Bildirim
lumia 930 yada 830 nereden bulabilirim lutfen yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nokia shoplari arıyorum internetten numaralarını bulup çimento cu burası diyor ulan koskoca nokia bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internetten alacaksınız. Koskoca nokia bitmiş derken evet bitti zaten. Şu anca Microsoft bakıyor. Nokia yok. Ama dediğiniz ürünlerin sıfırını internetten bulursunuz. Ben bir kaç ay evvel 830 aldım muhteşem telefon. -
Nokia shoplari arıyorum internetten numaralarını bulup çimento cu burası diyor ulan koskoca nokia bitmiş
quote:
Orijinalden alıntı: abdullaharif
internetten alacaksınız. Koskoca nokia bitmiş derken evet bitti zaten. Şu anca Microsoft bakıyor. Nokia yok. Ama dediğiniz ürünlerin sıfırını internetten bulursunuz. Ben bir kaç ay evvel 830 aldım muhteşem telefon.
Hocam 1300 tl ye sıfır lumia 1520 buldum carrefour sa daki aveada kutusu açılmış ama ürün sıfır sizce fiyat nasıl
Teknoloji mağazalarında lumia zor görüyoruz 830,930 zor bulursunuz hocam. Ben bugüne kadar hiçbirinde görmedim. İnternetten almanız lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius
Teknoloji mağazalarında lumia zor görüyoruz 830,930 zor bulursunuz hocam. Ben bugüne kadar hiçbirinde görmedim. İnternetten almanız lazım.
Hocam 1300 tl ye sıfır lumia 1520 buldum carrefour sa daki aveada kutusu açılmış ama ürün sıfır sizce fiyat nasıl Distribütör garantili
Sizce nasıl fiyat ? Tesir ürünü olmasından şüpheliyim ama jelatinler duruyor dedi bakınca anlarım herhalde leke çizik varmı diye
İletişim bilgilerinizi bana mesaj atarsanız yardımcı olabilirim
Üstüne 100 daha koysanız internetten sıfır açılmamış kutu bulursunuz. Ancak ürünün teşhir ürünü olmadığı kesinse ve kesinlikle kullanılmamışsa belki olabilir diyeceğim ama o sektörün ciğerini bildiğim için kimseye güvenmem ben. Sonuçta 1400 liradan bahsediliyor. Dikkatli olmak lazım. Bu arada 1520 yi çok seviyorum ama en fazla 1 hafta dayanabildim. Zira epeyce büyük benim için. Ama cidden muhteşem bir telefon. büyüklük sorun olmuyorsa 930 ve 830 daha fazla öneririm 1520 yi. Ben ana telefon olarak lumia 830, ikinci hat olarak lumia 630 kullanıyorum. Ben lumia modellerinden epeyce memnunum. Ve hemen hemen her lumia modelini de en az bir hafta kullandım. bu nedenle 1520 kral diyorum. 930 da ikinci kral. 830 üçüncü kral. Ama kamera önemliyse kral 1020. -
930 ve 830 hepsiburada da vardı
quote:
Orijinalden alıntı: abdullaharif
Üstüne 100 daha koysanız internetten sıfır açılmamış kutu bulursunuz. Ancak ürünün teşhir ürünü olmadığı kesinse ve kesinlikle kullanılmamışsa belki olabilir diyeceğim ama o sektörün ciğerini bildiğim için kimseye güvenmem ben. Sonuçta 1400 liradan bahsediliyor. Dikkatli olmak lazım. Bu arada 1520 yi çok seviyorum ama en fazla 1 hafta dayanabildim. Zira epeyce büyük benim için. Ama cidden muhteşem bir telefon. büyüklük sorun olmuyorsa 930 ve 830 daha fazla öneririm 1520 yi. Ben ana telefon olarak lumia 830, ikinci hat olarak lumia 630 kullanıyorum. Ben lumia modellerinden epeyce memnunum. Ve hemen hemen her lumia modelini de en az bir hafta kullandım. bu nedenle 1520 kral diyorum. 930 da ikinci kral. 830 üçüncü kral. Ama kamera önemliyse kral 1020.
Hocam benimde içime sinmedi vazgeçtim ama çok istediğim bir model yilardir aklımda inşallah alırım birgün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
lumia 830 hepsiburadada 1029'a düşmüş
http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-830-p-TELCEPNOKLU830-B
hızlıalda ise 1099 lira
http://www.hizlial.com/nokia-lumia-830-siyah/10540197 -
-
Millet Windows Phone ile ilgilenmediği için teşhir ürünler pek hırpalanmıyor 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X