Şimdi Ara

lumia 720 ekran çatladı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce on panel mi ekran mı değişecek dokunmatik çalışıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön Panel değişiyor hocam

• StealheX kullanıcısına yanıt
    Peki kendim halledebilir miyim ?

• Arkadaşlar birde alt kısımda sarı renk olu pixel var bu sanırım ekranla alakalı şuan telefonu çöpe atasım var.

• Bilemiyorum hocam youtube de videoları vardır izleyin ona göre bir sonuç cikartirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gerçekten çok acı verici bir durum umarım sorununu çözmüşsündür.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    daha çok çatladı kullanılmaz halde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    iPhone 15 kamera ayarı yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 720'nin de ekranı çatladı. sorduğumda 250 tl fiyat biçtiler ve dokunmatik sağlam olmasına rağmen ekran ile dokunmatik birbirine bağlı olduğundan ikisinin birlikte değişmesi gerektiğini söylediler. bi ara verip yaptırıcam artık mecbur.
  • kardeşim de kırdı ekranını.bunu alıp bir telefoncuya taktırabilirsiniz. youtubedan falan izleyip kendiniz bile değiştirebilirsiniz. aparatları da geliyor yanında.

http://www.aliexpress.com/item/Replacement-For-Nokia-Lumia-720-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-with-frame-Tools-Free-Shipping/32242177530.html
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    ben başka cihaz aldım babama vermek istiyorum yaptırıp ama bu siteden daha önce kıyafet aldık çok sorun oldu ynlış adrese gönderildi yada hiç gelmedi o yüzden almıyorum oradan ama tekrar araştırabilirim
  • ben burdan 7-8 defa alışveriş yaptım hiçbirinde problem yaşamadım. linkini verdiğim ürünü de satın almıştım sorunsuz ulaşmıştı. satın alma esnasında not bırakıyorum lütfen tracking numarasını göndermeyi unutmayın diye. aldığım tüm ürünlerin takibini de yaptım bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.