Şimdi Ara

Lumia 925 alinir mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Bence biraz daha bütçeyi arttırıp başka cihazlara bak.İkisinden birini seçmek zorunda olsam L925'i alırdım ama normalde tercihim android.

yani çok cikamiyorum.ya lumia ya zenfone .başka bu ücrete tel yok.925 de diğer sitelerde 1200 TL hepsiburadada 749

950TL civarı S4 Black var veya 1150TL civarı G2 32GB var.Meizu MX4 uygun fiyatlı çıkması bekleniyor.Benim tercihim bunlardan biri olurdu.Bir de Ascend G7 var 950TL civarı ama fiyat biraz daha düşük olmalı bence.

Lumia 925 çoğu sitede mevcut 750 civarı.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-925-fiyati,1091200.html

Samsung bedava olsada alman nefret ediyorum
    LG g2 keşke alabilsem ama 750 nerde 1150 nerde arasında 400 lira fark var
    ayrıca o sitede en ucuzu 819 lira.ben mi yanlış görüyorum ?

Siteyi mobilden açtığın için 819TL gözüküyor.Masaüstü görünümüne geçtiğinde 729TL'den başlıyor.

Samsungu ben de pek sevmem ama zenfone veya 925'den iyi olduğunu düşünüyorum.200TL fazla verip almaya değer bence.

Eğer 750TL'den fazla vermem diyorsan, ben 925 diyorum.

Sebebi ise tasarımı, malzeme kalitesi, kamera, ekran daha iyi.Eğer WP kullanmak sıkıntı değilse Lumia 925 ideal.Isınma ve düşük batarya'dan bahsedilmiş ama bu fiyatta her telefonda bir eksik bulursun.Bir de 16GB arttırılamayan hafıza kötü.

Eğer bu eksiler senin için kabul edilebilirse 925 almalısın.En önemli konu WP olması, çoğu kişi WP yüzünden lumialardan uzak duruyor.

Sony Xperia M2 ve EvoBT RS6 Slim var bütçene uygun.Bunları da bir araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wp 7 ve wp8 kullanmisligim var. android ios nedir cok iyi bilirim. telefonum serviste mahkemeligiz. 925 alinir mi ? evet alinir. mahkeme sonucu ve microsoftmarkali amiral gemi cikana kadar kullanip hanima yada ogluma vermek uzere 925 bugun siparis ettim .

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

wp 7 ve wp8 kullanmisligim var. android ios nedir cok iyi bilirim. telefonum serviste mahkemeligiz. 925 alinir mi ? evet alinir. mahkeme sonucu ve microsoftmarkali amiral gemi cikana kadar kullanip hanima yada ogluma vermek uzere 925 bugun siparis ettim .

şimdiden hayırlı olsun.. herkesin dediği; batarya ve ısınma problemini değerlendirmeni bekleriz..
  • Windows 820 kullanıcısıydım. Bugün 820 yi verip 925 aldım HB'dan. Evde 2 samsung bir blackburry kullanıcısı var ve onları izliyorum. Windowsphone bence başarılı bir işletim sistemi. Zaten dünyada satış % payı artıyor. 925 ise şık bir telefon, kolay problemsiz arayüzü var. Ben cep telefonununda oyun oynamıyorum. Sadece temel fonksiyonlar, whatzup, internet harita vb. Hiç ısınma yaşamadım. Sanırım oyun olmazsa ısınmıyor çünkü 820 De de ısınma sorunum olmamıştı ama pil ciddi bir sorun olmaya başlamıştı.
    925 windows 8 ile geldi ve 8.1 güncellemesi, applikasyonlar yüklemesi biraz sürdü ama windowsa login olunca tüm kontak bilgilerinin gelmesi rahatlattı beni.
    Maalesef banladığım telefon listesi ve harita işaretleri yedeklemeyi telefona geri yükleyince gelmedi. Bu ciddi bir eksik çünkü bunlar nokia aplkiasyonu, kendi aplikasyonlarının kullanıcı verilerinin yedekte saklanması gerekirdi.

Fotoğraf, Navigasyon ve kullanım kolaylığı, masaüstü ile kolay senkronizasyon benim açımdan WP kullanım sebebi olmaya devam edecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ak74ak77

quote:

wp 7 ve wp8 kullanmisligim var. android ios nedir cok iyi bilirim. telefonum serviste mahkemeligiz. 925 alinir mi ? evet alinir. mahkeme sonucu ve microsoftmarkali amiral gemi cikana kadar kullanip hanima yada ogluma vermek uzere 925 bugun siparis ettim .

şimdiden hayırlı olsun.. herkesin dediği; batarya ve ısınma problemini değerlendirmeni bekleriz..

tek sıkıntı o zaten. internetten aldığım için 14 gün deneme sürem var. 920 kullanmışlığım da olduğu için 1 haftada anlarım pilin durumunu. fakat ben sorun yaşayacağımı hiç sanmıyorum. alış verişi 1000 e tamamlayıp 100 tl axess puan ile birlikte telefon 650 ye geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak74ak77

quote:

tek sıkıntı o zaten. internetten aldığım için 14 gün deneme sürem var. 920 kullanmışlığım da olduğu için 1 haftada anlarım pilin durumunu. fakat ben sorun yaşayacağımı hiç sanmıyorum. alış verişi 1000 e tamamlayıp 100 tl axess puan ile birlikte telefon 650 ye geldi.

Alıntıları Göster

çok uyguna gelmiş sizinki.. daha karar veremedim bende. siz gene 1 haftalık kullanımdaki batarya perfonmansını paylaşırsanız güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasralı74 -- 6 Aralık 2014; 2:28:19 >

• Orijinalden alıntı: ak74ak77

çok uyguna gelmiş sizinki.. daha karar veremedim bende. siz gene 1 haftalık kullanımdaki batarya perfonmansını paylaşırsanız güzel olur.

lumia 920 kullandım uzun süre. bunun ondan aşağı kalacağını sanmıyorum. 920 nin pil süresi iyiydi. yarın gelebilir cihaz. tam olarak dener haber veririm.
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    ilk günler pil kotuymus kullandıkça açılıyomus bilgin olsun

• Hocalarım ben de 2 gün önce n11 den cek puan vs.ile 630 tl ye aldım.telefon sekil olarak mükemmel.ama ilk gün o kadar incelememe rağmen arka kapak ust taraftaki boşluğu göremedim yada sonradan oluştu.kamera cıvarına hafıfce bastırdığında cıt cıt dıye ses geliyor bu canımı çok sıkıyor.bır de şarj çok hızlı boşalıyor gibi geldi.sız de durum nedir?ıade veya degısım talep etmelı mıyım?başınızı ağrıttım sağolun şimdiden

• beyler ben de 925'i gözüme kestirdim hepsiburada'dan. daha önce l520 kullanmıştım wp'yi biliyorum ve tam istediğim platform. ama sorun şu: bugün 925'i bi göreyim test edeyim diye teknoloji marketleri dolaştım hiçbirinde nokia ürünü yok!
    sadece medimarkt'ta buldum o da 520. satıcıyla konuştum teşhir ürünleri dahil tüm nokia'lar toplanmış microsoft ürünlerini bekliyorlarmış.

kafam karıştı şimdi benim de. acaba ben de beklesem mi microsoft'u? ama eminim yeni gelen microsoftlar'dan 750 tl'ye 925 kadar kaliteli bir telefon alamam. microsoft'un 520'si gibi bişey alabilirim en fazla.

şimdi ben bu nokia 925'i alsam garanti konusunda sıkıntım olur mu? hepsiburada'da kvk ve genpa garantili distrübitör garantili satılıyor. l520 mi gold'dan almıştım yazılımı çöktü kullanıcı hatası deyip postaladılar o yüzden tedirginim. gerçi gold'un ne kadar leş bir garanti anlayışı olduğunu tahmin etmeliydim. siz ne dersiniz garantide sıkıntı yaşar mıyım?

• Alınır alan alıyo alan memnun veren memnun kim ne derse desin bende nokianın üstüne tanımam
  • L925 uzun süre i5 ile birlikte kullandım. Halen de arada kullanırım. İ6 almadan önce i5'den daha aktif kullanırdım açıkçası. Aktif i5 ve i6 kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki: L925 her yönden mükemmel bir telefon bence. Wp sistemi hiçbir zaman, oyuncak gibi gördüğüm Android'e değişmem. O Yüzden en iyi Android telefon almaktansa, L925 yada daha üst model Wp telefon öneririm. Zira kapalı mobil işletim sistemleri iş Amaçlı ve özel hayat kullanımında çok daha güvenli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 525 hakkinda yorumunuz nedir hocam ?

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bundam yaklaşık bir sene önce telefon alacaktım. Bütçe kısıtlı olduğu için bende 525 aldım. Gönul isterdi iyi bir telefon almayı ama malum fiyatları cuzdan yakıyor. Androidin malasef duşukleri hiç kuklanışlı değil. 525 e gelmişken guzel telefon yani 930 daki performansı bile alıyorsun o konuda kuşku yok. Ama ekram guneşte gözükmemesi tek problemim. Ama tam bir f/p telefonu.

• Asus zenfone 6 alicam sanırım 40 daha koyup.

• Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim hocam :) hocam ekran parlakligini arttirarak denediniz mi bakmayi ?

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Herşeyi yaptım açıkcası ekran iyi değil.

• O buyuk bir sorun hocam iste tuh

• quote:

hocam 8 den direk 10 a mı geçilecek?

Win 95, 98 ve 98SE sürümleri hatirlanirsa 8'den 10'a geçilecek.

• ben vazgeçtim 925 almaktan. 830'un ucuzlamasını bekleyeceğim. 925 çok sorunlu bir telefon. bir çok şikayet var hakkında ısınma, ekran sararması gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.