Şimdi Ara

Lumia 940 XL 2K ekran çözünürlüğü ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 940 XL 2K ekran çözünürlüğü ile gelecek

Görsel konsept tasarımdır. 

Masaüstü bilgisayarlar için 29 Temmuzda çıkacak Windows 10 merakla beklenirken diğer yandan bir çok kullanıcı işletim sisteminin mobil sürümünü de benzer bir merakla bekliyor. Daha önceki açıklamalara göre Windows 10 mobil sürümünün yılın son çeyreğinde piyasaya çıkacağı söylenmişti.Yine Microsoft tarafından gelen bir başka açıklama ise amiral gemisi modellerin de Windows 10 mobil ile birlikte geleceği yönündeydi.

Windows Phone uygulamalarını tanıtmak ve satmakla ilgilenen reklam ağı AdDuplex ise Lumia 940 XL modeline ait olacağı söylenen bazı özellikleri onayladı. 

Lumia 940 XL 2K ekran çözünürlüğü ile gelecek 

Onaylanan belgelere göre Microsoft RM-1100 kod adına sahip model 2K ekran çözünürlüğüne sahip olacak. 5.7" ekran ve Snapdragon 810 çipset bulundurması beklenen modelin ayrıca 4K kayıt özelliğin ve 25 MP arka kameraya sahip olması bekleniyor. Diğer yandan oldukça büyük bir ekrana sahip olacak 940 XL'in Note serisine benzer özel bir kaleme sahip olacağı da iddialar arasında. 

Diğer yandan Microsoft RM-1104 kod adına sahip ikinci bir model daha onaylarda görülüyor. Lumia 940 modeli olacağı söylenen bu cihaz ise 5.2" ekranda FHD çözünürlük sunacak. Ayrıca cihazda LG G4'de ilk kez gördüğümüz Snapdragon 808 çipsetin kullanılması bekleniyor.

• 2k ekran telefonda gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

2k ekran telefonda gereksiz.

Size gore öyle, bana göre de öyle. Ama milletimiz gereksiz şeylere para vermeyi çok seviyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 4K değilciler gelir şimdi
  • Çöpçüler toplanmış Şu gereksiz bu gereksiz derler ama yeni telefon çıktığında bi önceki seriden farkı yok derler Amiral gemi fullhd olsa yine aynı laflar söylenirdi Bişeyler değişmeli ki diğer parçaların gelişimini tetiklemeli Dizüstü pclerde de zamanında çözünürlük furyası olsaydı 1366x768 çözünürlükle kimse uğraşmazdı

• O değilde şu konsept tasarımlar bütün lümyalardan güzel oluyor. Keşke bu tasarımla gelse.

• Günümüz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.7 inç 2k bir ekrana acaba ne kadar batarya koymayı düşünüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

5.7 inç 2k bir ekrana acaba ne kadar batarya koymayı düşünüyorlar

3600 mah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 940 serisi ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?

• ilk defa farklı bir tasarım gördüm bu şekilde gelse hiç düşünmem alırım, çok farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

5.7 inç 2k bir ekrana acaba ne kadar batarya koymayı düşünüyorlar

2420

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL ye kadar bir fiyatla çıkacağını bilsem bugün para biriktirmeye başlarım fakat sanırım microsoft bunu dolar kurunu da düşününce 2200 TL den aşağı sokmaz piyasaya. Bir de piyasaya çıkacağı tarih netleşti mi cihazın?
  • Tahminimce fiyatı 1800-1900 olur. 2000 üstü olması imkansız gibi çünkü üst segmentte wp tercih edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 27 Haziran 2015; 14:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal 5.7 inç 2k bir ekrana acaba ne kadar batarya koymayı düşünüyorlar
    2420

benim bildiğim 3300 mah olacak diye biliyorum.

ayrıca batarya çıkartılabiliyor ve sd kart slotuna sahip olacak.

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendiniz gibi yapma amacı neden size ne insanların zevkinden tercihlerinden ne demek insan olamaz ya.

• Hem geç bi zamanda çıkacak hemde snp810 ile birlikte çıkacak. Bence imkansız! Bu kadar Saçma birşey olmaz. Zaten o donemde snp820 li telefonlar çıkmış olur.

• Kamerasından çok iyi şeyler bekliyorum

• Eylül ayında lanse edilecek bir telefonun vukuatlı 810'la çıkması bence olumsuz etki yaratır.820 ile gelme olasılığıda var.Umarım 820 ile gelir.W10 ekosistemi sağlam gelebilir.Hatta öyleki güncellemelerden sıkılan büyük firmalar SONY,SAMSUNG,LG,HTC W10'un performansına göre zamanla tamamen Android'den W10'a dönebilir.Kamera konusu zaten en iyilerden biri olur.
    Saygılar,

• Laptop alırken bile kasmasın diye 1080p yerine 720p ekranlı laptop almıştım. Adamların telefona koydukları çözünürlüğe bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.