Şimdi Ara

Lumia 920 Alıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Bak dostum konuyu yarıya kadar okudum dayanamadım.920 Alma tel bariz kalın ve kaba ayrıyetten eskidi artık.925 indireme mutlaka 10 günde bir girer çoğu yerde.Ama 925 te alma istersen tasarım çok iyi telefonda iyi fakat şarj sıkıntı.Benden tavsiye birazcık bekle 735 al,yada 535 bak.535te hiç fena değil yani en azından yeni nesil cihaz.Mesela ben yattım pusuya L830 kovalıyorum yurt dışından.

Ama bütçe max 700.925 bu fiyata bulursam alırım da.Şarjı ne kadar gider mesa?

925 eşimde var kasım ayında 750 lira ya aldım şu an zaten 700 lira olması gerek.yani 920 ile 925i yan yana koy bi bak bana hak vereceksin 925 çok şık bi cihaz.Birde kablosuz kapak ve şarj cihazı alırsan on numara olur.Şarj olayı kişiye göre değişir şarji tüketen benim gözlemledigm kadarı ile 3G.Evde wifi ile bağlanıyorum Cihaz hem ısınmıyor hemde şarj daha iyi.L535 600 lira zatenhttp://www.teknosa.com/urunler/125071433/microsoft-lumia-535-beyaz-akilli-telefon?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=bidding&cm_mmc=akakce.com-_-Comparison-_-Listing-_-Bidding&source=mobil&v=1.73.6 seçim senin yinede.920 Ve 925i yan yana bi gör derim ben

Peki,teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 535 alma dostum dokunmatik ekran sorunu bir çoğunda yazılımsal olsa da bir çoğu mahallesef donanımsal...Ve 480p video çekimi büyük bir dezavantaj.
    @Seyrek Disli Kötü Adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve 925 hakkında ufak bir ayrıntı daha vereyim,kimimizin canını sıkan bir durun olduğu için söylüyorum,USB girişi ekranın üst konumunda bulunuyor. @Seyrek Disli Kötü Adam Keşke 1 ay önceki A101 indirimine yetişseydin de 650 liraya 1320 alsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.