Şimdi Ara

Lumia 925

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün çarşıya gittim telefonculara baktım ama içime sinen bir cihaz göremedim. 1 aylık lg g2 vardı 1000 liraya sadece onu beğendim. LG L 90 gösteren falan oldu. samsung grand neo gösteren oldu fakat beğenmedim. önceden de istediğim lumia 925 i hepsiburada.com dan sipariş edicem. Aradığım özellikler stabilite 2 yıl kadar gidecek bir telefon hatta 3 yıl. Oyun az çok oynarım, müzik çok fazla dinlemem , kamerası zaten süper 925 in. Tavsiye eder misiniz? Sadece ısındıgını söyleyenler var o da metal köşeleri olduğu için sanırım yoksa her telefon ısınıyor. Sadece kullananlar yorum yazsınlar lütfen.

• Hocam kullananlar yorum yazsın dedinizde zor yorum gelir bende 920-925-1020-1320 seçenekleri arasında kalmıştım seçimimi 1020 yanında kullandım çokta güzeldi şu an gg'de güvenli satıcılarda 1100-1200 e kadar indi biraz çıkabilirseniz tavsiye ederim kaldıki wp çok gelişti. 925 işinizi fazlasıyla görür ama daha iyi seçenekler var bana kalırsa
  • Maalesef 900 tl param var. 800 e bunu alayım yanına kılıf falan bir şeyler çekeyim diyorum. WP kullananlar da mesaj yazabilirler. 1020 tabii ki daha güzel telefon ama o kadar para yok
  • ben de LG G2 32gb sipariş verecektim netten pazartesi ya da salı gibi kısmetse. Yalnız ben, oyun oynamayıp sosyal ağlarda takıldığım ve fotoğrafa önem verdiğim için aynı şekilde lumia 1020'yi de düşünür oldum. Gerçi fotoğrafları en fazla yine sosyal ağlarda kullanacağım ve çok çok prof çekime ihtiyacım olursa elimde prof makine de var ama yine de işimi en iyi görebilecek telefonu tercih etmem önceliktir.

Telefonda nerdeyse tüm gün haber siteleri + instagram facebook flickr twitter tumblr v.b. sitelerde takılırım, günde 10 foto falan anca çekerim herhalde. Yine de note 3 kadar iyi bir ön/arka kamera olmasını isterim. Acaba LG g2 bu yönde işimi karşılar mı yoksa performansta çok oynama yoksa lumia 1020 mi zorlasam der oldum. Bu konuda geniş yorumlar yapılsa keşke...
  • güzel telefondur tavsiye ederim.
  • Wp'da temel uygulamaların hepsi mevcut ufak tefek eksiklikleri olsa da stabil çalışıyorlar 8.1'den sonra uygulamalar sık güncelleme almaya başladı şarj uzun gitsin ekranı da büyük olsun derseniz 1320 tavsiye ederim kamerası 5mp ama gayet iyi resim çekiyor.
  • 925 biraz eskidi. Onun yerine 1020'yi veya 1320'yi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wp almayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp li telefon almak mantıklı değil.

nexus 5 tavsiye ederim.
  • WP fanıydım bir aralar. Ama telefonların sorunları çok. Bu yüzden WPden uzaklaştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.