Şimdi Ara

lumia 925ten iphone 5'e geçmeyi düşünüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows Phone düşünürseniz ve phaplet olarak yoğun kullanımda dahi 1 günü rahat çıkartıyor orta seviyede 2 gün gidiyor... lumia 1520....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 24 Nisan 2014; 15:48:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp telefonlarından 1-2 tanesini inceleme fırsatı buldum eğer market düzelirse alınabilir ancak şu anda yetersiz.Wp telefon almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Aman hocam ben ip5 ten lumia yada android e geçmeyi düşünürken siz yapmayın. Zaten cacık bi pil, üstüne 1 sene kullanım sonucu 3g de 3 saate şarj bitiyor. Yıl olmuş 2014, 3g kullanamıyoruz şarj bitmesin diye. Wp zaten stabil bi sistem

Piyasadaki en kötü pile sahip cihazı körü körüne korumanızı anlamıyorum

Arkadasim ben anlamiyorum, bi bende yok herhalde sarj sorunu. 5S kullaniyorum, aksam yatarken %30 falan oluyo sarzi. Sabah ise gideken cikartiyorum (7 gibi) aksam da 12den once gormiyo prize.

He bi de, tek sorunu pili(!) olan bi cihazdan bahsediyosun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aulkem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Aman hocam ben ip5 ten lumia yada android e geçmeyi düşünürken siz yapmayın. Zaten cacık bi pil, üstüne 1 sene kullanım sonucu 3g de 3 saate şarj bitiyor. Yıl olmuş 2014, 3g kullanamıyoruz şarj bitmesin diye. Wp zaten stabil bi sistem

Piyasadaki en kötü pile sahip cihazı körü körüne korumanızı anlamıyorum

Arkadasim ben anlamiyorum, bi bende yok herhalde sarj sorunu. 5S kullaniyorum, aksam yatarken %30 falan oluyo sarzi. Sabah ise gideken cikartiyorum (7 gibi) aksam da 12den once gormiyo prize.

He bi de, tek sorunu pili(!) olan bi cihazdan bahsediyosun :)

Tek sorunu pil olan bir cihaz olmasa zaten 1 senedir kullanmazdım hocam, ama bi gerçek var benim için pil büyük sorun. Sayısız kez pilin çabuk bitmesinden dolayı acil durumda telefonsuz kaldım. Şöyle bütün amiral gemisi cihazları karşımıza alıp incelesek, en kötü pile sahip telefonun iphone olduğu kesin olarak çıkar.
    Birde kullandığınız cihaz 5s, yani en fazla 5 aylık bir cihaz. Doldur boşalt yaptıkça pilin ömrü gözle görülür şekilde azalıyor. Şuan kullandığım cihaz (iphone 5) %78 pil sağlığına sahip ve pili değiştirmek istiyorum ama orjinal ürün zaten satılmıyor hiçbirşekilde. Sonuç olararak pil konusunda en cimri davranan ve değişim konusunda hiçbir şekilde sağlıklı yolu bulunmayan ürünler apple ürünleridir. Android kullandım, çevremde çok fazla Wp kullanan var ve şuan iphone a sahibim, benim için pil önemli ve bunu en kötü şekilde sağlayan apple dır.
    Arada kasmasını, çökmesini, şarjın çabuk bitmesine göre tercih eden biriyim, konunun en başında da bu fikrimi söyledim zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.