Şimdi Ara

LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

quote:

hdr mode yok sanırım. gelecek mi acaba hdr mode ,bilen var mı .*

Denim güncellemesiyle hdr de gelecek 4k video desteği de..

4k yanlış muhtemelen.

Yabancı bi sitede okumuştum 4k video desteği 3 telefona gelecek diye..830-930-1520..Zaten 830 ilk çıktığında uygun fiyatlı amiral gemi olarak lanse edilmişti..Microsoft bi şekilde destekleyecek demekki..Anlarız ilerki zamanlarda..

gönül isterki desteklesin. ama su var. cihazda snapdragon 400 var. onunda bu kapasitede işlem yapma gücü yok. ne bileyim piyasa snapdragon 400 işlemcisinden geçilmiyor ama kimse onlara 4k vermedi. microsfotun da vereceğini sanmıyorum. ama umarım verirler.

Ben de ilk okuduğumda çok şaşırmıştım aklıma yatmamıştı açıkçası..Ama telefon lanse edilirken çok iddialı konuşmuşlardı..Bir de böyle bir fiyattan çıkınca demekki bir düşünceleri var dedim..Çok yakında herşey iyice netleşir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar telefonda 4k çekim veya hdr çekim yok.
    hakkında kısmında
    windows phone 8.1 update yazıyor

ekstralar+bilgi diye bir bölüm var orada
    yazılım sürümü Lumia Denim yazıyor
    ??

Lumia Camera diye bir şey yok nokia camera olarak geçiyor
    nokia camera yazılım sürümü 4.8.3.2

bu arada demin varsayılan kamerayı microsoft camera olarak değiştirdim şimdi geri dönemiyorum. varsayılan nokia camera yapmam lazım :)

haberlerde Lumia Camera 5.0 sürümünün Lumia Denim paketinin içinde yer alacağını söylüyor.

Şimdi söylermisiniz bu telefon Lumia denim mi yoksa
    windows phone 8.1 uptade mi

yada bunlar nedir ikiside aynımıdır sizde ne görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 25 Kasım 2014; 22:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 414234

arkadaşlar telefonda 4k çekim veya hdr çekim yok.
    hakkında kısmında
    windows phone 8.1 update yazıyor

ekstralar+bilgi diye bir bölüm var orada
    yazılım sürümü Lumia Denim yazıyor
    ??

Onlar sonradan bi güncellemeyle eklenecek bildiğim kadarıyla. Gerçi ben sadece 1520 ve 930'a gelecek diye biliyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 25 Kasım 2014; 22:08:52 >
  • benim anladığım kadarıyla durum şöyle galiba
    windows phone yazılımları hakkında bilgim olmamakla birlikte
    bu telefon galiba lumia denim olarak gelecek dendi doğrumudur ?

hakkında kısmında
    yazılım : Windows phone 8.1 uptade yazdığına göre Lumia Denim güncellemesi yetiştirilemedi

ve telefonda ekstralar+bilgi diye bir bölüm var. bu bölümde anladığım kadarıyla, yanlışssa düzeltin

windows phone hakkında microsoft tarafından bize sunulacak bilgilendirmelerin ve gelebilecek ekstra özelliklerin gösterildiği bölüm.

ve burada yazan Lumia Denim yazısı ve bir takım bilgiler. bu yazılımın yakında geleceğini söylüyor .

????? bu söylediklerim doğru mu ? :)
  • 3g de devamlı internet açık ve herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım

bu arada telefonun şarjı sabah 07:00 de elime aldığımdan beridir şu an yüzde 30'da . Tahmini kalan süre diye bir şey var alt kısmında 4 gün 42 saat diyor. bekleme modunda yüzde 30 şarjla 4 gün 42 saat mı dayanacağını söylemek istiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 25 Kasım 2014; 22:39:04 >
  • flashlı çekim
     LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 26 Kasım 2014; 0:18:37 >
  • Hocam hayırlı olsun. Telefonda denim sürüm yüklü. Bize tam gelmeyeni var. 8.1 uptade yazması normal çünkü denim nokianın 8.1.1 sürümünün üstüne eklediği bir yama olarak düşünün.. Bu yamada kamerada algoritma iyileştirmeleri vs. Var. Bu forumdaki herkes de 8.1 varken sizde ( geliştirici hesabı kullananlarda 8.1.1 kutuları klasörleme var ) 8.1.1 + nokianın kendi eklediği yama var. Tam sürüm kullanıyorsunuz yani. Zaten 830 denim sürümüyle piyasaya çıkacaktı.

Bu arada kamerasına çook güzelmiş. Torosu çektiğiniz karede, o pas rengini tam vermesi harika.
    Tekrardan hayırlı olsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3g de devamlı internet açık ve herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım

bu arada telefonun şarjı sabah 07:00 de elime aldığımdan beridir şu an yüzde 30'da . Tahmini kalan süre diye bir şey var alt kısmında 4 gün 42 saat diyor. bekleme modunda yüzde 30 şarjla 4 gün 42 saat mı dayanacağını söylemek istiyor ?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Isınma yapmaması da ayrı bir avantaj doğrusu. .

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

geçmiş olsun

Konu sahibi kusura bakmasın.

Kardeş aylar önce her konuya alakasız ve alaycı bir şekilde "o kutularla olmaz" yazıp durdun. En sonunda sana cevap olarak " al sana kutu " deyip ilaç kutusu resmi koymuştum. Sonrada aynı konuda yok bana hakaret etti yok bana şunu dedi vs. konuştun. Hatırlayacağından eminim. O kutu resminden sonra bırak kutu yazmayı wp8 bölümüne gelip mesaj bile atmayı yazamadın. Şimdi de gelmişsin geçmiş olsun diyosun. Neye geçmiş olsun?

aylar önce 8.1 ile çok iyi olacaktı
    10a mı sarktı umutlar?
    15? 20 ?

ALDIĞI TELEFON İÇİN GEÇMİŞ OLSUN.

1300₺ g2 yada paralel ithalat g3 bile alabilirdi dimi.Hattta 100₺ daha koysa z3 bile alabilirdi.Ve hatta iyi bi çocuk olsa senin gibi şirinleri bile görebilirdi

O kadar para mi vermisler cidden windowsa?
    Uzaklasiyorum buradan hizlica.cok farkli kafalar yasiyor bu bolumdekiler :(

Bye bye maria

• internet sayfası açıkken başka bi işlem yapıp geri dönüldüğünde sayfa kendini resetliyormu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanali

internet sayfası açıkken başka bi işlem yapıp geri dönüldüğünde sayfa kendini resetliyormu acaba.

Şimdi lumia 925 te denedim resetlemiyor.

• quote:

bulutlu havada manzara çekim ve emektar toros :) yine hepsinde olduğu gibi otomatik ayarlarda çekildi
     LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014

Hocam hangi kamera programını kullanarak çekim yapıyorsunuz?

• O dediğiniz olay ramle ilgili bir durum.genelde 512 mb ram li lumia larda oluyor.830 1 gb ram olduğu için resetleme, sayfayı yeniden yükleme sorunu olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

O dediğiniz olay ramle ilgili bir durum.genelde 512 mb ram li lumia larda oluyor.830 1 gb ram olduğu için resetleme, sayfayı yeniden yükleme sorunu olacağını düşünmüyorum.

Haklısınız hocam bilerek modeli yazdım belki farklı modellerde resetliyordur diye

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • hasanali H kullanıcısına yanıt
    internet sayfası açtım. çıkıp 4 - 5 tane rasgele mesajlar , saat vs. yere girip en whatsappa girip çıktım sonra internet sayfasına geldim. herhangi bir donma yada resetlenme ile karşılaşmadım.

şarj hakkında;
    bugün düne göre daha yoğun kullandım telefonu 23:41 itibariyle şarj yüzde 18
    dün 22:30 gibi yüzde 30'daydı.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    kamera uygulaması varsayılan olarak Nokia kamera. bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederim. şu an şans eseri ayarlarda sağa doğru menuyu kaydırıp video ayarlarında surround ses in kapalı olduğunu farkettim :) ses bas filtresi gibi ayarlarda var.
  • fotoların hepsi varsayılanda nokia camera uygulaması ile çekildi
  • ...
  • Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

Bu arada 830'un fotoğraf kalitesi oldukça iyi. Şahsen çok hoşuma gitti. Acaba denim sürümünde Nokia bizede bi güzellik yapar mı dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.