Şimdi Ara

Lumia 720 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler artık 720 alınır mı bu saatten sonra. Benim için şarj ön planda en fazla 650 700 lira bütçe var ve büyük ekran istemiyorum fazla 1320 gibi.Ve gelecek olan güncelleme de problem yaşar mıyım ram dan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    O fiyata 925 var fakat bütçeyi artırıp 735 almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı çok sorun olmayacaksa L925 daha iyi olur 690 TL gibi fiyatları... Ben 720 kullanıyorum ama şimdi alacak olsam hazır fiyat farkı da yok en azından 820 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum onlar su gibi gidiyor diyorlar bende işin içinden çıkamadım

• 535 al 4 çekirdek ve paranda cebinde kalir 3 senede güncel kalicak w11 de senin olur.

• Aynen ustteki arkadasa katiliyorum. 720 kullaniyorum sajindan da cok memnunum AMA Windows 10 u kirpilmis olarak alacagiz muhtemelen. Neresinden nekadar kirpilacak gorecegiz hep beraber. 1 GB ramli cihazlar bir cok nimetten kisitlamaya gitmeden faydalanacaktir. Kamera vs ufak tefek seyler haric.

• Hocam kendimin 1520 verip 520 dönüş yapıp birde laptopla bu işi çözmüş durumdayım gördümki telefon telefon olarak kalmalı öteki türlü bağımlılığa dönüşüyor ekran büyüt ram çoğalt netten çıkma 2000 tl paralar harca hepsi bir bardak suya bakıyor lumia525 hertürlü işini görür eğer benim gibi teknoloji bağımlılığından geçiş yaparsan 3-5 ay başka telefon ararsın sonrasında bir aydınlanma geliyor başka telefonların okadarda muhteşem olmadıklarını görüyorsun hatta abd de bir reklam vardı samsung s4 yerine lumia520 + asus laptop+ xbox6aylık üyelik+ 500gb harici disk birde kılıf almıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaptan_winnitu kullanıcısına yanıt
    Hıcam aslında benim için şarj ön planda biraz da kamera şimdi 535 alsam 1605 mah batarya var oda günü çıkarır mı mechul wp da orta segment te en iyi batarya 720 olarak görüyorum yapılan yorumlarda ve ram 512 mb olunca güncelleme de problem yaşar mıyım mechul ayrıca gördüğüm kadarıyla sürdürülüyor yazısı genellikle 512 mb ram li telefonlarda oluyor yanlışşsam düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Hıcam aslında benim için şarj ön planda biraz da kamera şimdi 535 alsam 1605 mah batarya var oda günü çıkarır mı mechul wp da orta segment te en iyi batarya 720 olarak görüyorum yapılan yorumlarda ve ram 512 mb olunca güncelleme de problem yaşar mıyım mechul ayrıca gördüğüm kadarıyla sürdürülüyor yazısı genellikle 512 mb ram li telefonlarda oluyor yanlışşsam düzeltin.

Bende 520 var telefon olarak kullanırsan 2 günü geçiyor şarjı nette dolaşırsam 4-5 saat nette geziyorum ilk başta keşke almasaydım diyorum şimdi başka telefona ihtiyacım yok fiyat olarak en uygununu al derim 512 mb ram hiç sorun teşkil etmiyor okadar sorun yaratmıyor yüklemeler uygulamalar 7-24 açık hep aynı performans aynı akıcılık ?20 li lumia alırsan eski model almış olacaksın 25 ve 30 lular enson model olmuş olacak

• Hanımın s3nü anneme verdik şarjı 3gün gidiyor hanımdayken s3 günde 2 defa şarj oluyordu

• şarjı için bile alınır
  • 720 nin pili ilginçtir ama gerçek biraz uzun dayanıyor. test ettim onayladım:) gayet de şık bir ürün. ancak ben bir tık daha iyi bir cihaz alın derim. fiyatı düşmedi gitti 720 nin. şahsi kanaatim kasa ve ekran kalitesi 720 kadar olmasa da 535 daha güncel ve iyidir derim. windows 10 güncellemesi 720 gelecek galiba ama microsoft son açıklaması ile aklımızı karıştırdı o konuda.
    1605 değil 1905 hocam dikkat ediniz lütfen.

• 720 kullanıcısı olarak tavsiye ederim şarjı gerçekten en iyi lumialardandır. Surduruluyor sorunu son güncelleme ile biraz daha aşılmış. 512 ram şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı ama w10 dan sonra ne olur bilinmez şu da var ne olursa olsun teknoloji eskiyor ona göre kararınızı verin hocam
    7 serisinden sonra alt segmentte kamerada düşüş var bu da bir fark oluşturur hesabınızı iyi yapın f/p olarak hala alınabilir bir cihaz bence

• Ya bana sıkıntı çıkarmasın abuk sabuk sürdürülüyor yazmasın yeter güncelleme illa alır ama işte 720 kamera 500 lü seriye göre daha iyi iyi sizce almalımıyım

• 720 kullanıyorum. Memnunumda ama bu saatten sonra 1 gb rami olan modellere bakmanı tavsiye ederim. Daha uzun ömürlü olur güncelleme konusunda, sürdürülüyor vs ile daha az karşılaşırsın.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Ya 1 gb modellerde pek hoşuma giden yok açıkçası şarj olarak 720 daha iyi diyorlar o yüzden bunda karar kıldım sürdürülüyor yazısı çıkması can sıkıcı olabilir muhtemelen 720 alacağım

Yeni çıkan 500 lü serinin bile 1 gb ramle çıkması tabi düşündürüyor insanı. Artıları ve eksilerini yazdık hocam ben al diyemem senin bütçene ve ihtiyacına göre seçim yapman lazım

• Up

• Alınmaz kardeşim zen4 al tek eksiği flaş bence üstüne kalan parayla da kendine ziyafet çek

..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.