Şimdi Ara

lumia 920 de foursquare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım lumia 920 de foursquare kulllanamıyorum android cihazımda kullanıyorum fakat lumia da ben check in yapıyorum karşıakiler bana puan verebiliyor ben arkadaşlarımın check inlerini göremiyorum

• uygulama gelen olarak sorunlu
  • iboocum kullanıcısına yanıt
    sıkıntılı yani öylemi? :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecem1

sıkıntılı yani öylemi? :((

evet hocam 625de de çalışmıyor
  • iboocum kullanıcısına yanıt
    normal olarak çalışıyor yani benim check ettiklerimi arkadaşlarım beğenebiliyorlar fakat ben onların yerlerini göremiyorum
  • egecem1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aktiviteye basarak görebilirsiniz ve de beğenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecem1

normal olarak çalışıyor yani benim check ettiklerimi arkadaşlarım beğenebiliyorlar fakat ben onların yerlerini göremiyorum

sizinnki yine iyi hocam ben check in bile yapamıyorum
  • activite de arkadaşları görebiliyorum fakat bildirim alamıyorum yani daha önce android kullanırken ben bir şeye basmadan telefonun ekranında ahmet şurda,mehmet şurda diye bilgi gelirdi.anlatabildimmi acaba
    Haaa anladım dostum orayı hiç bilmiyorum. Şeyi dene arka plan görevlerinden aç foursquareyi izin ver. Onu bi dene başka bir şey gelmiyor aklıma büyük ihtimal deidğim de olmaz...
    O seçenek yok anladığım kadarıyla, görmek için aktiviteye tıklaman gerekli. O şekilde check inleri görebiliyorsun.

Benim karşılaştığım bir sıkıntı ise arkadaş etiketleme. Var da ben mi göremedim acaba?
  • 4th & Mayor adlı uygulamayı indir resmi olmayan foursquare uygulaması bende ikiside yüklü keyfe göre kullanıyorum güncelleme gelene kadar bunu kullan.
  • Bu uygulamada ekli birkaç arkadaşım var ben onlara nasıl mesaj atabilirim. ? Menüde aradım taradım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslankanı -- 25 Ocak 2014; 1:29:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslankanı

Bu uygulamada ekli birkaç arkadaşım var ben onlara nasıl mesaj atabilirim. ? Menüde aradım taradım bulamadım.

Ben foursquare özellikleri dışında kullanmadım mesaj falan atmayı tam anlayamadım ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

Bu uygulamada ekli birkaç arkadaşım var ben onlara nasıl mesaj atabilirim. ? Menüde aradım taradım bulamadım.

Ben foursquare özellikleri dışında kullanmadım mesaj falan atmayı tam anlayamadım ama :D

Yahu işte birkaç hatun ekledim arkadaş listeme ben bunlara nasıl ulaşabilirim. Güzel kızlar hiç tanımıyırum kendilerini benim çevremde gezip mekanları beğeniyorlar : ))

• quote:

quote:

quote:

Yahu işte birkaç hatun ekledim arkadaş listeme ben bunlara nasıl ulaşabilirim. Güzel kızlar hiç tanımıyırum kendilerini benim çevremde gezip mekanları beğeniyorlar : ))

öyle bişey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bişey yok

EE bunun gösteripte vermemekten ne farkı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.