Bildirim
lumia 920 de foursquare
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uygulama gelen olarak sorunlu -
sıkıntılı yani öylemi? :(( -
quote:
Orijinalden alıntı: egecem1
sıkıntılı yani öylemi? :((
evet hocam 625de de çalışmıyor -
normal olarak çalışıyor yani benim check ettiklerimi arkadaşlarım beğenebiliyorlar fakat ben onların yerlerini göremiyorum -
Hocam aktiviteye basarak görebilirsiniz ve de beğenebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: egecem1
normal olarak çalışıyor yani benim check ettiklerimi arkadaşlarım beğenebiliyorlar fakat ben onların yerlerini göremiyorum
sizinnki yine iyi hocam ben check in bile yapamıyorum -
activite de arkadaşları görebiliyorum fakat bildirim alamıyorum yani daha önce android kullanırken ben bir şeye basmadan telefonun ekranında ahmet şurda,mehmet şurda diye bilgi gelirdi.anlatabildimmi acaba -
Haaa anladım dostum orayı hiç bilmiyorum. Şeyi dene arka plan görevlerinden aç foursquareyi izin ver. Onu bi dene başka bir şey gelmiyor aklıma büyük ihtimal deidğim de olmaz... -
O seçenek yok anladığım kadarıyla, görmek için aktiviteye tıklaman gerekli. O şekilde check inleri görebiliyorsun.
Benim karşılaştığım bir sıkıntı ise arkadaş etiketleme. Var da ben mi göremedim acaba? -
4th & Mayor adlı uygulamayı indir resmi olmayan foursquare uygulaması bende ikiside yüklü keyfe göre kullanıyorum güncelleme gelene kadar bunu kullan. -
Bu uygulamada ekli birkaç arkadaşım var ben onlara nasıl mesaj atabilirim. ? Menüde aradım taradım bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslankanı -- 25 Ocak 2014; 1:29:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aslankanı
Bu uygulamada ekli birkaç arkadaşım var ben onlara nasıl mesaj atabilirim. ? Menüde aradım taradım bulamadım.
Ben foursquare özellikleri dışında kullanmadım mesaj falan atmayı tam anlayamadım ama :D -
quote:
Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo
quote:
Ben foursquare özellikleri dışında kullanmadım mesaj falan atmayı tam anlayamadım ama :D
Yahu işte birkaç hatun ekledim arkadaş listeme ben bunlara nasıl ulaşabilirim. Güzel kızlar hiç tanımıyırum kendilerini benim çevremde gezip mekanları beğeniyorlar : ))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Ben foursquare özellikleri dışında kullanmadım mesaj falan atmayı tam anlayamadım ama :D
Yahu işte birkaç hatun ekledim arkadaş listeme ben bunlara nasıl ulaşabilirim. Güzel kızlar hiç tanımıyırum kendilerini benim çevremde gezip mekanları beğeniyorlar : ))
öyle bişey yok
-
quote:
quote:
quote:
quote:
öyle bişey yok
EE bunun gösteripte vermemekten ne farkı var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X