Şimdi Ara

Lumia 920 Alıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Tercih sizin. Hemen hemen bütün lumia modelleri en az bir hafta da olsa elimden geçmiştir. lumia 820 yi 2 sene kullandım. 920 yi 6 ay kullandım. ama 925 i bir kaç gün inceledim. 925 biraz daha ince ve benim için olmazsa olmaz amoled ekrana sahip. Ama pili sanki 920 daha hızlı tüketiyordu. Son güncellemelerle ne halde bilemem. Ancak 920 nin ağırlık ve kalınlık değerleri sizin için sıkıntı değilse o cihaza kefilim. Nokia nın bomba modellerinden. Güzeldir.

O zaman uygun fiyata 925 bulursam allırım olmazsa zaten 920.

Cevap veren herkese teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 22:48:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• başkalarının ne söylediğine fazla takılma sonuçta herkes kendi sevdiği şeyleri önerecektir. yaklaşık l820 kullanıyorum. şimdiye kadar sorun çıkarmadı. androd'i önermem çünkü çevremde telefon kasıyo diyenleri çok gördüm. android alacaksan donanımı güçlü olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 24 Şubat 2015; 23:06:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 iyi cihazdır ama şarjına kefil olamam.zaten kendim de 920 kullanıyorum.ön kamerası toz alıyor.kronik bir sorun.bombeli cam sıkıntı çıkarmadı bende hiç daha geçen hafta konuşurken elimden düştü fayans zemine takır tukur gitti ama ekranda çizik bile olmadı.kılıfsız kullandığım için kasası ezik içinde biraz.tavsiye ederim iyi cihazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif
    Eğer ki derdiniz telefona ha bire tema yüklemek, skin giydirmek, ince ayarlara dalmaksa wp almayın.

#TileArt ile öyle temalar yapılıyor ki artık WP şuan en kişiselleştirilebilir telefon bence. Custom ROM ile uğraşanlar zaten telefonu genelde laptop olarak kullandıkları için Lumia'ya göz ucuyla bile bakmazlar ki konu sahibinin öyle biri olduğunu zannetmiyorum.
  • Peki,alacağım o zaman.Teşekkürler.

• 920 nin şarj dışında hiçbir sıkıntısı yoktur guvenle alabilirsin. Aynı şarj sıkıntısı 925dede vardır. Ekran olarak 920 daha ustundur.

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Ama millet anlamıyor işte.
  • @Seyrek Disli Kötü Adam Bak kardeşim adam burada gelip işletim sistemine 2 yıl önce yapılan bir yorum yapıyor,920 alma eğer fotoğraf çekimi onemli değilse 1320 al pişman olmayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Yorumundan anladığım kadarıyla üstteki arkadaş klasik fandroid wp düşmanı, ne dese doğal karşılarım

Android kullanmadim, hayatim boyunca da kullanmayi dusunmuyorum. 2sene wp kullandigim icin ne oldugunu biliyorum. Yukaridaki yazdigim -lere ragmen kullanmak istiyorsa alsin arkadas. 500tlye android alsin dememin sebebi, daha fazla is yapar lumia920den kamera disinda. Illa wp arayuzunu kullanmak istiyosa bildigim kadariyla androidde daha islevsel wp launcheri vardi. Magaza bi akilli telefon icin herseydir. Wpde magaza kavrami yok, oyun icin demiyorum bunu. En basit uygulamalar icin, face twit whatsapp etc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Yorumundan anladığım kadarıyla üstteki arkadaş klasik fandroid wp düşmanı, ne dese doğal karşılarım

Android kullanmadim, hayatim boyunca da kullanmayi dusunmuyorum. 2sene wp kullandigim icin ne oldugunu biliyorum. Yukaridaki yazdigim -lere ragmen kullanmak istiyorsa alsin arkadas. 500tlye android alsin dememin sebebi, daha fazla is yapar lumia920den kamera disinda. Illa wp arayuzunu kullanmak istiyosa bildigim kadariyla androidde daha islevsel wp launcheri vardi. Magaza bi akilli telefon icin herseydir. Wpde magaza kavrami yok, oyun icin demiyorum bunu. En basit uygulamalar icin, face twit whatsapp etc.

E diğer arkadaş da kullandım,memnunum diyor.Ben wp'nin bana yeteceğini düşünüyorum.Editlerim ilk mesajımı kullandıktan sonra.Elimdeki telefon da 400 tl'lik android, 2yıl önce almıştım.Keşke almasaydım.DH'de mesaj atarken bile kapanıyor,takılma yapıyor.En azından bunları yaşamam.

• Ben sana uygulamaların ss lerini atayım sen de tarafsız olarak kendin karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmonstar35 -- 25 Şubat 2015; 13:14:27 >
  • Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Hayatın boyunca kullanmadığın, kullanmayı düşünmediğin androidi niye başkasına tavsiye ediyorsun
  • Fotoğraf atamadım ben ya dun akşam atılmıştı hâlbuki
     Lumia 920 Alıyorum. Lumia 920 Alıyorum. Lumia 920 Alıyorum.[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmonstar35 -- 25 Şubat 2015; 13:23:50 >

• 1320 nin kamerası 5 mp misal sana birazdan bir örnek atayım Lumia Selfie ile fotoğraf sağlamlaşabiliyor.(Ana kamera desteği var)

• Buyur...Tabii fotoğraflar giderse

• bro ben 925 kullanıyorum 2 ay önce hepsiburada dan aldım gayet kullanışlı ele avuca sığan mütevazi bi telefon ısınma filan diyorlar ama ben hepsiburadanın gönderdiği şarj kılıfını taktım hiç ısı iletmiyor gayet rahat bi şekilde saatlerce kullanıyorum.Zaten çok fazla oyun oynayan birisi değilim onun için uygulama da sıkıntı çekmiyorum oynadığım 2-3 tane oyun var onlarda gayet güzel çalışıyor.Şarj konusunda ben akşam yatarken takıp sabah çıkarıp okul-dershane ye gidiyorum.gözüme takılan bana göre en olumsuz şeyi ön kamerası sorun olursa pm at ayrıca 920 sadece ağır diyorlar ona göre ve duruşu reelde git bak eline al hoşuna giderse al ben çok fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum yazımsal bakımdan sadece görünüş
  • Bak dostum konuyu yarıya kadar okudum dayanamadım.920 Alma tel bariz kalın ve kaba ayrıyetten eskidi artık.925 indireme mutlaka 10 günde bir girer çoğu yerde.Ama 925 te alma istersen tasarım çok iyi telefonda iyi fakat şarj sıkıntı.Benden tavsiye birazcık bekle 735 al,yada 535 bak.535te hiç fena değil yani en azından yeni nesil cihaz.Mesela ben yattım pusuya L830 kovalıyorum yurt dışından.

• 720 alınır mı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Bak dostum konuyu yarıya kadar okudum dayanamadım.920 Alma tel bariz kalın ve kaba ayrıyetten eskidi artık.925 indireme mutlaka 10 günde bir girer çoğu yerde.Ama 925 te alma istersen tasarım çok iyi telefonda iyi fakat şarj sıkıntı.Benden tavsiye birazcık bekle 735 al,yada 535 bak.535te hiç fena değil yani en azından yeni nesil cihaz.Mesela ben yattım pusuya L830 kovalıyorum yurt dışından.

Ama bütçe max 700.925 bu fiyata bulursam alırım da.Şarjı ne kadar gider mesa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 25 Şubat 2015; 17:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Bak dostum konuyu yarıya kadar okudum dayanamadım.920 Alma tel bariz kalın ve kaba ayrıyetten eskidi artık.925 indireme mutlaka 10 günde bir girer çoğu yerde.Ama 925 te alma istersen tasarım çok iyi telefonda iyi fakat şarj sıkıntı.Benden tavsiye birazcık bekle 735 al,yada 535 bak.535te hiç fena değil yani en azından yeni nesil cihaz.Mesela ben yattım pusuya L830 kovalıyorum yurt dışından.

Ama bütçe max 700.925 bu fiyata bulursam alırım da.Şarjı ne kadar gider mesa?

925 eşimde var kasım ayında 750 lira ya aldım şu an zaten 700 lira olması gerek.yani 920 ile 925i yan yana koy bi bak bana hak vereceksin 925 çok şık bi cihaz.Birde kablosuz kapak ve şarj cihazı alırsan on numara olur.Şarj olayı kişiye göre değişir şarji tüketen benim gözlemledigm kadarı ile 3G.Evde wifi ile bağlanıyorum Cihaz hem ısınmıyor hemde şarj daha iyi.L535 600 lira zatenhttp://www.teknosa.com/urunler/125071433/microsoft-lumia-535-beyaz-akilli-telefon?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=bidding&cm_mmc=akakce.com-_-Comparison-_-Listing-_-Bidding&source=mobil&v=1.73.6 seçim senin yinede.920 Ve 925i yan yana bi gör derim ben

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.