Şimdi Ara

Lumia 940XL Cityman (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendetta29

Aslında İntel kullanması olası çünkü İris tarayıcı geleceği söylenmişti 810 destekliyormu bilmiyorum ama revize edilmiş bir 810 piyasaya sürülmüşse ve iris tarayıcı destekliyorsa olabilir.

İntel kullanması daha şık durur neticede Microsoft ile İntel yakın firmalar zaten performans sorunu da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki karizmaya bak. Renksiz ekran olsa alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 810'a yakın bir performans sunan, intel işlemciler tercih edilebilir bence, artık 810 modası geçen bir işlemci oldu.
  • Hocam konsept ama umarım, bu şekilde çıkar. Bir ümit
  • quote:

810'a yakın bir performans sunan, intel işlemciler tercih edilebilir bence, artık 810 modası geçen bir işlemci oldu.

Bu kadar beklemişken 820 olsun derdim ama ortada yok henüz.

• Olsa çok iyi olur ama fiyatı da bayağı yükselir 810 bile yeter bize
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Hocam 3Gb kesin gibi çünkü Continuum özelliği kullanılacak. Kamera 20-25 ama bence 20 olur
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    O konuda bir şey demiyorum 3 gelebilir ama test edilen cihazda bence 2 gb ram var.

• quote:

Olsa çok iyi olur ama fiyatı da bayağı yükselir 810 bile yeter bize

İntel olursa belki benchmarklarda biraz geri kalır fakat daha iyi olur.

• Şahsen keskin köşeli telefonları daha hoş buluyorum,buna benzer köşeleri yuvarlanmış olanlar bayanlara daha çok yakışıyor.Aynı şekilde ele otursun diye bombeli kasaya sahip modellere de ısınamadım bir türlü,Lumia 930 tasarım olarak şuan favorim.Umarım daha iyi bir tasarımla gelir,Lumia 1020'nin yerini alacak kamera odaklı cihazı da dört gözle bekliyorum.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Bir çok yerde test sonucuyla birlikte 3 GB ram olduğu belirtilmiş bakalım bir kaç ay sonra kesin bilgiler gelir
  • Söylenilenler ise 32 GB lık modelin 808 64 ve 128 GB lık modelin 815 ile geleceği yazıyordu bir yerlerde
    810 sorunlu kardeşim

• İris tarayıcı desteği yüzünden, İntel tercih edilebilir, ve 810 ısınma sorunu da, eksi bir problem tabi revizyonlu 81' larda durum çözüldü mü bilemem
  • quote:

İris tarayıcı desteği yüzünden, İntel tercih edilebilir, ve 810 ısınma sorunu da, eksi bir problem tabi revizyonlu 81' larda durum çözüldü mü bilemem

Revizyonlarda çözüldü deniyor fakat görmek lazım belli olmaz en hassas konu.

• Evet 64 ve üstü 810 kullanacak. 815 değil, fakat 810 ısınma sorunu için, yeni revizyonlu 810'lar çıktı. Microsoft 810 yerine, İntel de kullanabilir, tam kesin değil
  • Kesinlikle. Lumia modellerinin çoğunda, ısı sorunu zaten var. Ama Microsoft 810 konusunda, endişeli. Rakip firmaların amiral telefonlarında, kullanılan 810 işlemciler sorun çıkardı. Isı yüzünden
    bu yüzden bazı Firmalar alternatiflere yöneldi. Microsoft dikkatli davranacaktır, çünkü bu Windows 10'lu ilk Amiral telefonu.
  • quote:

Kesinlikle. Lumia modellerinin çoğunda, ısı sorunu zaten var. Ama Microsoft 810 konusunda, endişeli. Rakip firmaların amiral telefonlarında, kullanılan 810 işlemciler sorun çıkardı. Isı yüzünden
    bu yüzden bazı Firmalar alternatiflere yöneldi. Microsoft dikkatli davranacaktır, çünkü bu Windows 10'lu ilk Amiral telefonu.

Bu yüzden 808 gibi alternatiflere yönelmesi daha olağan duruyor.

• Microsoftun çıkartacağı yeni wp10 telefonlar sonu 50 ile bitecek.

550, 650 ,750, 850 ve 950 olacak. ZAten şuan hali hazırda wp8.1 li sonu 40 ile biten telefonlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım iyi sayılır.
  • Bende böyle düşünüyorum. Windows 10'lu telefonlar şüphesiz daha kullanışlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.