Şimdi Ara

LUMİA 620 TELEFONUM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceden konu açmıştım hafıza sorunum var diye. Bir arkadaşta telefonu sıfırla geçiyor, internetten film izleyince kendisi doluyor tekrar demişti. Ben telefonumu sıfırladım fakat telefonum açılmıyor. Hiçbir şey yapmadım sadece telefonu sıfırla dedim sahurdan beri çark dönüyor başka bir şey olmuyor. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım?

• ilk olarak sıfırlama esnasında cihazın şarjda olsun ikinci olarakda cihazın içeriğine bağlı olarak sıfırlama işlemi uzun sürmekte ne kadar dolu ise okadar uzun sürmekte bazı arkadaşlarımız acılmazsa soft reset i yapmanızı tavsiye etmişler acılmazsa denersin
  • Telefonum şarjda ve ortalama olarak 6-7 saattir açık. Fakat hiçbir şey olmadı. Soft reset nedir nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidnapper07

Telefonum şarjda ve ortalama olarak 6-7 saattir açık. Fakat hiçbir şey olmadı. Soft reset nedir nasıl yapılır?

Ben sıfırlarken yarıda bırakmışlığım bile var. Sonra baştan başlıyor ve bitiyor. Android gibi değil galiba. İkincisi Micro sd kart varsa çıkartıp dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Telefonum şarjda ve ortalama olarak 6-7 saattir açık. Fakat hiçbir şey olmadı. Soft reset nedir nasıl yapılır?

Ben sıfırlarken yarıda bırakmışlığım bile var. Sonra baştan başlıyor ve bitiyor. Android gibi değil galiba. İkincisi Micro sd kart varsa çıkartıp dene.

Ya sim kartı bile çıkarttım ve 30 dk falan önce yeniden başlattım yine aynı çark dönüyor başka hiçbir şey olmuyor.
  • Sd kartı çıkarttın zaten. Şimdi bu çarklar dönerken telefonu kapatabiliyor musun? Benim şarj bitmişti de sonra şarja taktım kaldığı yerden devam etti. Ama pili bu olay sırasında çıkarma açıkken tel.

• Mecbur servise vericem o zaman. Peki bir soru daha: Hocam eğer telefonu servise verince 1 aya gelmezse telefonun parasını alabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sd kartı çıkarttın zaten. Şimdi bu çarklar dönerken telefonu kapatabiliyor musun? Benim şarj bitmişti de sonra şarja taktım kaldığı yerden devam etti. Ama pili bu olay sırasında çıkarma açıkken tel.

tuşundan kapatamıyorum. pili çıkarmıştım önceden ama sonra açmaya çalıştım batarya bitmiş. şarja taktım tekrar açtım hala çark dönüyor
  • Merak etme senin bir suçun olmadığından garanti kapsamında. Teknik serviste yaparlar . Tek sorun vakit kaybın. Olduysa buradan bilgilendirirsin ya da teknik servise götürürsen. Kolay gelsin sana ne diyeyim.

• quote:

Merak etme senin bir suçun olmadığından garanti kapsamında. Teknik serviste yaparlar . Tek sorun vakit kaybın. Olduysa buradan bilgilendirirsin ya da teknik servise götürürsen. Kolay gelsin sana ne diyeyim.

Malesef olmadı. Servisten 1 aya gelmezse telefonun parasını alabiliyor muyuz?
  • quote:

Mecbur servise vericem o zaman. Peki bir soru daha: Hocam eğer telefonu servise verince 1 aya gelmezse telefonun parasını alabiliyor muyuz?

Garanti kapsamındaki ürünlerde 1ay tamir sınırı var 1ay galiba. Teknik servise sorsan daha iyi olur. benimki 15 günde gitti incelendi ve değişti. Geldi. Sonra Nokia care teknik servise vermen lazım kvk genpa almıyor.

• Yalnız tel değişir en fazla para iadesi için bir fikrim yok. Servise de sorarsın.

• servis tamir süresi 1 ay derken bir açıklama getirelim 1 aydan kasıt 30 iş günüdür yani normal şartlarda bu 1 ayı gecer 34-36 günü bulabilir
  • Servise verme yaa, git nokia careye bulunduğun yerde varsa orada düzeltsinler. İnternette resetleme yazıyordu.
    ----------
    soft reset =
     LUMİA 620 TELEFONUM AÇILMIYOR

telefonunun ses kısma tuşu ile kapama tuşuna 10 saniye basılı tutmanız yeterli zaten telefon titredikten sonra yeniden açılacaktır.

---------------------

Hard reset =
    3 tuşada titreyene kadar basarsan HARD reset atıyor.Bu işlem tüm datanı siler hatta önyüklü gelen uygulamalarını bile, bilgin olsun. Fabrika çıkışlı olur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 25 Temmuz 2013; 12:29:12 >
  • Teşekkür ederim denedim. İşe yaramadı. Zaten telefonu sıfırla yapmıştım. Telefon açılınca direkt çark dönmeye başlıyor yani.
  • Kidnapper07 kullanıcısına yanıt
    Sim kartsız açmayı denedin mi?
  • Arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ederim. Kuzenim yaptı. nasıl yaptı bilmiyorum ama yaptı telefon elimde format atılmış şekilde.
  • quote:

quote:

Merak etme senin bir suçun olmadığından garanti kapsamında. Teknik serviste yaparlar . Tek sorun vakit kaybın. Olduysa buradan bilgilendirirsin ya da teknik servise götürürsen. Kolay gelsin sana ne diyeyim.

Malesef olmadı. Servisten 1 aya gelmezse telefonun parasını alabiliyor muyuz?

Bir ay içinde gelmezssr ya yenisini yolluyolar yada yerine geçicek bi alet veriyolar tamir olana dek yazar garanti belgesinde

edit:son mesajı yeni okudum geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 25 Temmuz 2013; 18:18:03 >
  • lütfen bilgi verirmisinz kuzeniniz telefonu nasıl açtı
  • kardeş aynı olay benimde başıma geldi telefonu şarja tak ses kısma tuşuna basılı tutarak aç sonra çark döner ve ilerleme başlar sonrada kuruluma geçiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.