Şimdi Ara

LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Yorumları bekliyoruz. 1000 tlye düşerse alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera ile fotograf örnegi atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam detayları bekliyoruz , sarjı bakalım nasıl gidecek lumia 1020 yerine almayı düşünebilirim 830 u bende.
  • Glance screan var mı?

• biuu kullanıcısına yanıt
    evet
  • Batarya konusunda bizleri aydınlatın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sakin. batarya daha belli olmaz. Haftaya anca net bir şey söyleyebilir batarya için.

Kamerayı da biliyorduk zaten gayet iyi bence.
  • Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, gözümdeydi bu telefon, ancak dayanamayıp 1520 alınca 830 maceram başlamadan sona erdi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serinaga -- 23 Kasım 2014; 21:58:14 >
  • Kuchiki kullanıcısına yanıt
    Gördüğünüz oda ışığında,,, ön kamera ile çekilen sakız resmi :) . ön kamerası gündüz çekimlerinde yeterlidir diye umuyorum. ama selfie çekmek isteyenler için. daha güzel telefonlar vardır. ( lumia 735 ,sony xperia c3 vs. vs. )
     LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 22:06:48 >

• Arkadaşlar batarya konusunda kesin bişey söylememiyorum. ama telefonu ilk alındığından beri hoyrat kullanmaya başladım :) demin prizde takılıydı şarj. şimdi çıkardım usb bilgisayara bağladım fotoğraf atmak için. önce ki yazdıklarıma bakarsanız, şarjı ümitlendiriyor beni eski android ve iphone kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim.
    hocam bu arada 1520 çok güzel telefon fakat bana 830 bile büyük geldi :) sanırım 5 inçten yukarı telefon kullanamıcam.
  • Valla ne sd800 nede mtk 6595 eğer bir telefon güzel fotoğraf çekmiyorsa yanımızda taşımanın bi anlamı yok.

• arkadaşlar wifi çok zayıf olduğu için oyun performans olayını daha sonraya erteleyeceğiz sanırım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 22:18:07 >
  • Bu ne ya makrosu 1020 den daha iyi

• Hocam ön kamerayla gece çekimi yapar mısınız rica etsem birde gta sa indirip ayarları sona çeker misiniz
  • Kutuda ekran filmi varmıydı yada avea da

• sitede : Ön kamera
    Ön kamera: HD 0,9 MP geniş açı
    Ön kamera f-numarası/diyafram açıklığı: f/2,4
    Ön kamera özellikleri: Durağan görüntü çekme, Görüntülü arama, Video kaydetme
    Ön kamera video çözünürlüğü: 720p (HD, 1280 x 720)
    diye yazıyor
    yani performans olarak çok fazla bişey sunacağını zannetmiyorum birazdan çekip yüklerim.
    fakat oyun konusunda dediğim gibi wifi çok uzakta 1 yada 2 çubukla idare ediyorum.
    ve asphalt 8 : Airborne dedi bi arkadaş onu indirmeye başladım fakat çok yavaş ilerliyor diye durdurdum.
    daha sonra deneyip bildiririm.
  • Hocam hayırlı olsun senin adına sevindim Bir arkadaş kaç uygulama yükledikten sonra sürdürülüyor yazısı geliyor gibisinden bir soru sormuş sanırım.Dostum bence onun donanımla değil yazılımla alakası var.Yazılımdan şikayetçiyim ben bu sıralar.L1320 kullanıyorum.Şarj su gibi gidiyor.İlk aldığımda w8 varken 15 dk oyun oynardım yüzde bir giderdi şimdi birkaç dakikada bir gidiyor.Gerçekten bu olay sinirimi bozmaya başladı.

• Makro ve gece çekimleri çok güzelmiş.hayırlı olsun hocam

• Kuchiki kullanıcısına yanıt
    kutuda ekran filmide yok kulaklıkta yok. hayır yani kulaklığı koysalar ekranı filmini koymamalarını bir nebze anlıyacağım çünkü ekran Corning® Gorilla® Cam 3 .
    fakat yinede tüm bu eksikliklerinin farkındalığında aldım telefonu. o yüzden bu konuda bir pişmanlık yaşamıyorum. önceden biliyordum yani. en azından kulaklık olmalıydı tabi ki bunu göz ardı etmeleri iyi olmamış
  • çok teşekkürler. telefon yeni olduğu için yazılımsal konuda herhangi bir şey diyemeyeceğim şu an için. ama ilerleyen günlerde bir sorunla karşılaşırsam yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 23:34:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.