Selam arkadaşlar şanssız bi olay sonucu kaldırımda yürürken motor çarpmasıyla telefonu elimden düşürdüm. Ön taraf komple çatlak oldu fakat dokunmatik çalışıyor telefonun diğer işlevleri de yerinde. Nokianın kendi servisinde değişim yapsam kaç tl isterler ? Ya da önerebileceğiniz başka bi servis var mı ? Telefonculara da güvenemiyorum çakma ekran takıp telefonu mahvedebilirler.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
Arkadaşı im zamanında lg g2 ekranı kırdı servis 400 lira isterken 250 liraya mahalle arasında yaptırdı. Görüntü bulanıklaştı renkler soldu bu açıdan yetkili serviste yaptırmanız daha iyi olabilir telefonun 2. Eli düşük fyat olduğu için çok fiyat çekerlerse onlara bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: 0netw0
Arkadaşı im zamanında lg g2 ekranı kırdı servis 400 lira isterken 250 liraya mahalle arasında yaptırdı. Görüntü bulanıklaştı renkler soldu bu açıdan yetkili serviste yaptırmanız daha iyi olabilir telefonun 2. Eli düşük fyat olduğu için çok fiyat çekerlerse onlara bakabilirsiniz.
İnternetten baktığım kadarıyla orjinal cam 350 tlden başlıyo. Serviste o civarda bi paraya yaptırır tahminen. Telefonu zaten 800 liraya almıştım. Telefoncularda 180-250 arası fiyat çekti. Çok kararsız kaldım valla.
Dostum iç ekranım kırıldı benimde 361 lira fiyat çekti teleservice ana ekran sağlam bu arada temiz bi 2.el bulsan yaptırsan dicem 250 tl ye satılıyor artı işcilik 360 ı geçer gene benşm tahminimce. telefonun sıfırı 699 liradan satışta idi geçenlerde hepsi burada da. benim yaptığım gibi yap kaldır çöpe at
quote:
Orijinalden alıntı: JAYHUN
Dostum iç ekranım kırıldı benimde 361 lira fiyat çekti teleservice ana ekran sağlam bu arada temiz bi 2.el bulsan yaptırsan dicem 250 tl ye satılıyor artı işcilik 360 ı geçer gene benşm tahminimce. telefonun sıfırı 699 liradan satışta idi geçenlerde hepsi burada da. benim yaptığım gibi yap kaldır çöpe at
Şu an en ucuz carrefourda o da 1050 tl. Bi ara 700e kadar düştüğünü hatırlıyorum. Bu fiyattayken hayatta almam. 2. el bakıcam artık mecburen