Şimdi Ara

LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 414234

kutuda ekran filmide yok kulaklıkta yok. hayır yani kulaklığı koysalar ekranı filmini koymamalarını bir nebze anlıyacağım çünkü ekran Corning® Gorilla® Cam 3 .
    fakat yinede tüm bu eksikliklerinin farkındalığında aldım telefonu. o yüzden bu konuda bir pişmanlık yaşamıyorum. önceden biliyordum yani. en azından kulaklık olmalıydı tabi ki bunu göz ardı etmeleri iyi olmamış

Gg3 var ama yinede ciziliyor ekranlar film sart, kulaklık olmaması cok sacma olmus diger modellerde guzel kulakliklar vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden ne kullanıyordun ?

• internet gitti geldi bu arada.
    iphone 5c kullanıyordum.
    ondan sönce
    sony xperia p
    iphone stabilite olarak çok güzel fakat şarj olayı düşündürücü.
    nokia ya geçmemin sebebine gelince
    windows phone deneyimini merak ediyorum.
    şarj olayının daha iyi olacağını düşünüyorum ( ümit ediyorum :) )
    kamera performans incelemelerinde - bu fiyata göre - kamerasını güzel en azından benim için yeterli bulmam
    navigasyon çevrımdışı deneyimi nokia c6-01 deki navigasyonumu ( ücretsiz oluşunu ön planda tutmakla birlikte : ) ) androidde ve iphone da bulamadım. yani yandex le 5 dakikalık gezintide 45- 50 mb yediğini düşünürsek - ki - benim için navigasyonun ücretsiz olması önemli bir artı.
    dipnot: daha navigasyonu denemiş değilim şu an için olumlu veya olumsuz bir şey söyleyemeyeceğim.

şu an için beni memnun eden
    1- tasarımı ele oturuşu çok güzel nokia logosu zeıss logosu PureWiev logosu görünmeyecek derecede mat olması çok güzel olmuş :9
    2- kamerası çok şaşırttı beni. gece ve yakın çekimleri güzel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 24 Kasım 2014; 0:02:42 >

• Bende 1320 kullanıyorum.Ama kamera 5 mp bile çekmiyor.Bundan rahatsızım.Yani s3 mini kullanıyordun bundan önce ama 2 kat daha iyi çekiyor 5 mp olmasına rağmen.

• asceng g7 fotosu baya iyi gözüküyor. 1000 tl altı fiyat var. alınası bir model gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Valla ne sd800 nede mtk 6595 eğer bir telefon güzel fotoğraf çekmiyorsa yanımızda taşımanın bi anlamı yok.

bu kafayla lumia 920 kullandım 1.5 sene. servis içine etti sağolsun. telefonsuz kaldım. aynen bende böyle düşünüyorum varsın instagram olmasın ama kamera sağlam olsun. ben çok memnundum 920 nin kamerasından
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, Denim güncellemesi ile çok güzel fotoğraflar çekilecek sanırım Zeiss lensli makinelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Valla ne sd800 nede mtk 6595 eğer bir telefon güzel fotoğraf çekmiyorsa yanımızda taşımanın bi anlamı yok.

bu kafayla lumia 920 kullandım 1.5 sene. servis içine etti sağolsun. telefonsuz kaldım. aynen bende böyle düşünüyorum varsın instagram olmasın ama kamera sağlam olsun. ben çok memnundum 920 nin kamerasından

Allah servis eline düşürmesin hocam geçmiş olsun.920 nin tasarımı ve elde duruşu yeter.

• 1300 lira o telefona verilmez, 6 ay geçmeden zaten 800 TL olacak, ederi 800 tl.

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    6 ay sonra bu telefon 800 lira olmayacak,ederi konusuna gelirsek bu firmalardan ziyade devletin uyguladığı ekstra vergilerden kaynaklanıyor.Ülkemizde hangi ürünü ederinden alabiliyoruz ? Ayrıca bu ürünün ederi konusunda çok acımaz fiyat belirlemişsin ama maalesef en azından 6 aylık süre içinde o fiyata inmesi mümkün değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 414234 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeşil rengi var mıymış Avea da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Beyler sakin. batarya daha belli olmaz. Haftaya anca net bir şey söyleyebilir batarya için.

Kamerayı da biliyorduk zaten gayet iyi bence.

Sizde 830 mu var hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Beyler sakin. batarya daha belli olmaz. Haftaya anca net bir şey söyleyebilir batarya için.

Sizde 830 mu var hocam ?

Hayır hocam maalsef.

nette olan 1080p videodan alınan kareler, çekim örnekleri falan hepsine baktım bence çok iyi kamera.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Sizde 830 mu var hocam ?

Hayır hocam maalsef.

nette olan 1080p videodan alınan kareler, çekim örnekleri falan hepsine baktım bence çok iyi kamera.

Tamamen gelince alırsınız artık.

Isınma yokmuş ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

6 ay sonra bu telefon 800 lira olmayacak,ederi konusuna gelirsek bu firmalardan ziyade devletin uyguladığı ekstra vergilerden kaynaklanıyor.Ülkemizde hangi ürünü ederinden alabiliyoruz ? Ayrıca bu ürünün ederi konusunda çok acımaz fiyat belirlemişsin ama maalesef en azından 6 aylık süre içinde o fiyata inmesi mümkün değil

820,925 v.s. Malesef böyle, 6 ay sonra görürsünüz.

• bazı arkadaşlar sormuş eylem merkezi deniyor galiba windows ta , bildirim ekranı yada panjurda diyebilirsiniz
    wifi-bluetooth-uçuş modu-ekran yön kilidi var sadece

Ayarlar'da
    hakkında diye bir bölüm var burada;
    Yazılım : Windows Phone 8.1 Uptade olarak geçiyor

ektralar+bilgi diye bir bölüm var burada ise;
    yazılım sürümü Lumia Denim yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 414234

bazı arkadaşlar sormuş eylem merkezi deniyor galiba windows ta , bildirim ekranı yada panjurda diyebilirsiniz
    wifi-bluetooth-uçuş modu-ekran yön kilidi var sadece

Ayarlar'da
    hakkında diye bir bölüm var burada;
    Yazılım : Windows Phone 8.1 Uptade olarak geçiyor

ektralar+bilgi diye bir bölüm var burada ise;
    yazılım sürümü Lumia Denim yazıyor.

Yan taraflar metal türevi birsey ya onlar acaba zamanla aşınıp bakır rengi falan olurmuki saglammi

• Kuchiki kullanıcısına yanıt
    925 lerin kenarlarında aşınma vs oluyor muydu ki acaba ?

• Asphalt 8:Airborne hakkında :)

arkadaşlar öncelikle bu telefonu oyun için almadım ve işkence gibi gelsede oyun oynamak :) sırf yorumlamak için indirdim
    bunlar bir kritermidir değilmidir bilmiyorum göze çarpanları söylüyorum.

tünelde ışık yansımaları
    arabanın arka kısmındaki tozlanma
    enkaz olduğunda cam kırıkları dağılması
    kumlu yolda toz kalkışı
    arabanın üzerindeki yansımalar
    güneş ışınlarının ekrana gelişi
    ıslak asfalttaki su

15 dk oynadım herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım.

başka bişey sormak isteyen yoksa bu konuda oyunu silicem
  • Kuchiki kullanıcısına yanıt
    aslında siyah renk alırken biraz düşündüm bende acaba koyu gri metal kısımda zamanla aşınma olurmu diye şu an kenarlarına felan bakıyorum öyle bir sıkıntı olmamasını ümit ederekten :) herhangi bir sıkıntı olmadığını bildiriyorum :)

bu arada soğuk havada metalin soğukluğu ve kaplama mı bilmiyorum ama pürüzsüz duruşu güzel

- glance screen denilen ekranda renkler yeşil mavi kırmızı beyaz olarak değiştirilebiliyor. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 24 Kasım 2014; 23:13:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.