Şimdi Ara

sol da sakal fazla sağ da az ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım bir ara jilet ile almıştım tüyleri işte sonradan çok çıkmasın diye düzenli olarak berberde aldırıyordum makine ile şimdi evde makine var makine ile alıyorum ama sol taraf yüzde 40 iken sağ taraf yüzde 20 fual tarafını kastediyorum fual aşağısı. Aklıma jilet vur düzenli cıkar sonradan gibi bir fikir geldi ya da zamanla düzelir makine devam sizce fikiri olan veya yaşamış olan var mı bunu?

• hiç yaşayan yok mu böyle birşey lise yıllarında
  • sol tarafı sağ ile eşitle problem? bu arada bendede aynından var :D
  • soldan al sağa ek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sren_one

sol tarafı sağ ile eşitle problem? bu arada bendede aynından var :D

eşitlemek mi direk kesmeye devam edince zamanla eşitlenmez mi şimdi eşitleme işini sol tarafı makine ile sağ ı jilet ile alayım o zaman
  • takıl hocam kafana göre kafam karıştı zaten son yazdığından :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sren_one

takıl hocam kafana göre kafam karıştı zaten son yazdığından :D

tekrar okuyunca benimde kafam karıştı :D:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk çıktığı sıralarda bende de oyleydi(17 yaşındayım geçen senin ortalarında başladı)şuan haftada bir oluyorum.

Bu işlerle ilgilenen bir abiden makine yerine jiletle olma tavsiyesi almıiştım.Daha orantılı çıkıyormuş kıllar.Jiletle traş oldukça yavaş yavaş eşitleniyor.
  • benim sakalda solda düz sağda ters çıkıyor
  • Sol yanağımda fazla ve düz çıkıyor sağ yanakta daha az ve ters çıkıyor farklı insanların sakalları gibi zamanla eşitlenir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 25 Eylül 2012; 22:43:13 >
  • okulda baktım çoğu arkadaşımda aynı sorun var bende bir arkadaşla anlaştık cuma akşamı jilet vuruyoruz eşitlensin diye bakalım nolcuak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.