Şimdi Ara

Lumia 925 alinir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oacar84

her cihaza 3 yıl süre verdiyse 925'in 2 yılı bitmedi mi? 735 yada 830'un ise daha 3 yılı var. 735 almak güncelleme için daha avantajlı değil mi? Tamam fiyatı fazla.

bu açıklama bana mantıklı geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki de bu yüzden fiyat farkı vardır. Bir sonraki windows'u da alabilir 735 ve 830 ve 535. Diğerlerinin son kullanma tarihi doluyor. Windows 10'u hepsi alacak ama ya sonrası?

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

her cihaza 3 yıl süre verdiyse 925'in 2 yılı bitmedi mi? 735 yada 830'un ise daha 3 yılı var. 735 almak güncelleme için daha avantajlı değil mi? Tamam fiyatı fazla.

Lumia 925 2013 ortası bi telefon ve 2.yılına bile girmedi 2014 bitti 1.yılı doldu ama 2015-2016 yıllarında güncelleme alacak.w10 lu telefonlar daha pahalı olacak,kaldıki arkadaş 700-750 tl bütçeden bahsediyor.Ben 2016 da üst seviye bi w10 telefon alıcam.Bu mantıklı geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene eylül ayından beri 925 kullanıyorum. Defalarca yere düştü ekran üstü, yanları vs. Yanları alüminyum olduğu için düşünce ezilme oluyor. Sıcaklık konusunda telefon ısınıyor.internet bağlantılı oyun açıp ( mesela Total Conquest) 3g ile bağlanın, ardından telefonu şarja takın. 20 dakika sonra telefonun ne kadar ısındığını anlarsınız. İşlemciye yakın olan bölümleri bileğinizin iç tarafına değdiremezsiniz. Alev topu desem daha doğru olur. Tabiki bu örnek en uç sıcaklığı anlamanız için..bu ölçüde ısınmasına rağmen ( 100 kez denemişimdir) telefonda herhangi bir hasar oluşmadı.. Batarya konusunda 3g ile 2g kullanmanıza bağlı olarak ciddi derecede fark var. 2g'de hem telefon neredeyse ısınmıyor hemde batarya kullanım süresi uzuyor. 3g'de tam tersini düşünün. Fakat bazı uygulamalar 2g'de bağlanmama sorunu çıkarıyor. Facebook Messenger'ı 2g bağlantısıyla kullanmak çok zor. Önceleri whatsapp içinde geçerliydi 2g ile kullanılmıyordu. Sonraki güncellemelerle düzeltildi şuanda 2g ile whatsapp kullanılıyor. Demekki Messenger'ın 2g'yi tam olarak kullanamaması Messenger'dan kaynaklanıyor..kamera konusunda orta-üst seviyede bir kameraya sahip. Işığı doğru yakalarsanız mükemmel sonuç elde edersiniz. Çoğu telefonda bu zaten böyledir. 925'in farkı gece ortaya çıkıyor. Bsı sensörü ve 6 fiziksel lens sayesinde ( 1 tanesi camdır ve diğer telefonlarda z2-z3 iphone vs. Hep 5 fiziksel lens bulunur) gece çekimleri çok çok iyidir. Ois olmasıda cabasıdır. ( optik sabitleyici.. merceğin etrafındaki bilyeler sayesinde el titremesi olduğunda bu bilyeler merceği, odakladığınız yere sabitleyerek ve titreşimi absorbe ederek titreşimsiz fotoğraf ve video çekmenizi sağlar ) 925 ile 920 arasında sadece kasa ve kamera farkı var. Güncelleme 920 için kesilirse 925 içinde kesilir. İkiside 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram'e sahip. Güncellemeyi bu işlemciler kaldıramaz duruma gelirse 2side alamıcak. Yani 925in 1 sene sonra çıkması çokta fark etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Lumia 925 2013 ortası bi telefon ve 2.yılına bile girmedi 2014 bitti 1.yılı doldu ama 2015-2016 yıllarında güncelleme alacak.w10 lu telefonlar daha pahalı olacak,kaldıki arkadaş 700-750 tl bütçeden bahsediyor.Ben 2016 da üst seviye bi w10 telefon alıcam.Bu mantıklı geldi mi

buda mantıklı geldi zaten şuan 1000tl ye kadar en iyi telefon 925 dir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 29 Kasım 2014; 21:17:24 >

• 925'in 32 gb olanı hb.da 1049 tl'ydi. 16 gb olan hafıza daha artmıyor. 620'de 16 gb kullandım. Ama yetersiz kaldı. Resim müzik uygulama oyun vs yükledim. 925de pil de çıkmıyor. 735'de çıkıyor ve hafızı artıyor. Telefon alma arefesinde kaldım ben de. Cihazlar arasında farklar ortada. Tam istediğim cihazı bulamadım. 925 almaktansa 150 tl daha verir 735 almak daha mantıklı bence. O farkı pil değişiminde servis çıkartır zaten 925ten. 16gb olması da çok saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmahir

Geçen sene eylül ayından beri 925 kullanıyorum. Defalarca yere düştü ekran üstü, yanları vs. Yanları alüminyum olduğu için düşünce ezilme oluyor. Sıcaklık konusunda telefon ısınıyor.internet bağlantılı oyun açıp ( mesela Total Conquest) 3g ile bağlanın, ardından telefonu şarja takın. 20 dakika sonra telefonun ne kadar ısındığını anlarsınız. İşlemciye yakın olan bölümleri bileğinizin iç tarafına değdiremezsiniz. Alev topu desem daha doğru olur. Tabiki bu örnek en uç sıcaklığı anlamanız için..bu ölçüde ısınmasına rağmen ( 100 kez denemişimdir) telefonda herhangi bir hasar oluşmadı.. Batarya konusunda 3g ile 2g kullanmanıza bağlı olarak ciddi derecede fark var. 2g'de hem telefon neredeyse ısınmıyor hemde batarya kullanım süresi uzuyor. 3g'de tam tersini düşünün. Fakat bazı uygulamalar 2g'de bağlanmama sorunu çıkarıyor. Facebook Messenger'ı 2g bağlantısıyla kullanmak çok zor. Önceleri whatsapp içinde geçerliydi 2g ile kullanılmıyordu. Sonraki güncellemelerle düzeltildi şuanda 2g ile whatsapp kullanılıyor. Demekki Messenger'ın 2g'yi tam olarak kullanamaması Messenger'dan kaynaklanıyor..kamera konusunda orta-üst seviyede bir kameraya sahip. Işığı doğru yakalarsanız mükemmel sonuç elde edersiniz. Çoğu telefonda bu zaten böyledir. 925'in farkı gece ortaya çıkıyor. Bsı sensörü ve 6 fiziksel lens sayesinde ( 1 tanesi camdır ve diğer telefonlarda z2-z3 iphone vs. Hep 5 fiziksel lens bulunur) gece çekimleri çok çok iyidir. Ois olmasıda cabasıdır. ( optik sabitleyici.. merceğin etrafındaki bilyeler sayesinde el titremesi olduğunda bu bilyeler merceği, odakladığınız yere sabitleyerek ve titreşimi absorbe ederek titreşimsiz fotoğraf ve video çekmenizi sağlar ) 925 ile 920 arasında sadece kasa ve kamera farkı var. Güncelleme 920 için kesilirse 925 içinde kesilir. İkiside 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram'e sahip. Güncellemeyi bu işlemciler kaldıramaz duruma gelirse 2side alamıcak. Yani 925in 1 sene sonra çıkması çokta fark etmiyor.

Sd 400 lü 830 a 4k geldiyse ms L925 ve 920 ye de güzellik yapacaktır.Ve en büyük güzellik batarya ve fotoğraf üzerine olur bence.Geçenlerde bi güncelleme gelecek dendi 1020 ve L925 için,920 de bu güncellemeyi almalıydı ama ms vermedi.Demekki 1 yıl önce-sonra veya xx0 ve xx5 olması.L920 ıphone 5,L925 5s gibi düşünün.25 li seriler daha hatasız oluyor

• vallahi kafam allak bullak

• en iyisi 800.lü ve 2gb ram.li lg g2 alıp ömür boyu kullanmak o zaman. Android 5ten sonra o da ölür artık. Yoksa adamlar g3 satamayacak. Paralel fiyatları farkı çok azaldı zira. Aynısı lumia için de geçerli. Aynı yada daha üstün cihaz olması yıllarca kullanılır olması mı demek? Adamlar güncelleme verirken bile diğer cihazlara aynı anda vermiyor. 1 2 ay sallıyor. Yeni cihaz her zaman gözde oluyor. Lg g3 android 5 aldı galiba.

• quote:

en iyisi 800.lü ve 2gb ram.li lg g2 alıp ömür boyu kullanmak o zaman. Android 5ten sonra o da ölür artık. Yoksa adamlar g3 satamayacak. Paralel fiyatları farkı çok azaldı zira. Aynısı lumia için de geçerli. Aynı yada daha üstün cihaz olması yıllarca kullanılır olması mı demek? Adamlar güncelleme verirken bile diğer cihazlara aynı anda vermiyor. 1 2 ay sallıyor. Yeni cihaz her zaman gözde oluyor. Lg g3 android 5 aldı galiba.

o kadar param yok

• 920 ile 925 ayırmayacak olan güncelleme sistem güncellemesi. Yani 8.1.4 ( örnek veriyorum) 1.2 gb ram isterse 920de 925te alamıcaktır. Şuanda verilecek olan güncelleme düzeltme güncellemesi. Sistem yükseltmeyle alakası yok.

• ben sana demedim. Ben de telefon bakıyorum. Kafam karıştı artık. Her cihazda bir eksik var. Ama şu gerçek. Yeni model almak daha avantajlı gibi. Pil çıkarma hafıza artma da önemli bence. Benim pil 1 senede çöp olmuştu yoğun kullandığım için. 925 alsam 1 sene sonra servise pil değiştirmeye gider kesin.

• Vazgeçtim ya.lanet olsun

• quote:

920 ile 925 ayırmayacak olan güncelleme sistem güncellemesi. Yani 8.1.4 ( örnek veriyorum) 1.2 gb ram isterse 920de 925te alamıcaktır. Şuanda verilecek olan güncelleme düzeltme güncellemesi. Sistem yükseltmeyle alakası yok.

2016 ya kadar 512mb ramli olsa bile her çıkan sistem güncellemesini alacaktır.Optimizasyon denen bi sistem var.O zaman w10 u 512mb ramlar kaldırmaması lazım.Ama bişeylerden kısarak gelir.920 nin bittiği yerde 925 güncelleme almaya devam edecek.Gerek tam gerek kısarak ama 1 yıl o sistem güncellemesini alacak.sd400 ün kaldırdığı güncellemeyi bizim telefonlar da rahat kaldırır.O zaman L830 da alamaz.Güncelleme 3 yıl dolduğunda biter yanlış varsayımda bulunmayın.

• quote:

Geçen sene eylül ayından beri 925 kullanıyorum. Defalarca yere düştü ekran üstü, yanları vs. Yanları alüminyum olduğu için düşünce ezilme oluyor. Sıcaklık konusunda telefon ısınıyor.internet bağlantılı oyun açıp ( mesela Total Conquest) 3g ile bağlanın, ardından telefonu şarja takın. 20 dakika sonra telefonun ne kadar ısındığını anlarsınız. İşlemciye yakın olan bölümleri bileğinizin iç tarafına değdiremezsiniz. Alev topu desem daha doğru olur. Tabiki bu örnek en uç sıcaklığı anlamanız için..bu ölçüde ısınmasına rağmen ( 100 kez denemişimdir) telefonda herhangi bir hasar oluşmadı.. Batarya konusunda 3g ile 2g kullanmanıza bağlı olarak ciddi derecede fark var. 2g'de hem telefon neredeyse ısınmıyor hemde batarya kullanım süresi uzuyor. 3g'de tam tersini düşünün. Fakat bazı uygulamalar 2g'de bağlanmama sorunu çıkarıyor. Facebook Messenger'ı 2g bağlantısıyla kullanmak çok zor. Önceleri whatsapp içinde geçerliydi 2g ile kullanılmıyordu. Sonraki güncellemelerle düzeltildi şuanda 2g ile whatsapp kullanılıyor. Demekki Messenger'ın 2g'yi tam olarak kullanamaması Messenger'dan kaynaklanıyor..kamera konusunda orta-üst seviyede bir kameraya sahip. Işığı doğru yakalarsanız mükemmel sonuç elde edersiniz. Çoğu telefonda bu zaten böyledir. 925'in farkı gece ortaya çıkıyor. Bsı sensörü ve 6 fiziksel lens sayesinde ( 1 tanesi camdır ve diğer telefonlarda z2-z3 iphone vs. Hep 5 fiziksel lens bulunur) gece çekimleri çok çok iyidir. Ois olmasıda cabasıdır. ( optik sabitleyici.. merceğin etrafındaki bilyeler sayesinde el titremesi olduğunda bu bilyeler merceği, odakladığınız yere sabitleyerek ve titreşimi absorbe ederek titreşimsiz fotoğraf ve video çekmenizi sağlar ) 925 ile 920 arasında sadece kasa ve kamera farkı var. Güncelleme 920 için kesilirse 925 içinde kesilir. İkiside 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram'e sahip. Güncellemeyi bu işlemciler kaldıramaz duruma gelirse 2side alamıcak. Yani 925in 1 sene sonra çıkması çokta fark etmiyor.

güzel açıklama olmuş.. bu ısınma olayı genelde çok oyun oynamada mı oluyor? ben oyun hastası değilim,pek oynamam.. genelde internet ve face de gezinme, fotoğraf çekme işinde yoğunluk olarak kullanmayı düşünüyorum. ısınma olayı bu dediklerimde rahatsız edici düzeyde olurmu, pili de bu şekilde günü rahat çıkarır mı? teşekkürler şimdiden..

• quote:

quote:

920 ile 925 ayırmayacak olan güncelleme sistem güncellemesi. Yani 8.1.4 ( örnek veriyorum) 1.2 gb ram isterse 920de 925te alamıcaktır. Şuanda verilecek olan güncelleme düzeltme güncellemesi. Sistem yükseltmeyle alakası yok.

2016 ya kadar 512mb ramli olsa bile her çıkan sistem güncellemesini alacaktır.Optimizasyon denen bi sistem var.O zaman w10 u 512mb ramlar kaldırmaması lazım.Ama bişeylerden kısarak gelir.920 nin bittiği yerde 925 güncelleme almaya devam edecek.Gerek tam gerek kısarak ama 1 yıl o sistem güncellemesini alacak.sd400 ün kaldırdığı güncellemeyi bizim telefonlar da rahat kaldırır.O zaman L830 da alamaz.Güncelleme 3 yıl dolduğunda biter yanlış varsayımda bulunmayın.

Kardeş sen anlamıyosun galba. Ben sana sistem güncellemesi 512 mb alamıcak dedim mi? Yada 2016ya kadar guncelleme alamıcak dedim mi? 920 çift çekirdek 1.5 ghz 1gb ram değilmi? 925te aynısı değilmi? Sistem çok büyüdüğünde çift çekirdekli işlemciler yetmediği zaman yada 1 gb ram artık yetmediği zaman, 920ye verilmezken nasıl 925e verilcek? Donanım yetersizliği oluştuğunda 920 verilmezken nasıl 925e verilecek? İkiside aynı donanımı kullanıyor. 830 ne alaka? Ben donanım yetersizliğinin yetersizliğinden bahsediyorum sen sd400den 830dan bahsediyorsun. 3 yıl guncelleme sozu yok dedim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ak74ak77

quote:

güzel açıklama olmuş.. bu ısınma olayı genelde çok oyun oynamada mı oluyor? ben oyun hastası değilim,pek oynamam.. genelde internet ve face de gezinme, fotoğraf çekme işinde yoğunluk olarak kullanmayı düşünüyorum. ısınma olayı bu dediklerimde rahatsız edici düzeyde olurmu, pili de bu şekilde günü rahat çıkarır mı? teşekkürler şimdiden..

çok oyun oynamazsanız telefon pek ısınmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Isınma sorunu var alma. Üstelik 925 daha geçen ay 800-850 liraydı ne çabuk düşmüş piyasası ? Lumia 920 al daha mantıklı. Bahsettiğin sorunlar 8.1 güncellemesiyle düzeltildi.

Hocam ısınma sorunu cyan ile büyük ölçüde çözüldü telefon aliminyum olduğu için sadece ısıyı çabuk iletiyor.
    925in donanımı eski diye falan şüphelenmene gerek yok çıkalı 1.5 yıl oldu ama şuan yeni çıkan 830 ile aynı donanımda hatta işlemcisi bir tık önde diyorlar.
    Daha 2-3 yıl güncelleme alır zaten alt modellere doğru ilk güncellmeyi 925 alıyor.
    Sistemi iyice araştır beğenirsen al telefon tasarım ödülü almış zaten aralık ayı içinde bende beyaz alacağım.

Kim demişse yalan söylemiş s400 daha iyidir

• quote:

quote:

quote:

Kardeş sen anlamıyosun galba. Ben sana sistem güncellemesi 512 mb alamıcak dedim mi? Yada 2016ya kadar guncelleme alamıcak dedim mi? 920 çift çekirdek 1.5 ghz 1gb ram değilmi? 925te aynısı değilmi? Sistem çok büyüdüğünde çift çekirdekli işlemciler yetmediği zaman yada 1 gb ram artık yetmediği zaman, 920ye verilmezken nasıl 925e verilcek? Donanım yetersizliği oluştuğunda 920 verilmezken nasıl 925e verilecek? İkiside aynı donanımı kullanıyor. 830 ne alaka? Ben donanım yetersizliğinin yetersizliğinden bahsediyorum sen sd400den 830dan bahsediyorsun. 3 yıl guncelleme sozu yok dedim mi?

830 1gb ram değil mi? Sen anlamıyosun galiba.1gb ramin yetmediği yerde 830,535,735 te biter.Donanım kaldırmama durumu senin dar görüşüne göre yorumlarsak komple bu cihazlarda gidiyor.Sen çok anlıyorsun belli.Üstelik 1 yıl önce 1yıl sonra çıkmış olması farketmez diyorsun.Al sana 2013 al sana 2014 cihazları ve 1 yıl öncesi sonrası.2gb ram istediği yerde bu cihazlara da güncelleme yok.Sırf yorum yapmak için yorum yapma.Kendi içinde çelişme.

• Messenger kullanırken oluyor. Birde İE kullanırken.. Ama bu ısınmanın gerçekleşmesi için 3g ile mobil olarak bağlanmanız lazım. 3g ile bağlıyken Messenger, İE kullanırsanız 1 günü çıkartmaz. 2g ile bağlanırsanız 1 günü çıkarır ama bağlantı hızı çok yavaş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.