Şimdi Ara

lumia 725 mi yoksa 640 xl mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir çok android telafon kullan en kötüsünden en iyisi sony xperia z3 e kadar hepsi ölü bi süre sonra takılmalar donmalar bktım artık bu konuda en rahat tabiki eski telafon devi nokıaymış ben daha önce halamınoğlun lumıa 820 kullandım çok akıcı sıfır takılma ses felan şahane ve aranızda kullananlara soruyom lumıa 725 mi yoksa lumıa 640 xl mi lumıa 725 650 lira arka kamera 6.7 ama gündüz çekimler 15 megabikselden fazla diyolar ekran 4.7 inç oldukça iyi lumıa 640 xl ise 5.7 inç ekran 13 arka kamera 5 ön kamera tabi bu nokıaların kameralarında özel mercek ve sensörler var oldukça iyi yani şimdi cevaplarınızı bekliyorum

• ricardokaka0822 R kullanıcısına yanıt
    640 xl yerine 830 öneririm daha şık tasarım ve 1000 tl civarı ama o kadar veremem diyosan 735 de işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir anlatım tarzı yahu! Az bi dur,soluklan,yazdığını kendin oku.Lumia 725 hiç duymadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardokaka0822

ben bir çok android telafon kullan en kötüsünden en iyisi sony xperia z3 e kadar hepsi ölü bi süre sonra takılmalar donmalar bktım artık bu konuda en rahat tabiki eski telafon devi nokıaymış ben daha önce halamınoğlun lumıa 820 kullandım çok akıcı sıfır takılma ses felan şahane ve aranızda kullananlara soruyom lumıa 725 mi yoksa lumıa 640 xl mi lumıa 725 650 lira arka kamera 6.7 ama gündüz çekimler 15 megabikselden fazla diyolar ekran 4.7 inç oldukça iyi lumıa 640 xl ise 5.7 inç ekran 13 arka kamera 5 ön kamera tabi bu nokıaların kameralarında özel mercek ve sensörler var oldukça iyi yani şimdi cevaplarınızı bekliyorum

arkadaş 735 demek istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ricardokaka0822

ben bir çok android telafon kullan en kötüsünden en iyisi sony xperia z3 e kadar hepsi ölü bi süre sonra takılmalar donmalar bktım artık bu konuda en rahat tabiki eski telafon devi nokıaymış ben daha önce halamınoğlun lumıa 820 kullandım çok akıcı sıfır takılma ses felan şahane ve aranızda kullananlara soruyom lumıa 725 mi yoksa lumıa 640 xl mi lumıa 725 650 lira arka kamera 6.7 ama gündüz çekimler 15 megabikselden fazla diyolar ekran 4.7 inç oldukça iyi lumıa 640 xl ise 5.7 inç ekran 13 arka kamera 5 ön kamera tabi bu nokıaların kameralarında özel mercek ve sensörler var oldukça iyi yani şimdi cevaplarınızı bekliyorum

bence 735i al. benim telefonda 5 inçlik ekran var o bile hafiften büyük gibi. 640XL 5.7 inç olması lazım çok büyük bence taşıması zor olur

• aynen 735 diyecektim yanlış demişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.