Şimdi Ara

Lumia 930 mu Note 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,5 aydır değişim bekleyen cihazıma inşAllah bu hafta kavuşacağım.

Lumia 925 cihazımı 930 ile değiştiriyorlar.

Garantisi Şubat ayının 16 sına kadar devam ediyor ancak sıfır cihaz geliyor.

Sıfır, stabil ve kamerası 930 un kuvvetli tarafları.

Note 4 daha büyük, donanımlı ve Android.

Telefonu uzun yıllar kullanan biriyim. Her yeni model çıktığında değiştirebilecek durumum yok. Note 4 ü ikinci el olarak düşünüyorum. 930 ile birebir değişim yapacağım.

Sizce garantisi bitmiş olsa bile sonuçta sıfır cihaz gelecek, 930 u alıp kullanayım mı yoksa ikinci el note 4 ile takas daha mı mantıklı olur?

Windows genel manada benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ancak 3. Sınıf muamelesi görmek canımı sıkıyor. Android bu yüzden düşünüyorum. Note 4 sizce ne kadar süre idare eder? Andoridin devamlı yüksek donanıma ihtiyaç duyduğu bir gerçek.

Bi tarafım 930 un nesini beğenmiyorsun, sıfır cihaz geliyor, seni rahat 2 yıl götürür diyor diğer tarafım Microsoft'tan, Windows'tan çektiğin yetmiyor mu(market, uygulama, servis olarak) al note 4 gittiği yere kadar kullanırsın diyor.

Sizce hangisi mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulama sıkıntısı yoksa senin için 930'la devam et bence. W10'un en stabil çalışacağı cihazlardan biri olacaktır muhtemelen 930. Android'in ise her güncellemede yavaşladığı bi gerçek. Son olarak her ne olursa olsun 930 sıfır olduğu için bence bir adım önde.

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    geçen aylarda sıfır 930 aldım ve biraz kullandıktan sonra biradere verdim o kullanıyor şimdi telefonda sıkıntı yok ama iyi ısınıyor diyor whatsapp da bile ısınıyor diyor subwayde bile çok ısındığına şahidim, ama hemen de soğuyor çerçeve aliminyum olduğundan

sen bilirsin ama bence git bi note 4 kalem keyfini bi yaşa istersen 1,5 yıllık note 4 bulursan al bence
  • Sosyal uygulamalar, bankacılık, kurumsal uygulamalar kullanıyorsan Note 4. MicroSD, çıkarılabilir batarya, OTG Note 4. Kalem cihazı bambaşka bir seviyeye çıkarıyor, yine Note 4.

Kamera istiyorsan Lumia 930. Tasarım ve işçilik kıyaslama yapılamaz bile Lumia 930. Kişiler, fotoğraflar, uygulamalar vs. bilgisayarla senkronize olsun diyorsan Lumia 930. Ve boyut olarak daha ideal Lumia 930.
  • Note 4'ünde kamerası çok iyi. Kullandım oradan biliyorum. 930'u tokatlar.

• Uygulama sıkıntısı yoksa diyenler olmuş. Ne yapsın Adam bir alo diyip mesaj mı atsın?

Samsung telefonları sevmem ama lumiadan daha doğru bir tercih olacağı net.

• Kim değişir note 4 ile lumia 930 u başabaş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    yorumlarini paylasan arkadaslara tesekkur ederim.

birebir degistiremezsem 930u kullanirim sikinti yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam direk satar güncel bir android cihaz bakardım. Wp pişmanlıktır. 2 yıl 920 kullandım şimdi m8e geçtim dünya varmış dedirtti.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Note 4 ün altında cihaz almayı düşünmüyorum.

3 gün sonra sıkıntı yaşamamak için.

Başbaş değiştirebilirsin note 4 olmazsa 930 u kullanırım artık.

• 930 tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.