Şimdi Ara

Lumia 925 Mikrofon Sorunu (Ses kayıt edilmiyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burakcan42

bende de bir kaç gündür bu sorun var. konuşma sırasında ses gidiyor evet ama konuşmayı hoparlore alırsanız ses gitmiyor. demekki normal ahize konuşması sırasında farklı bir mikrofon kullanılıyor. bir kaç yerde format atıp düzelmediğini yazmışlar. sanırım benim de garantiye verme zamanım geldi.

Hiç düşünmeden verin artı benim cihaz beklentimden daha hızlı gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urk

quote:

bende de bir kaç gündür bu sorun var. konuşma sırasında ses gidiyor evet ama konuşmayı hoparlore alırsanız ses gitmiyor. demekki normal ahize konuşması sırasında farklı bir mikrofon kullanılıyor. bir kaç yerde format atıp düzelmediğini yazmışlar. sanırım benim de garantiye verme zamanım geldi.

evet vereceğim ama Konya'da oturuyorum şu anda Konya tamamen ulaşıma kapanmış durumda her türlü karayolu çıkışını kapatmışlar :D sanırım konya'da da resmi nokia servisi bulunmuyor. havalar açılsın göndereceğim. Bu arada bir de 169 tlye reeder windows tablet alacağım bakalım neler olacak :D

• urk U kullanıcısına yanıt
    Servis süreciniz ne kadar sürdü acaba? Bende de aynı sorun var ve telefonsuz uzun bir zaman geçirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dignidad -- 5 Mart 2015; 21:50:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urk

quote:

evet vereceğim ama Konya'da oturuyorum şu anda Konya tamamen ulaşıma kapanmış durumda her türlü karayolu çıkışını kapatmışlar :D sanırım konya'da da resmi nokia servisi bulunmuyor. havalar açılsın göndereceğim. Bu arada bir de 169 tlye reeder windows tablet alacağım bakalım neler olacak :D

Gidiş dönüş 15 gün falan diye hatırlıyorum

• urk U kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, servisten başka bir çözümü yok mu? :/

• Dignidad D kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.