ekranı yan cevirince telefon ekranı da yan cevirilmiyor. bu konuda sıkıntılı.

2. uygulama sayısı abartıldığı kadar az değil, ana temel uygulamalar var.ama dikkatimi çeken çoğu paralı.
    3.twitter uygulaması sorunlu, birini ekledim mi, telefon uygulamadan cıkıp ana ekrana dönüyor.
    4.multi touchin denemedim,ama sağ alt köşe de ... şeklindeki yere dokunmaya çalışırken bircok defa yandex arama tuşuna bastım,sorunun benden kaynakladıgını düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_turkm -- 30 Kasım 2013; 11:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_turkm

nokia lumia 620 aldım, akıllı telefonlarla çok fazla geçmişim yok fakat daha önce windows phone vardı samsungun fiziksel klavyeli olan modeli.hiç memnun olmadıgım bir telefondu,çekim gücü düşüktü,telefon en ufak tıklamada kasılıyordu. daha sonra symbian nokia e71 ve android tablet kullandım,android tablete cok ısınamadım nedense.e71 güzel telefon fakat telefon kasılıyor,ve uygulama sıkıntısı var.ekranı da cok kucuk geliyor.

eşime hediye olsun diye lumia 620 aldım,fiyat / performans olarak güzel. telefonu 3-4gündür kullanıyorum,inceliyorum.

aldığım gün telefon güncelleme yaptı.

1.klavyesini sevmedim,tuşlar küçük geliyor,yazı yazmak gercekten zor oluyor,ya parmaklarım cok büyük ya da dokunmatik ekran iyi çalışmıyor.sürekli yanlış tuşa basıyorum bazen. kelime önerisi güzel ve faydalı.bir cok programda ekranı yan cevirince telefon ekranı da yan cevirilmiyor. bu konuda sıkıntılı.

2. uygulama sayısı abartıldığı kadar az değil, ana temel uygulamalar var.ama dikkatimi çeken çoğu paralı.
    3.twitter uygulaması sorunlu, birini ekledim mi, telefon uygulamadan cıkıp ana ekrana dönüyor.
    4.multi touchin denemedim,ama sağ alt köşe de ... şeklindeki yere dokunmaya çalışırken bircok defa yandex arama tuşuna bastım,sorunun benden kaynakladıgını düşünmüştüm.

Güncelleme ile çoğu dokunmatik sorun ortadan kalkmasına rağmen sizin yaşadığınız durum devam etmektedir. Alışmayan biri için herkes alt tuşlara yanlışlıkla basmakta. Sadece 620 için değil tüm seri için geçerli.

Çok zorlayan bir dokunmatik ekranı var telefonun alışana kadar.

• telefon sarjda olduğu zaman kimi zaman whatsaptan mesaj geliyor bakıyorum girer girmez bir ses ve titreme hissesidiyorum sizlerde nasıl ?

ayrıca bataryasını değiştirmek istiyorum genel fiyat aralığı nedir
  • Arkadalar bende 2.el Lumia 620 aldim tel kendiliginden kapa niyor yazilim sorunu olabilirmi 8.1 yuklu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.