Şimdi Ara

Lumia 930 Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında alacağım tavsiye eder misiniz ? Kronik sorunları vs var mı ?

• 3 aya yakın kullanıyorum.920 den terfi ettim.kronik bi sorunu yok diye biliyorum.telefondan gayet derecede memnunum,mağaza işinizi görüyorsa tavsiye ederim.daha ayrıntılı bilgi için kullanıcı kulübü konusuna davet ediyorum saygılar

Edit:unutmadan 950/950xl de çıkacak imkanınız varsa bekleyin hem güncel telefon almış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mlarr -- 5 Kasım 2015; 22:30:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır 930 fiyatları ne kadar ? önümüzdeki sene wm10 ve mağazanın gidişatına göre 5s i satıp geçmeyi düşünüyorum ?

"eski 920 kullanıcısıyım."
  • Lumia 930 almak istedim fakat siyah renginden bulamayınca siyah Xperia Z3 aldım. Temiz bir tane bulsam takasa girebilirim aslında...
  • 930 un ekranı başarısız , 920 nin ekran kalitesi daha iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir gayet şık bir cihaz. Batarya ömrü konusunda biraz sıkıntı olabilir sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Lumia 930 almak istedim fakat siyah renginden bulamayınca siyah Xperia Z3 aldım. Temiz bir tane bulsam takasa girebilirim aslında...

seninkide binmek için at almaya giderken kurbanlık tosun alıp dönmek gibi birşey olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Lumia 930 almak istedim fakat siyah renginden bulamayınca siyah Xperia Z3 aldım. Temiz bir tane bulsam takasa girebilirim aslında...

seninkide binmek için at almaya giderken kurbanlık tosun alıp dönmek gibi birşey olmuş

Evet aslında öyle olurdu ama sevdiğim bir nevi iyi huyum var. Bir şey satın almaya karar verdiğimde alternatif belirlerim hep. Olmasada olurdu, zaten z3 bana sürekli göz kırpıyordu özellikleriyle ve tasarımıyla, 930'un siyahını hiç bir yerde bulamayınca z3 aldım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 7 Kasım 2015; 10:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.