Şimdi Ara

Lumia 920 ön kamerayı nasıl temizleyebilirim acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 920 telefon kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır.

Ön kamerası aşırı tozlandı hani o kadar tozlandı ki yakınlık sensörünü falan bile etkiledi sensörümde çalışmıyor.

Nasıl temizleyebilirim daha önce temizleyen var mı servise vermek ıstemıyorum gıttı mı gelmıyor.

Geçen bir telefoncuya önünden geçerken fiyat almak ıcın sordum bunu açmak gerekır o yuzden 40 lira dedi. (Gerçekten tuhaf telefonu acıyorda kolu yoruluyor sanki 2 vida sadece)

Yardımınızı beklıyorum ya da en azından ön kamerası tozlanan baska arkadaslar ne yapıyor onu soyleyebılırsınız

Teşekkürler

• içini açıp temizlemen gerekiyor. you tube videoları izleyip kendin yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

içini açıp temizlemen gerekiyor. you tube videoları izleyip kendin yapabilirsin

Bir videosuna baktım kasayı çıkardıktan sonra ön kamera yine de ekran ile parçaların arasında kalıyor yani aleti tehlikeye sokar mıyım film falan koparmayalık yanlıslıkla :/

Ya da arasını üflesem mi
  • demek ki neymiş iki vida açma değilmiş. bilemiyorum elin yatkınsa sorun olacağını sanmam
  • quote:

demek ki neymiş iki vida açma değilmiş. bilemiyorum elin yatkınsa sorun olacağını sanmam

Adam 40 lirayı dıştan görerek söyledi içine girdiğinde fiyat çıkacak biliyorum. adam iki vida sandığı için verdi o fiyatı

demek ki neymiş verdiği fiyat iki vida açmaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freşş

quote:

demek ki neymiş iki vida açma değilmiş. bilemiyorum elin yatkınsa sorun olacağını sanmam

Adam 40 lirayı dıştan görerek söyledi içine girdiğinde fiyat çıkacak biliyorum. adam iki vida sandığı için verdi o fiyatı

demek ki neymiş verdiği fiyat iki vida açmaymış

telefon tamircilerini hiç sevmem ama her işin riski vardır. 40 lira bence de fazla ama risk de var.
  • Lumiaların kasası açmak çok zahmetli adam az bile demiş. Birde parçaladıktan sonra o cihazı toplamak var. Kaldı ki bu ön kamera tozlanma sorunu Lumia 920'lerin kronik sorunu. Kasa açıklık var, oradanda toz doluyor. Temizletsen bile 4-5 ay sonra yine aynısı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 28 Kasım 2014; 16:19:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşırı derece bir tozlanma var hani ön kamera ile fotoğrafımı çekiyorum kendimi tanıyamıyorum 4-5 ay sonra yıne olacak ama ne yapalım :( ben bunu garantısı bıtınce bı kurcalıyayım madem
  • Servise ver.
    Ya da ver tanıdık telefonu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava kompresör u ile hoparlörün ordan havayı vursan toz gidermiki.bence 920 ekran değiştirme vidyosu izle kamerayı temizlemek için mecbur dokunmatik paneli sokmek zorundasın ama kaş yaparken göz çıkara bilirsin nedir dersen paneli çıkarırsın kamerayı temizlersin ancak paneli geri koymadan önce ekranı iyice temizlemez isen ekrandaki bi tel toz tanesi sırktıp durur bence cer servise yapsınlar elin yatkın değil galiba bu işlere yoksa hallederdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski ama mağdur olmayın diye yazıyorum : birincisi eliniz yatkın değilse asla yeltenmeyin. 920 nin kasası kolay çıkıyor. ben açıp flaş ışığını yapmıştım.Ancak ekranı bilemiyorum. İkincisi : asla telefoncu diye tabir ettiğimiz yerlere vermeyin. Götürün servisine verin. Ankara daysanız Nokia Care var oraya götürün. Hatta şehir dışından dan ücretsiz kargo gönderebilirsiniz. Nokia nın resmi yeri Nokia Care Ankara. Büyük illerde var. http://www.nokiaservisankara.com/

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/magaza-bul/?tags=Nokia_Care_Location buradan da ilinizde var mı bakınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Konu eski ama mağdur olmayın diye yazıyorum : birincisi eliniz yatkın değilse asla yeltenmeyin. 920 nin kasası kolay çıkıyor. ben açıp flaş ışığını yapmıştım.Ancak ekranı bilemiyorum. İkincisi : asla telefoncu diye tabir ettiğimiz yerlere vermeyin. Götürün servisine verin. Ankara daysanız Nokia Care var oraya götürün. Hatta şehir dışından dan ücretsiz kargo gönderebilirsiniz. Nokia nın resmi yeri Nokia Care Ankara. Büyük illerde var. http://www.nokiaservisankara.com/

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/magaza-bul/?tags=Nokia_Care_Location buradan da ilinizde var mı bakınız.

İlgi ve alakan için teşekkür ederim dediklerini gözönünde bulunduracağım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.