Şimdi Ara

lumia 638 hindistan da satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • keşke bizim ülkemizde de lumia 630 yerine lumia 638 gelseydi.

donanım lumia 830 ile aynı: 1 gb ram snapdragon 400 işlemci

fiyat ise 138 dolar.

diğer özellikleri:
    ekran: 4.5" FWGA display, ClearBlack LCD
    işlemci: 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400
    kamera: 5MP AF
    batarya: 1830 mAh
    ram: 1GB RAM
    rom: dahili 8GB, arttırılabililir 128GB
    şebeke ise 4G

http://www.windowscentral.com/microsoft-launches-lumia-638-india-available-exclusively-amazon

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 27 Aralık 2014; 15:48:49 >

• Orada 138 dolar ise burada 700 lira olur. Devletimiz çok yaşasın !! tasarım olarak 630 gibi. Ülkemize gelmeyebilir.
  • Bizde markalar Avrupa ile aynı anda satışa çıkarıyor ve ortadoğuda bizden sonra satışa çıkıyor diye övünüyoruz.
    Ama gel gör ki Hintlileri gördükçe bu övünçle kendimizi kandırmanın daha fazla manası olmadığının farkına vardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 630 almadan evvel keşke 1 gb ram olsaydı on numara olurdu diyordum ki varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Microsoft böyle çok telefon çıkararak saçmalıyor.
    Samsung gibi ürün çeşitliliğinden kazanmak istiyorlarsa 40 değil 40 bin fırın ekmek yemeleri gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona flaş led koymuyorlar ya deliriyorum. Kaç liralık led ise alayım ben vereyim yani.:) Zamanında 630 alacaktım sırf flaş yok diye vazgeçmiştim. Hemen hemen bütün firmalar da bu var. ürün ucuz seri ise led flaş yok. Adama gülerler 2 lira bir masrafı yoktur. Belki de vardır bilemem:) Yine de nokia yı severim.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.