Şimdi Ara

Lumia 925 alinir mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence kesinlikle 925 özelliklerine baktığın zaman yakın telefonlar gibi duruyo ama (http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-925-vs-Asus-Zenfone-5)
    925 daha sağlam kamerası çok iyi ve çok hoş bir görüntüsü var mağazasını sıkıntı edicek bişi yok bence bi kaç tane eksik oyun falan var(Clash of clans gibi) eğer onlarsız yapamam demiyosan gayet yeterli sayıda uygulaması var.
    ısınma sorunu var evet ama oyunoynatmıyacak kadar falan değil bana sıkıntı çıkarmıyo pek fazla.

ben 925 i 1 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arlandria -- 13 Aralık 2014; 4:32:36 >
  • 925 alınmaz mı ya:) Benim denk geldiğim en büyük sıkıntı metal çerçevesi. Acayip şık ancak düştüğü zaman eziliyor. Gerçi plastik olunca da düşerse kırılıyor, bunda metal hiç değilse. Lumia 920 ye yanaşma derim. 920 nin en güzel yanı optik görüntü sabitleme. Onun haricinde gerçekten ağır bir telefon. Ancak çantada taşınır. Lumia 925 hepsiburada da hakikaten fiyatı acayip düşmüş. Param olsa alırım evde durur. o derece seviyorum:) Microsoft bütün lumia modellerine (eski wp 7 li ler hariç) Windows 10 güncellemesini verecek. Ayrıca Microsoft u bu konuda tebrik ediyorum. Adamlar güncellemeyi esirgemiyor kimseden.
  • hepsiburada'da 749 tl'den 699 tl'ye düşmüş. aklımı çeliyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasova19

hepsiburada'da 749 tl'den 699 tl'ye düşmüş. aklımı çeliyor resmen.

Ben 1100 liradan geçen kış aldım, 700 liraya beleş durumda l925. Herşeyiyle mükemmel bir telefon. Her geçen gün mağaza gelişiyor-gelişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

quote:

quote:

Bence biraz daha bütçeyi arttırıp başka cihazlara bak.İkisinden birini seçmek zorunda olsam L925'i alırdım ama normalde tercihim android.

yani çok cikamiyorum.ya lumia ya zenfone .başka bu ücrete tel yok.925 de diğer sitelerde 1200 TL hepsiburadada 749

950TL civarı S4 Black var veya 1150TL civarı G2 32GB var.Meizu MX4 uygun fiyatlı çıkması bekleniyor.Benim tercihim bunlardan biri olurdu.Bir de Ascend G7 var 950TL civarı ama fiyat biraz daha düşük olmalı bence.

Lumia 925 çoğu sitede mevcut 750 civarı.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-925-fiyati,1091200.html

Samsung bedava olsada alman nefret ediyorum
    LG g2 keşke alabilsem ama 750 nerde 1150 nerde arasında 400 lira fark var
    ayrıca o sitede en ucuzu 819 lira.ben mi yanlış görüyorum ?

Siteyi mobilden açtığın için 819TL gözüküyor.Masaüstü görünümüne geçtiğinde 729TL'den başlıyor.

Samsungu ben de pek sevmem ama zenfone veya 925'den iyi olduğunu düşünüyorum.200TL fazla verip almaya değer bence.

Eğer 750TL'den fazla vermem diyorsan, ben 925 diyorum.

Sebebi ise tasarımı, malzeme kalitesi, kamera, ekran daha iyi.Eğer WP kullanmak sıkıntı değilse Lumia 925 ideal.Isınma ve düşük batarya'dan bahsedilmiş ama bu fiyatta her telefonda bir eksik bulursun.Bir de 16GB arttırılamayan hafıza kötü.

Eğer bu eksiler senin için kabul edilebilirse 925 almalısın.En önemli konu WP olması, çoğu kişi WP yüzünden lumialardan uzak duruyor.

Sony Xperia M2 ve EvoBT RS6 Slim var bütçene uygun.Bunları da bir araştır istersen.

arkadaşıma katılıyorum, ben şu an evobt rs6 slim kullanıyorum mesela. ki windows işletim sisteminin marketinin çok kısıtlı olması, bir zaman sonra canını sıkacaktır. lumia alacağına böyle bir telefonu tercih edebilirsin.

• Alınır tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Alınır tabiki.

zenfone 6 aldim

• quote:

quote:

Alınır tabiki.

zenfone 6 aldim

ne yapcaksın o kadar buyuk ekranı yahu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

quote:

Alınır tabiki.

zenfone 6 aldim

ne yapcaksın o kadar buyuk ekranı yahu :S

vala artık diger telefonlar küçük geliyor

• İyi günlerde kullanın.

• quote:

İyi günlerde kullanın.

teşekkur ederim arkadaşım çok sağol

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.