Şimdi Ara

Lumia 925 Dondu ve Kapanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lumia 925 telefonum şarjı %50 civarlarında iken ana ekranda dondu ve hiçbir tuş çalışmadı.
    Kapatmak için uğraştım kapanmadı, telefonun hiçbir tuşu tepki vermedi. Telefon ana ekranda donuk bir şekilde yarım saat gibi bir süre sonra kendini kapattı ve şarjını sıfırladı.
    Telefonun kasasının arka kısmındaki plastiğin sağ köşesi normalde gevşek olduğundan kımıldama yapıyordu. Telefon donuk iken bahsettiğim arka kapaktaki gevşeklik olmadı ve kımıldama yapmadı.

Şu an telefon şarjda, açık ve normal çalışır durumda.

Sorum şu ki; telefon bataryasının şişme gibi bir durumu olmuş mudur? Ya da başka bir arıza? Yoksa sıradan bir donma problemi olup servise göndermeme gerek yok mudur?

Konu hakkında bilgi sahibi olanların yardımlarını rica ediyorum.

• Hard reset yaptın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır
  • Benim başıma geçen yaz 2 kere başıma geldi. Uzun sure ses kısma + güç tuşuna basarsanız yeniden başlar.30 saniye civarı tutun bir daha başınıza gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar başıma gelirse yapacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Bugünde benim başıma geldi. Hard resetle çozdum olayı ama donması hoş değil di eski telefonum 920 hiç donmamıştı.

• Telefona preview for developers yukleyip, beta aşamasında olan guncellemeleri yukledikten sonra oldu donma sorunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses kısma + güç tuşu basılı tuttuğumuzda herhangi bir reset işlemi yapmış oluyor muyuz?
    Yani bir veri kaybı yaşar mıyım?
  • Hakko0o H kullanıcısına yanıt
    Telefonu yeniden başlatıyor. Veri kaybı olmuyor.

• Çok teşekkürler yardım için ve çok çabuk döndüğün için. Acil ihtiyacım vardı telefona iyi oldu...
  • Bazı haber sitelerinde 925 ve 1020 de ara ara yaşanan bu tür donmalar için özel bi güncelleme geleceğini okumuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açtığım zaman donmuştu telefon. Daha sonra donmadı hiç.
  • Hakko0o H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkubix -- 2 Aralık 2014; 11:46:21 >
  • Ara ara bendede oluyor ses acma + powerla soft reset yapiyorum bazende ise yaramıyo kendinden duzeliyo. Microsoft guncelleme getirecekmis zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

Tekrar başıma gelirse yapacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.

aynen kilit tuşu ve ses kısma tuşunu birlikte bas düzelir rest atıyorsun telefonuna eğer batarya çıkarılabilirse çıkar ama 920 gibi arka kapak açılmıyorsa tuşlarla kapatırsın 925 i tam bilmiyorum arka kapak çıkıyor mu???

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptantulun

Bugünde benim başıma geldi. Hard resetle çozdum olayı ama donması hoş değil di eski telefonum 920 hiç donmamıştı.

bazıları senin gibi şanslı işte eski telefonunun modeli bile 920 benim ise şimdiki telefonum 520

• quote:

Orijinalden alıntı: yalc_rmzn

quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

Tekrar başıma gelirse yapacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.

aynen kilit tuşu ve ses kısma tuşunu birlikte bas düzelir rest atıyorsun telefonuna eğer batarya çıkarılabilirse çıkar ama 920 gibi arka kapak açılmıyorsa tuşlarla kapatırsın 925 i tam bilmiyorum arka kapak çıkıyor mu???

Kapak çıkmıyor. Ses kısma tuşu ile güç tuşuna basılı tutunca yeniden başlatıyor.

• 2 dir benimde başıma geliyor. Telefondan soğudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden 5 kere servise verdim ben. Hard reset falan sorun çözülmüyor. 3g bağlantısında yapıyordu bende donma , wifi de sorun yapmıyordu. Şuanda tüketici haklarında cihaz sadece 40 gün kullanabildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.