Şimdi Ara

lumia 925ten iphone 5'e geçmeyi düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g yi bir kere bile kapatmam şarj gitmesin diye 1.5 senedirde 5 kullanıyorum sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 5 de şarja takıyorum takarken 20-30 civarı oluyor yüzdesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

Aman hocam ben ip5 ten lumia yada android e geçmeyi düşünürken siz yapmayın. Zaten cacık bi pil, üstüne 1 sene kullanım sonucu 3g de 3 saate şarj bitiyor. Yıl olmuş 2014, 3g kullanamıyoruz şarj bitmesin diye. Wp zaten stabil bi sistem

Şaka gibisin. Bende ip5 var pili süper. İos da harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tregedor

Lumia 920 den iphone 5S e geçtim hiçte pişman değilim yemişim büyük ekranını Windows phone belki gelişecek belki daha iyi olacak ama gelişmesini beklemek zor geliyor insana gelişsin ilerde döneriz geri ama şuan bence en iyi İOS onuda en kaliteli iphone 5S te kullanırsın bir gram takılma yok ordan burdan atma yok mağazada istediğin türden envayi çeşit app var dön dön öyle bir dön ki birdaha arkana bile bakma

Wm bir kısır döngüde. Kullanan az olduğu için app geliştiren yok. App geliştiren olmadığı için pazarı büyümüyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bir Windows Phone kullanıcısı olarak lumia 1520 8.1 ile Windows Phone giderek gelişiyor mağaza ve uygulama kalitesi geliştiricilerle birlikte giderek artıyor.Windows Phone önü açık gözüküyor...Hız,stabil,pil,ekran konusunda zaten sorun yok....

• Bu iphone 5 inin pili süper olanlar ne zaman almış acaba ? Veya hangi sürümdeler. Türkiyeye gelmeden aldım batarya kapasitesi 1440/1360 olmasına rağmen ios 7 ile berbat ötesi 5 saatte bitiyor 3G ile yarım gün zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Aman hocam ben ip5 ten lumia yada android e geçmeyi düşünürken siz yapmayın. Zaten cacık bi pil, üstüne 1 sene kullanım sonucu 3g de 3 saate şarj bitiyor. Yıl olmuş 2014, 3g kullanamıyoruz şarj bitmesin diye. Wp zaten stabil bi sistem

Şaka gibisin. Bende ip5 var pili süper. İos da harika.

Hayır telefona sahip olmasam,kullanmasam neyse de 13 aydır her allahın günü elimde olan aleti bana anlatıyorsunuz
    Iphone un pili fiyaskodur, fanboyluğa gerek yok

Edit: Konunun başından beri ios la ilgili bi yorum yapmadım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucterian -- 23 Nisan 2014; 23:29:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

3g yi bir kere bile kapatmam şarj gitmesin diye 1.5 senedirde 5 kullanıyorum sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 5 de şarja takıyorum takarken 20-30 civarı oluyor yüzdesi

3g ile 2 gün açık tutarım hocam merak etmeyin, bana kullanımı söyler misiniz rica etsem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

quote:

Ahahaha, atıp tutanı gördüm de bu kadarını görmedim :))) bravo

Atıp tutulacak bişey yok, en kısa zamanda ss le editleyeceğim mesajımı. Şu işleri tarafsız değerlendirmeyi bi beceremediniz

Bunun tarafsızlık ile ilgisi yok.. Suan piyasadaki TÜM akıllı telefonlar icin şarj yani pil sorunsalı mevcut. Hal böyleyken piyasadaki diğer akıllı telofonlarda boyle bir sorun yokmus da sadece iphone'da varmış gibi bir ifade ne derece doğru ?

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Lumia 1520 inanın pil konusunda mükemmel.Yoğun kullanımda dahi 1
    günü rahat çıkarıyor...

• Soz konusu sadece pil ise 3310'u da alternatifler listesine yazabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

Bir Windows Phone kullanıcısı olarak lumia 1520 8.1 ile Windows Phone giderek gelişiyor mağaza ve uygulama kalitesi geliştiricilerle birlikte giderek artıyor.Windows Phone önü açık gözüküyor...Hız,stabil,pil,ekran konusunda zaten sorun yok....

Store hariç katılıyorum. Store kötü ötesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahaha, atıp tutanı gördüm de bu kadarını görmedim :))) bravo

Atıp tutulacak bişey yok, en kısa zamanda ss le editleyeceğim mesajımı. Şu işleri tarafsız değerlendirmeyi bi beceremediniz

Bunun tarafsızlık ile ilgisi yok.. Suan piyasadaki TÜM akıllı telefonlar icin şarj yani pil sorunsalı mevcut. Hal böyleyken piyasadaki diğer akıllı telofonlarda boyle bir sorun yokmus da sadece iphone'da varmış gibi bir ifade ne derece doğru ?

Lg g2 der geçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şu an için mağaza hariç ki o da gelişiyor bana göre lumia 1520 çok iyi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

Şu an için mağaza hariç ki o da gelişiyor bana göre lumia 1520 çok iyi....

Açıkcası kullanmadım , çevremde kullanan da olmadıgı icin bir yorum yapamam. Ama bildigim bir nokta var ki ona siz de deginmisiniz Store kısmı epeyce zayıf. Şu hali ile alır miyim ? Almam.

• Lumia nasıl kullandın yav bu zamana kadar ? O tasarım vs leş aletin hiç bir dalgası yok bence.Al 5s kafan rahat etsin.
  • Note 3 e bak derim. İphone 5 kullanıyorum iostaki stabılıtenın yarısını android telefonda bulamazsın ama note 3 sarjı 1 gün 3 g ile süreklı kullanımda rahat gidiyor :) Ben iphoneden cıkış yapsaydım note 3 olurdu tabi yine geri dönerdim sarj tek başına yeterli olmuyor... :)

Aynen store gelişimi 1 sene içinde hızlandırmazsa bende eğer ıponhe 4.7 bir cihaz çıkarırsa 6s düşünebilirim sonuçta esnek olmak lazım...Tabii pil de önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 24 Nisan 2014; 1:32:28 >
  • 5s kullanıyorum şu aleti satma düşüncesi var kafamda herşeyi süper yağ gibi kayıyor.Tasarım harika,ios son derece stabil bir kere bile takılmadı ama pil deyince bu alet bitiyor.Tek eksiği bataryası.Yoğun kullanımda 1 günde en az 7-8 saat kullanım alabileceğim akıllı bir telefon var mı acaba?
  • G2

• inceleyeceğim tavsiye için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.