Bildirim
Lumia 925 vs 920
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkiside aynı cihazlar sayılır en büyük farkları ekran ve 920 nin ekranı 925i katlar. Mura efekt sorunu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
925 in kamerası daha iyi ve daha hafif bir telefon
Bazen video çekerken dalgalanma oluyor o mura efekt dediğiniz o mu
925 in kamerası biraz daha iyi ve ekranı amoled ve hafif. 920 nin ekranı ips , ağır ama dahili kablosuz şarj özelliği var. Ama kişisel tercihim 925.
quote:
Orijinalden alıntı: se-ak
Glance moduna geçtiğinde yani ekran saat moduna girince ekranda çok ince dalgalanma oluyor,yani bunu sorun olarak kesinlikle algılama farketmezsin zaten ,ekran olarak üstteki arkadaş yanlış yazmış sanırım 925 ekranı ppi olarak ve amoled (daha canlı ve parlak renkler) bakımından çok daha üstün.Zaten yan yana koyarsanız telefonları aradaki ekran farkını anlamamak için kör olmak gerek.İki telefonuda kullandım.920 de renkleri sarımsı tonlarda görürsün ama 925 de beyazı tam beyaz siyahı tam siyah görürsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
quote:
Glance moduna geçtiğinde yani ekran saat moduna girince ekranda çok ince dalgalanma oluyor,yani bunu sorun olarak kesinlikle algılama farketmezsin zaten ,ekran olarak üstteki arkadaş yanlış yazmış sanırım 925 ekranı ppi olarak ve amoled (daha canlı ve parlak renkler) bakımından çok daha üstün.Zaten yan yana koyarsanız telefonları aradaki ekran farkını anlamamak için kör olmak gerek.İki telefonuda kullandım.920 de renkleri sarımsı tonlarda görürsün ama 925 de beyazı tam beyaz siyahı tam siyah görürsün.
Yanlış biliyorsunuz hocam beyazı en iyi ips gösterir siyahı ise amoled.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pardon onu karıştırmışım,ama 920 ekranı sarımtırak oldugunu kabul etmek gerek beyazı beyaz olarak göremiyorsun aklım oraya gitmiş -
Hocam ayarlar>ekran>renk profilinden gerekli ayarları yapınca gayette gerçek beyaza dönüşüyor beyazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı açılardan bakıldığında o beyaz kayboluyor -
Evet biraz kayboluyor gibi oluyor ama dikkatli bakmak lazım hocam onun içinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben 1 ay kadar kullandım,arkadaki flashı çalışmıyordu ısınınca geri veridm telefonu güzel bi telefon aslında -
quote:
quote:
Glance moduna geçtiğinde yani ekran saat moduna girince ekranda çok ince dalgalanma oluyor,yani bunu sorun olarak kesinlikle algılama farketmezsin zaten ,ekran olarak üstteki arkadaş yanlış yazmış sanırım 925 ekranı ppi olarak ve amoled (daha canlı ve parlak renkler) bakımından çok daha üstün.Zaten yan yana koyarsanız telefonları aradaki ekran farkını anlamamak için kör olmak gerek.İki telefonuda kullandım.920 de renkleri sarımsı tonlarda görürsün ama 925 de beyazı tam beyaz siyahı tam siyah görürsün.
Hocam 2 telefonunda ekran çözünürlüğü ve ekran ebatı aynı, haliyle ppi değeride aynı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jumuu
quote:
quote:
Hocam 2 telefonunda ekran çözünürlüğü ve ekran ebatı aynı, haliyle ppi değeride aynı.
Çok az bir fark var
332 ppi
334ppi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X