Bildirim
lumia 720 ekran çatladı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ön Panel değişiyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki kendim halledebilir miyim ?
Arkadaşlar birde alt kısımda sarı renk olu pixel var bu sanırım ekranla alakalı şuan telefonu çöpe atasım var.
Bilemiyorum hocam youtube de videoları vardır izleyin ona göre bir sonuç cikartirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim gerçekten çok acı verici bir durum umarım sorununu çözmüşsündür. -
daha çok çatladı kullanılmaz halde :) -
benim 720'nin de ekranı çatladı. sorduğumda 250 tl fiyat biçtiler ve dokunmatik sağlam olmasına rağmen ekran ile dokunmatik birbirine bağlı olduğundan ikisinin birlikte değişmesi gerektiğini söylediler. bi ara verip yaptırıcam artık mecbur. -
kardeşim de kırdı ekranını.bunu alıp bir telefoncuya taktırabilirsiniz. youtubedan falan izleyip kendiniz bile değiştirebilirsiniz. aparatları da geliyor yanında.
http://www.aliexpress.com/item/Replacement-For-Nokia-Lumia-720-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-with-frame-Tools-Free-Shipping/32242177530.html -
ben başka cihaz aldım babama vermek istiyorum yaptırıp ama bu siteden daha önce kıyafet aldık çok sorun oldu ynlış adrese gönderildi yada hiç gelmedi o yüzden almıyorum oradan ama tekrar araştırabilirim -
ben burdan 7-8 defa alışveriş yaptım hiçbirinde problem yaşamadım. linkini verdiğim ürünü de satın almıştım sorunsuz ulaşmıştı. satın alma esnasında not bırakıyorum lütfen tracking numarasını göndermeyi unutmayın diye. aldığım tüm ürünlerin takibini de yaptım bu şekilde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X