Şimdi Ara

Lumia 620 Sorunu Sizde Var mı? paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
24.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunları sıraladım sizde olanları numarasıyla yazın. Düzelttiyseniz nasıl düzelttiğinizi yazın. Yani bilgilendirin. Herkes görsün :) Olmayan sorunları da şu şu bende yok diyin

1. Arka kapak tuşların olduğu kısım bende tam oturmuyor. Ve kamera kenarları simetrik değil. Sorun kapakta mı bilmiyorum
    2. Multi touch sorunu vardı. Farkettim internette arattım siz de aratıp bazı videolar bulabilirsiniz. Şarja takılı iken 10 parmak algılıyor değilken 2 parmak da bile sorunlar çıkarıyor 3 parmak çalışmıyor bile.
    http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-620/213475-check-your-lumia-620-screen.html Buyrun video
    3. Dokunmatik ekran bazen kullanırken titriyor. Daha Önceden ekran büyütecini açtığımda bu garp bir hal almıştı titreme değil deprem sanki. :) Sonra kapattım sadece hafif titriyor.
    4. Dokunmatik ekrana klavyede en sağdaki ve soldaki tuşlara basarken bazen basamayınca farkettim. Ara sıra olan bir durum. Ama genelde oluyor. Ekrana kenarlarına basamıyorum bu da bazı tuşlara basmayı zorlaştırıyor.
    Bunları Multi Touch Test den bakabilirsiniz. Kenardan doğru basarak çizmeye çalışın bende biraz ortada algılıyor. Ayarlardan çizimi açabilirsiniz.
    5.Çok nadiren de olsa bazen alttaki tuşların titreşimi kendiliğinden kapanıyor. Düzeltemedim hiç birini.

GERİ iade etmeyi düşünüyorum NOKİA dan defolu ürün şovu. Yani 1500 tl veremiyoruz diye bizi kazıklamana gerek yoktu NOKİA

• Başka bir sorun daha buldum ama ben de sanırsam yok ya da çok belirgin değil. Ses 1-10 1-5 arasındayken darbeli çıkıyor yani bir artıp bir azalıyormuş.
  • direk götür değiştir veya iade et bence bariz defolu ürün
  • Bendede var benzer problemler.Bazen ekran kilidini kaldırdığımda parlaklığın en yüksek seviyede olduğunu gördüm ve alttaki 3 kapasitif tuşun aydınlatmasının açık olmadığını gördüm.Bazı durumlarda normal çalışma esnasında dokunmatik gidiyor ve son basılan yerde takılı kalmış gibi oluyor.Bu problem ekranı kapatıp açtığımda geçiyor.Durumla ilgili haberdar ederseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de mevcut kilidi açtığımda parlaklık maksimum olayı. Kilit kapa aç yapıyorum öyle olunca. Dokunmatik normal çalışma esnasında bende de gitti bir kaç kez. Dediğinizi anladım.
  • Burada o kenardaki dairelere dokunamıyorum. Kenardan 0 olarak dokunmam gerekmiyor? Biraz içerden dokunabiliyorum.

Üste de sağ alt kenarda => dıştan içeri doğru çizdiğimde dokunmatiğin boşluk bıraktığı belli oluyor. O kısma dokunamıyorum. İçerden dışa kenara 0 kadar çizebiliyorum ama ilk dokunurken sağ altta olduğu gibi dokunamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 14 Mart 2013; 13:25:08 >

• lumia 620 si olanlar deneyebilir mi çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 14 Mart 2013; 14:08:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkeste var gibi bazı sorunlar
  • Telefonu şarja taktığınızda bu problemler yaşanmıyor.Bazı yerlerde de okuduğuma göre arka kapağı çıkartıp falan denemişler işe yaradığını söylüyorlar fakat ben bi faydasını göremedim.

• Arka kapağı çıkartıp ben de denedim ilk faydalı oldu sonra bir işe yaramadı. Elim arkasına değiyorsa olmuyordu. Kenarlarından tutunca oluyor çalışıyor. Bir zemine koyunca da çalışmadı düzgün. Şarja takınca düzeliyor harbiden.

BU EKRAN sorunu sende var mı.? Kenarlara dokunamama sorunu?
  • Teknik servise iade için göndersem kabul ederler mi acaba?
  • Ekranın testi için hangi programı kullandığını söyleyebilir misin ?

• Multi Touch Test veya MultiTouch Test kullanabilirsin. Çoklu dokunmatik ekran testi için.

Dokunmatik ekran için ise: Device_Tester ( çizerek denediğim) TouchscreenTest Daireler olan

Ancak bu uygulamalar USA pazarında mevcut. Oraya girip indirmen lazım.
  • YAHU ARKADAŞ şaşırıyorum bu telefonu nasıl oluyor da tasiye ediyorlar. Gözünüz kapalı mı kullanıyorsunuz. HALA FİYAT PERFORMANS diyorlar. ALLAH dan korkun. Tamam telefon iyi hoşta benimki sürekli takılıyor böyle olacağını bilmiyordum. Yani kendim kullanmadan anlamadım. Arkadaş siz siz olun Lumia 620 den uzak durun. Genel sorunlar var. Telefon donuyor uygulamalar kendinden kapanıyor. Ayarlar da çok kısıtlı. Galaxy S3 mini alın bence. O fiyata o ideal telefon. Elime aldım S3 ü biraz tipi kayık. L620 daha güzel ama ekranı büyük S3 mini nin ve kullanımda gerçekten + sı çok oluyor.
  • Söylediğin ekran köşelerine dokunamama problemi bendede var.Bugün bir servise gidip bilgi almayı planlıyorum.

• Dimi ya o kenarları kimse mi farketmemiş Allah'ım çok mu dikkatliyim yahu. Kaç telefonla karşılaştırdım hiç birinde yok. Ucuzuyla pahalısıyla IPhone 4S Wave 2 S3 mini HTC 8S Samsung Star, Galaxy Ace. Ben kılavyede a harfine i harfine basamayınca şüphelendim. Baktım noluyoruz dedim basmıyormuş kenarlara doğrudan. İkincisi ben de servise gönderdim ama İade- Değişim kararını onaylatmak için. İade edicem yani güncelleme falan bekleyemem bir sürü sorun var. Üstelik Bendki ve bir çok kişideki multi touch sorunu donanımsal gözüküyor. Microsoft'a güvendik şans verdik. ama Nokia Bizi sattı :) sırtımızdan vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hog_hoggen

Söylediğin ekran köşelerine dokunamama problemi bendede var.Bugün bir servise gidip bilgi almayı planlıyorum.

Servisin sana verdiği bilgiyi burada paylaşır mısın kardeş?
  • 2 ve 4 sorunu bende de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

2 ve 4 sorunu bende de mevcut.

Çok sağol kardeşim paylaştığın için. Ben teknik servise gönderdim gelen bilgi doğrultusunda sizi bilgilendiririm. İyi akşamlar.
  • Gittiğimde bankodaki bayan telefonunuza virüs girmiştir deyince fazla uzatmayıp teknik personelle görüşmemin mümkün olup olmadığını sordum.Pazartesi görüşebileceğimi söyledi.O yüzden pek bir getirisi olmadı servise gitmemin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.