Şimdi Ara

Ekran sol tarafında çıkan haberleri komple nasıl kapatırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
30.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana ekrandayken parmağımla ekranı sağa doğru kaydırdığımda en sonda bu çıkıyor. Komple kapatmak istiyorum Alta resim ekliyorum arkadaşlar androidde yeniyim xiaomi mi2lite ama bu ekrandaki yer uyuz ediyor kapatamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Ana Ekranı'ndan Sol Tarafa Kaydırınca Çıkan Haberleri Kapatma

Xiaomi cihazlarında, ana ekranı sola kaydırdığınızda Google Haberler uygulaması otomatik olarak açılabilir. Bu haber akışını kapatmak istiyorsan aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Ana Ekran Ayarlarına Eriş: Ana ekranında boş bir alana uzun bas veya sıkıştır.
    2. Ayarlar'a Git: Sağ alt köşedeki "Ayarlar" simgesine dokun.
    3. Ana Ekran'ı Seç: "Ana Ekran" seçeneğine dokun.
    4. Sol Kaydırmayı Özelleştir: "Sol Kaydırmayı Özelleştir" seçeneğini bul ve dokun.
    5. Google Haberler'i Kaldır: "Google Haberler" seçeneğini devre dışı bırakmak için kaydırıcıyı sola kaydır.

Bu adımları uyguladıktan sonra, ana ekranını sola kaydırdığında artık Google Haberler uygulaması açılmayacaktır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Xiaomi ana ekranı sola kaydırınca Google çıkıyor
    • Sola kaydırınca haber kapatma
    • Ana ekranı sola kaydırınca Google çıkıyor
    • Ekranı sola kaydırınca Google çıkıyor
    • Xiaomi haberleri kapatma
    • Xiaomi sola kaydırma kapatma
    • Xiaomi ana ekran haberleri kaldırma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Galiba kendi launcher'ının özelliği o. Ana ekranda boş bir yere uzun basarak ayarlarına gidilmesi lazım. Orada ilgili bir ayar bulamazsanız başka launcher yükleyebilirsiniz. Nova launcher, lawnchair, smart launcher, flick launcher vb.

• Yok hocam ayarlarda filan iptal etme deaktif etme yeride yok

• Reklam dedikleriniz buysa bunlar reklam değil haber ve bu uygulamanın içerisinde haberlerin olması demekki Google'ın varsayılan tercihi.

Google uygulamasını açın.

Diğer>Ayarlar>Özet akışınız>Kartı göster

Bunu kapatırsanız muhetemelen haberleri göstermeyecektir.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi yaptım ve bu haberlerden kurtuldum çok teşekkür ederim. Ama bu google sayfası hala var bunu konple kapatmak mümkün mü? Google i mi silmem lazım bunun için?

• mesajı yeni gördüm.ayarlar>ana ekran son kullanılanlar>uygulama kasası kapatın bitti
  • GM20 Pro da bu özelliği kapatmanın bi yolu yok mu? Google ı devre dışı bırakınca kapanıyor sadece onun dışında devre dışı bırakmadan kapatılmıyor mu bi türlü bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.