Şimdi Ara

lumia 925 hangi renk alayım(hafıza dert değil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katibim

lumia 820-920-1020 kullandıktan sonra şimdide kafayı inceliğinden dolayı 925'e taktım, hafızasını sorun etmezsem hangi rengini önerirsiniz beyaz-gri-siyah, kendim üç rengide inceledim ama bir türlü karar veremedim.aslında siyah rengi 32gb hemde daha ucuz olmasına rağmen renginden dolayı almak istemiyorum,siz hangi rengini önerirsiniz, kullanıcılarından yorumlar almak istiyorum hem bana hemde diğer alacak arkadaşlarada yardımcı olması açısından,teşekkürler

hocam haddim değil ama çok zarar etmiyor musunuz bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

lumia 820-920-1020 kullandıktan sonra şimdide kafayı inceliğinden dolayı 925'e taktım, hafızasını sorun etmezsem hangi rengini önerirsiniz beyaz-gri-siyah, kendim üç rengide inceledim ama bir türlü karar veremedim.aslında siyah rengi 32gb hemde daha ucuz olmasına rağmen renginden dolayı almak istemiyorum,siz hangi rengini önerirsiniz, kullanıcılarından yorumlar almak istiyorum hem bana hemde diğer alacak arkadaşlarada yardımcı olması açısından,teşekkürler

etmez olurmuyum tabiiki ediyorum ama bu hastalığı yenemiyorum bir türlü 1999'dan bu yana değiştirdiğim telefonların haddi hesabı yok

• quote:

Peki arka kapağın üst tarafının bastırınca oynaması tüm renklerde varmı

Siyah var bende öyle.
  • beyazda ve gride varmı peki arka kapak oynaması,kullananlar cevaplasın lütfen
  • en tatlı beyaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

etmez olurmuyum tabiiki ediyorum ama bu hastalığı yenemiyorum bir türlü 1999'dan bu yana değiştirdiğim telefonların haddi hesabı yok

bende de vardı ama Allaha şükür dizginledim kendimi

• kırmızı al, kutucukları da kırmızı yaparsan hoş durur. ya da siyah al her renk pantalonla giyersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

kırmızı al, kutucukları da kırmızı yaparsan hoş durur. ya da siyah al her renk pantalonla giyersin.

Ahaha sabah sabah görünce güldüm. bu arada hocam siyah bence çünkü daha cool duruyor beyaz ve griye göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Bende 925 alacağımda. Memnunmusunuz acaba? :) iphone 5S ile arasında kararsızım.. İpad var 5s küçültülmüşü geliyor. Daha farklı şeyler istiyorum. Ama bir yandan iphoneun gri rengi bana ne olursan ol gel diyor. Bilemedim ne yapsam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

Bende 925 alacağımda. Memnunmusunuz acaba? :) iphone 5S ile arasında kararsızım.. İpad var 5s küçültülmüşü geliyor. Daha farklı şeyler istiyorum. Ama bir yandan iphoneun gri rengi bana ne olursan ol gel diyor. Bilemedim ne yapsam?

ben 5s'ten geçtim kesinlikle tavsiye ederim beyaz rengi çok şık
  • siyah alın derim ama madem inceliği için alıyorsunuz kılıfsız kullandığında elinizden çok kolay kaydığını bilmenizde fayda var
  • Merhaba arakadaşlar.Bu lumia 925 in 32 gb ı sadece siyah mı yoksa beyaz veya gri renk de var mı? Beyaz 32 gb arıyorum lumia 925.teşhir ürünü alıcam da bir yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksimilyen

Merhaba arakadaşlar.Bu lumia 925 in 32 gb ı sadece siyah mı yoksa beyaz veya gri renk de var mı? Beyaz 32 gb arıyorum lumia 925.teşhir ürünü alıcam da bir yardımcı olur musunuz?

N11.comda vardı

• Yok bilader sadece siyahın 32 gb ı var.Beyaz lumia 925 buldum çok güzel ama 16gb hiçbirşey ifade etmiyor.16 gb nedir ya sanki almayalım diye yapmışlar.925 öncesi sonrası 32gb

• 925 alıp napcam la kullanamadıktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

925 alıp napcam la kullanamadıktan sonra

+1

-Küçük ekran
    -Eski cihaz
    -Zayıf işlemci
    -Düşük ram miktarı
    -Berbat ön kamera
    -Isınma ve batarya sorunları vs vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.