Şimdi Ara

Lumia 950 XL alana, Lumia 950 bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Çok Asi

birini alana birini bedava yapacağına yapsın 950 XL'yi 1400 TL, 950'yide 999 TL piyasanın en çok satan iki telefonu olmazsa bende birşey bilmiyorum.

katılıyorum bir de mesela zenfone 2 ye windows 10 un kendisi direk olarak kurulabiliyor ve resmi güncelleme ile bootloader kilidi de açıldı önceki meseja ekleme yapmak istedim git o zaman zenfone al diyebilirsiniz zaten galiba onu alıcam sadece bu haberi görünce kafam karıştı hani zenfone da barometre sensör hub filan yok ya
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    yine satmaz... mağazası tam takır... boş... TURKCELL TV+ bile yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybey

Bankacılık uygulaması yok diyorlar. Ben İş Bankası ve Garanti Bankası uygulamasını çatır çatır kullandım.
    HEr allahın günü uygulama indirmiyorsanız size yeter.
    Instagram Ios inki ile aynı olmuş. HP Elite X3'ü bekliyorum alacağım.
    Android kullanıcısıyım. Her uygulamanın telefonumda gezmesinden reklamdan bıktım. Androidde açık kaynak olan sadece kullanıcısıdır. Artık anlayın.
    Keşke BB10 ölmeseydi, ben bu kadar iyi olupda, insanların tercih etmemesine hayret ettim doğrusu.
    Bir şeyin dünyada çok talep edilmesi, o şeyin gerçekten çook iyi ve kaliteli olduğunun göstergesi değildir.
    Öyle olsa Samsung S3 (Ki kullanıcısıydım) Dünyanın en kaliteli ürünü olarak kabul edilirdi...

İnsanlar kolaya kaçıyor. Sorun bu. BB10'a desteği kesmeseydi Blackberry, Z30 alacaktım.

• LUMİA 920 KULANMIŞ BİRİ OLARAK DAHA WİNDOWS COK YOL ALMALI YADA DAHA HIZLI YOL ALMILI YAZILIM YAPANLARA DESTEK VERMELİ HAYAT MOBİL OLDU MOBİLDE KAYBEDEN PCLERDE DE KAYBEDECE BİLGATES ELİNİ CABUK TUTMALI

• yorumlarlada şişirilmişler... doğruyu söyleyen oluncada... bu saatten sonra alınmaz bedava oluşu bu nedenle... ki bunu diyenler USA'daki kullanıcılar... Türkiye'de fahiş fiyata zaten satmaz alan enayidir...
  • eski bir lumia920 kullanıcısı olarak microsoft un bu güzelim cihazları hiç etmesine üzülüyorum.ne yalan söyleyim bu platforma bir sempatim var.eğer mantıklı bir fiyat politikası olsaydı bu cihazlardan almayı düşünüyordum ama bu fiyatla bu ürün olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

vay arkadaş herşey amerikalıya 4300 tl TR de us de 1800 tl http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-950-xl-p-TELCEPMICLUM950-S?wt_gl=cpc.elk.telefon.marka&gclid=CKvgh9GCr8wCFRFmGwodzEMCeg http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-950-p-TELCEPMICLUM95-B

Amerika'da milyonlarca evsiz var. Ve milyonlarca asgari ücretle çalışıp maaşından telefon parası biriktiremeyecek insan var.
    Yani vasıfsızsan, işçiysen, Amerika'da bile yaşasan o telefonu alamazdın.

Tamam Türkiye'de vergi çok ancak 2000 TL maaşım olsa 4300 TL yi telefona verebilirdim. Çünkü evli değilim. Ailemle yaşıyorum. Ya da para biriktirip ABD ye gidip telefonu alırdım. Hem gezmiş olurdum.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Bende Pasaport modeline niyeti bozmuştum veya Priv'in BB10'lusu çıkar diye bekliyordum... Aynı Bold 9900 deki hezimeti yaşattılar....
    Eğer BB10'u Mikrosoft satınalırsa ki bri ara haberleri dolanıyordu... Windows 10 + BB10 Harmanlanıp üstün bri işletim istemi yapılabilir kanısındayım.
    Keşke TR'de de Kandadaki kampnaya olsa gözğm kapalı alırm 2250 TL'ye 2 telefon..... Püüüüf!!
  • quote:

Bende Pasaport modeline niyeti bozmuştum veya Priv'in BB10'lusu çıkar diye bekliyordum... Aynı Bold 9900 deki hezimeti yaşattılar....
    Eğer BB10'u Mikrosoft satınalırsa ki bri ara haberleri dolanıyordu... Windows 10 + BB10 Harmanlanıp üstün bri işletim istemi yapılabilir kanısındayım.
    Keşke TR'de de Kandadaki kampnaya olsa gözğm kapalı alırm 2250 TL'ye 2 telefon..... Püüüüf!!

MS alırsa o işi de batırır. Kâr delisi bir firma. Riski sevmiyor.
  • yav birşey sorucam şu 950xl de barometre var bu iphone dakine benzer 3d touch da var mı demek yoksa öyle bir özellik kenarından köşesinden hiç mi yok hani şu bi uygulamaya tıklayın ca yanından seçenekler çıkma olayı uygulamaların bir biriyle bütünleşmesini sağlayabilecek bir özellik de o yüzden sordum

• ulerte U kullanıcısına yanıt
    Barometre sadece hava basınç seviyesini ölçerek rakım veya hava durumu hakkında bilgi verir. Sizin bahsettiğiniz konus farklı. Uzun zamandır microsof da bu konuda çalışıyor ancak hala kullanıma sunmuş değil.
    http://www.****.com/microsoft-researchun-yayinladigi-video-3d-touch-ozelligini-ortaya-cikardi

youtube :https://www.youtube.com/embed/HpC_282u-dY

• Uygulama geliştiricilere rüşveti basıp wp için de yazdırsalardı şu anda muhtemelen çoktan tutmuştu sistem.
    Çok da zor değil yapacakları, facebook, twitter, instagram, snapchat, spotify, banka uygulamaları aha da bu kadar. Bu akıllılar çakma instagram yapmışlar, gönderilen fotoğrafta otomatik instagrama hashtag gidiyordu wp icin instagram istiyoruz falan diye akillarinca instagrama baski kuracaklardi sanki cocuk oyuncagi is

Millet orijinal instagram/snapchat olmayan telefonu ne yapsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Barometre sadece hava basınç seviyesini ölçerek rakım veya hava durumu hakkında bilgi verir. Sizin bahsettiğiniz konus farklı. Uzun zamandır microsof da bu konuda çalışıyor ancak hala kullanıma sunmuş değil.
    http://www.****.com/microsoft-researchun-yayinladigi-video-3d-touch-ozelligini-ortaya-cikardi

youtube :https://www.youtube.com/embed/HpC_282u-dY

Teşekkür ederim ayrıca şunu sormak isterim bu kamapanyadan faydalanma şansımız var mı peki amerikadan veya kanadadan bu 2 telefon birlikte nasıl getirtilebilir o fiyata bir de yorumlarda başlarda birisi bir arayüz paylaşmış o şuanda kullanılan arayüz mü yoksa konsept bir tasarım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Windows 10 ile daha modern bir ara yüze kavuştu sistem. 950 XL'de uçuyor resmen. Her ay bir firmware ve yazılım güncellemesi geliyor ayrı ayrı. Facebook, twitter, instagram kusursuz. Bir ara onların ekran görüntülerini de eklerim bu konuya ben bu gidişle.

Bu mesaja eklenen görseller:

Ahanda bu arayüz

Bir de o 3d touch çalışması gelirse donanım olarak mı eklenir yoksa yazılım güncellemesi olarak mı eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulerte -- 1 Mayıs 2016; 19:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• micisoftçular dağılır herhalde bu saatten sonra x)

• ulerte U kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye ne yazık ki kişisel telefon ithalatı yapamıyorsunuz. Yurt dışından gelen teelfonlar, Türkiye'deki resmi distribütörlerin, tamamen tüketicilere geçirme üzerine kurulu olan fiyat politikasına zarar vermesi nedeni ile; ''yok vergi kaşçağı, yok bilmem ne...'' diye anırmaları nedeni ile yasaklandı. Bırakın satınalmayı, yurt dışından (bir akrabnız veya tanıdığınız veya siz) yanınızda getirmediğiniz sürece gümrükten içeri giremiyor. Yani, dışardan satınalındı veya hediey edildi, kargo ile gönderildi ise yurda griemiyor ya geri gönderiliyro yada gümrüğe kalıyor. Vergisini ödeyeceğim deseniz de kabul edilmiyor.
    Eğer bu kampanya hala devam ediyrosa, orada yaşayan bir tanıdığınzı alsın veya siz gidin alın buraya gelen birinin yanında göndersin veya siz yanınızda getirin ancak bu şekilde yurda sokulabilri. Yoksa imkansız.

Benim paylaştığım videodaki arayüz Nokia'nın geliştirdiği ve sonra iptal edilen mclaren'a ait. Ancak bu arayüz üzeinrden Microsoft hala çalışıyromuş ve yakında çıkacak, uyumlu telefonlarda kullanılabilecek bir arayüz olması için geliştiriyorlarmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.