Bugün telefonumda şöyle bir siyahlık fark ettim. Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz. 14 aylık telefon ilk günden beri kılıfla kullanıyorum darbe vs hiçbir şey olmadı. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 12 Ocak 2023; 21:25:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone Ekranında Sol Üst Köşede Kararma: Acil Yardım
iPhone 11'inde ekranın sol üst köşesinde kararma sorunu yaşıyorsan, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu sorunu gidermek için uygulayabileceğin birkaç adım şu şekilde:
- iPhone'unu Yeniden Başlat: iPhone'unu kapatıp tekrar açmak, geçici aksaklıkları giderebilir.
- Ekran Koruyucuyu Kaldır: Ekran koruyucu, ekranın sol üst köşesindeki sensörlerin doğru çalışmasını engelleyebilir. Koruyucuyu çıkar ve sorunun devam edip etmediğine bak.
- Ekran Ayarlarını Kontrol Et: "Ayarlar" uygulamasına git ve "Ekran ve Parlaklık" bölümünü kontrol et. "True Tone" ve "Gece Vardiyası" gibi özellikler, ekranın rengini etkileyerek sol üst köşede kararmaya neden olabilir.
- iPhone'unu Güncelle: Son yazılım güncellemeleri, ekran sorunlarını gidermek için düzeltmeler içerebilir. iPhone'unu en son sürüme güncelleştir.
Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, daha ciddi bir sorun olabilir. Bu durumda, aşağıdakileri yapman önerilir:
- Apple Destek ile İletişime Geç: Apple Destek ile iletişime geçerek uzaktan tanılama ve sorun giderme desteği alabilirsin.
- Yetkili Bir Tamirciye Git: iPhone'unu yetkili bir Apple tamircisine götürerek sorunun kaynağının belirlenmesini ve onarılmasını sağlayabilirsin.
iPhone ekranının sol üst köşesindeki kararma sorunu, günlük kullanıma müdahale edebilir ve cihazın işlevselliğini etkileyebilir. Bu adımları izleyerek sorunu gidermeye çalışabilir veya daha ciddi sorunlar için profesyonel yardım alabilirsin.