Şimdi Ara

LUMİA 625 ÇIKIŞ TARİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telin fiyatının 800 tl olduğunu biliyorum. Fakat çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama bulamadım hiç bir yerde. Bir çok mağazada da yok, fakat internette bazı sitelerde 800 tl den fiyatlandırılmış satışta? Genpa'nın sitesindede var mesela. Bu telefon piyasada mı? Birde 800 tl verdiğine değer mi? f/p olarak nasıl bir cihaz. Bununla ilgili forumda bir bilgiye rastlamadım herkese iyi forumlar.

Aslında lumia 925 alacaktım ama wp8 i ilk önce denemeye karar verdim bu yüzden alt seviye cihazlardan birini alıcam. Sİzce 520 ile arasında 200 tl farka değer mi? Yoksa 200 tl verip 520 almak daha mı mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 19 Eylül 2013; 15:31:35 >

• tabiki 800 verilmez buna : ) 720,820 varken buna 800 verilir mi ? 520 den farkı bataryası , flaşı olması ve biraz daha büyük ekranı .. nokia sitesinde ışık hızında bağlantı gibi komik komik şişirmeler yapılmış aldanma onlara : )
  • Hocam öyle 100 200 derken fiyat 1 milyarlara dayanacak 820 dersek 720 yede 900 tl asla vermem :)) O meblağlara çıkacaksak 820 için lumia 925 i alır kurtulurum. Alt seviye wp8 denemek istiyorum büyük ekranı flaşı avantaj tabi ki birde video yu 1080p çekmesi iyi. Ama işte ne bileyim 200 tl ye değer mi :)9 Çıkış tarihi belli mi hiçbir mağazada yok bu telefondan? Ama internete düşmüş vaziyette.

720 ile arasındaki fark nedir çok bariz farklar göremedim galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 19 Eylül 2013; 15:51:34 >
  • Hepsiburadada vardı en son çıktı satışa.
  • Bu teknosa vatancmptr media market gibi mağazalarda neden satışta değil? Yada satışa sunulmayacak mı oralarda anlamış değilim?
  • 4.7 inc ama hala ayni cozunurlukte ekran, 480x800 ve 199 ppi cok dusuk kaliyor.
  • LasciateSperanza kullanıcısına yanıt
    Öyle çok göze batmasın yeter çözünürlük. Çok yakından bakmadıkça sorun teşkil etmez. Ama lma 520 yi deneyecem galiba bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.