Şimdi Ara

Lumia 940XL Cityman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • accepter le progrès kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz net bir bilgi yok ama işlemci kesin gibi :)
  • TeRReLL kullanıcısına yanıt
    Umarım 1800'ü geçmez. Benim de gözüm de 940XL var kafayı 640XL ile bozmuştum baktım gelmiyor, ne zaman geleceği belli değil windows 10 bir telefon daha iyi olur hem. Kesinlikle 2016 Windows 10 yılı
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Windows Phone 10 işletim sistemi dışında Windows 10 Bile 2016 da büyük 2 güncelleme alıcak ve performansı bundan sonra belli olucak
    Yani artık Geliştirme aşamasına geçicekler daha çıkmiyacak ilerleyen yıllarda çok iyi bir taban oturtucaklarına inanıyorum. Microsoftun ama şu 940 XL modeline geri tuşuda eklerlerse çok süper olur
    Elimde samsung telefon var ve çok kötü alt model güncelleme almıyor ben Lumia'dan çok memmun kalmıştım daha bulaşmam bu telefon çıktıktan sonra Benchmark testinede bakarız iyice oturunca işletim sistemi dolarda normale gelince Alabiliriz
  • TeRReLL kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, telefon çıktıktan sonra aradan bir kaç ay geçmesini beklemek en iyisi, ilk seriler sorunlu olabiliyor. Evet. 2 büyük güncelleme alacak, ama asıl önemli olan, Tek platform olayı ve benim için Continuum özelliği, retina desteğini çok merek ediyorum, ama parmak izi okuyucusu olması iyi olurdu. Özellikle Pc ile olan etkileşimi gelişecektir. 2016 yılında verilecek olan güncelleme, ağırlıklı olarak bulut alanında olacak ki bu bence çok iyi.
  • İris tarayıcı kesin gibi artık, Yalnız tasarım 830 gibi olabilirmiş.
  • ooyyyhşş tasarıma bittim valla
  • :) Ben de, inşallah bu tasarıma sahip olur
  • Telefonun 2K olacağı kesinleşti diyebiliriz, belliydi zaten
  • 2000 liraya razıyım ben fakat bu dolar kuruyla imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 27 Haziran 2015; 14:04:44 >
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bu dolar kuruyla 2200 civarında olur, tahminen ama 1800-2000Tl civarında olsa eminim bayağı satar. Bir an önce çıkmasını bekliyorum
  • Snapdragon 810 ile çalıştığı muhtemel görünüyor. Ancak Snapdragon 810 işlemcili cihazlarda tavan yapan ısınma sorununun ne durumda olduğu, bu cihazda Snapdragon 810’un hangi modeli olduğu hakkında bir bilgi yok.

İşlemci ve GPU dışında cihazın özelliklerine bakacak olursak; boşta 1.5GB RAM (muhtemelen 3GB toplam RAM), 17MP(20MP) ana kamera, 5MP ön kamera göze çarpanlar arasında.

Lumia 940XL Cityman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 29 Haziran 2015; 19:03:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta29

Snapdragon 810 ile çalıştığı muhtemel görünüyor. Ancak Snapdragon 810 işlemcili cihazlarda tavan yapan ısınma sorununun ne durumda olduğu, bu cihazda Snapdragon 810’un hangi modeli olduğu hakkında bir bilgi yok.

İşlemci ve GPU dışında cihazın özelliklerine bakacak olursak; boşta 1.5GB RAM (muhtemelen 3GB toplam RAM), 17MP(20MP) ana kamera, 5MP ön kamera göze çarpanlar arasında.

Lumia 940XL Cityman

810'un yenilenmiş versiyonu kullanılacaktır bu da kesin diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da öyle geliyor 810 yenilenmiş şekilde telefonda kullanılır yoksa çok sıkıntı yaşar
  • Tasarım çok güzel duruyor ama köşelerin keskin bir şekilde dönmesinden dolayı tutuş hissiyatı zayıf olur gibi geldi bana. Premium havası var. Şahsen böyle bir telefon almak isterim. johnny_bravo_'nun attığı tasarım daha güzelmiş. Fiyatı makul şöyle şık bir telefon çıksa da alsak ama hem kur hem de teknik özelliklere bakınca pek mümkün olmadığı görülüyor.
  • Intel kullanır diyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta29

Bana da öyle geliyor 810 yenilenmiş şekilde telefonda kullanılır yoksa çok sıkıntı yaşar

Qualcomm yeni versiyonları dağıtmaya başlamıştır bile.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Aslında İntel kullanması olası çünkü İris tarayıcı geleceği söylenmişti 810 destekliyormu bilmiyorum ama revize edilmiş bir 810 piyasaya sürülmüşse ve iris tarayıcı destekliyorsa olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 30 Haziran 2015; 13:56:28 >
  • Gerçekten çok güzel olmuş.
  • Tasarımın neyi harika Allah aşkına, berbat a yakın bir tasarım telefon olduğu belli değil arkası bomboş kalmış hoparlörleri desen aynı ıpad, yan bezeller ince ve sert inerken bir kerede kıvrımlı hatlara geçmiş toplama bir telefon gibi olmuş hiç ama hiç güzel değil tasarımı.

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Boşta 1,5 ram varsa 3 değil ikidir, benim telefon maksimum 400mb ram kullanıyordu yani boşta 1,6 kalıyordu o yüzden o test cihazı da 2gb ram a sahiptir ama piyasaya sürülen 3 olabilir o konuda bir şey diyemem, 17Mp fotoğraf çektiğine göre lens 20mp den fazla olması lazım ama ne kadar fazladır az mı çok mu bilemem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.