Şimdi Ara

LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kamerası kaç megapixel ve hangi kamera uygulamalarına sahip birde cortana var mı varsa nasıl kullanışlı mı şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rascoal -- 16 Ocak 2015; 15:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 ??
  • Kamera 10 olması lazım internetten bakabilirsiniz, her kamera Lumia kamera uygulaması var.
    Cortana var ancak şöyle var bölge abd olacak ve cortana İngilizce olarak çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 4 Şubat 2015; 22:18:56 >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim birde slow mode shot özelliği var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rascoal -- 4 Şubat 2015; 22:24:21 >
  • Çektikten sonra bir uygulama ile vardı ama lafta var yani 30fps ile çekiyor kısacası yok denilebilir.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Nokia pro camera galiba yeni adıyla lumia camera orada kamera simgesini yana çekince ilk yerde saniye ayarı olması lazım var mı varsa kaç saniyeye kadar acaba

• İlk yerde parlaklık var 3.0
    İkinci kısım da deklanşör hızı var o 4 saniye en fazla.
    Evet Lumia kamera oldu.

• fotoğrafları beğendim bir kaç makro çekim daha paylaşabilirmisin
    sanırım bende 830 alcağım
  • cihazı aldım kullanıyorum çok memnunum kulaklık sesi telefon sesi ekranı özellikle kamerası videosu ap ayrı bi güzel tasarım zaten 10+ kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben 20 günlük buldum 850 tl ye aldım ve çok memnumnum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

Kesinlikle katılıyorum, zaten nokia ya güveniyorum. Şimdi yeni alt segment cihazlar çıkardılar, onlar da 1 gb ram ile geldiler. Acaba wp10 ile ram sıkıntısı yaşanır mı. Birde L940 3gb ramlı gelecek deniyor. Wp için çığır resmen, aldığım telefona en azından 2 yıl yazılım desteği beklerim.. Ne bileyim biraz arada kaldım hususi yurtdışına gideceğim almak için

Hocam mahsuru yoksa yurt dışı hangi ülkeden ne kadara alacaksınız cihazı.Kayıt parası ile kaç liraya gelecek.Bende alacağımda karşılaştırma yapalım.

edit:lumia 830 dan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 27 Mart 2015; 15:27:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim koca firumda 1 kisi lumia 830 aldi herkes bu arkadasa soruyor :) cidden bu kadar mi kotu windowslar kimse tercih etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Sanirim koca firumda 1 kisi lumia 830 aldi herkes bu arkadasa soruyor :) cidden bu kadar mi kotu windowslar kimse tercih etmiyor

bende de varda toplama gönderdiler kullanamadım doğru düzgün yarın gelecek :) servisten banada sorun
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Cihazin degisim. Mi oldu neyi vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Hocam ön kamerayla gece çekimi yapar mısınız rica etsem birde gta sa indirip ayarları sona çeker misiniz

15 kağıt şıkıştı adama şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Cihazin degisim. Mi oldu neyi vardi

Ekranda olu piksel olustu konuda resimleri falan mevcut
    once sorun yok dediler sonra degisim yaptilar oda toplamislar kasa yi anakarti birlestirmisler bana kakalamaya calisiyolar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.