Şimdi Ara

Lumia 950 XL alana, Lumia 950 bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır 2000TL ye satıp iki tane vereceğine, başında niye 1000TL ye satıp bir tane vermedin diye sormazlar mı adama? Biz ördek miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Telefondan beklentisi olmayanlar icin guzel bence . Turkiyede olursa alinir . Ama suda varki WP cöptür . Bu kampanyada wpnin terk edileceginin en buyuk gostergesidir

Telefondan beklentisi olmayan adam 2400 Tl vermez ki

Tanesi 1200 e gelir (trde kampanya yok biliyorum sadece tl uzerinden konusuyorum .)

Ben 2000 lira verip whatsapp ve candy crush disinda uygulama kurmayan insanlar bildigim icin bu telefonlar o isleri fazlasiyla gorur . En iyi kamera odulude cabasi

Tanesi isterse 1000 e gelsin hocam,daha Twitter,İnstagram,bankacılık uygulamaları vs vs zibilyon tane eksik varken maalesef fuzuli harcama olur.

Whatsapp ve Candy Crush çı tayfaya yeter,ama telefonu işlerini kolaylaştırmak için alan adamın işini görmez

• Amerika rüyası denilen şey tam da bu olsa gerek. 2 sini 1 dolara verseler bile alabileceksiniz sanki. Amerika için olan bir kampanyayı tlye çevirip üzerine geyikler döndürün bakalım siz. Elin oğlu dünyayı boyle yönetiyor işte. Kendi milletine tabi kıyak geçecek. Hadi yarın git bir teknoloji marketine ikisini paket yaptır kasaya 650 dolar bırak bakalım ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 26 Nisan 2016; 2:02:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phone işletim sistemi bence androidden çok daha stabil bir işletim sistemi.

Zamanında lumia 925 kullandım, telefonun ne yavaşladığını ne donduğunu, ne de saçma sapan zararlı yazılımlar bulaştığını gördüm. Windows phone 8.1 güncellemeside almıştı kullandığım dönemde, stabilite dahada artmıştı.

Ancak o kutucuklara, iğrenç menü yapısına hiç alışamadım, kesinlikle işlevsel değildi, 1 yıl kullandım sattım.

Microsoft bence güzel telefonlar üretiyor ama hatası windows phone un görsel ve işlevsellik açısından geliştirilememesi. Şu telefonları android seçeneği ile çıkarsaydı deli gibi satardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Nisan 2016; 14:50:14 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ile daha modern bir ara yüze kavuştu sistem. 950 XL'de uçuyor resmen. Her ay bir firmware ve yazılım güncellemesi geliyor ayrı ayrı. Facebook, twitter, instagram kusursuz. Bir ara onların ekran görüntülerini de eklerim bu konuya ben bu gidişle.

Bu mesaja eklenen görseller:

Lumia 950 XL alana, Lumia 950 bedavaLumia 950 XL alana, Lumia 950 bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Windows 10 ile daha modern bir ara yüze kavuştu sistem. 950 XL'de uçuyor resmen. Her ay bir firmware ve yazılım güncellemesi geliyor ayrı ayrı. Facebook, twitter, instagram kusursuz. Bir ara onların ekran görüntülerini de eklerim bu konuya ben bu gidişle.

Bu mesaja eklenen görseller:

Lumia 950 XL alana, Lumia 950 bedavaLumia 950 XL alana, Lumia 950 bedava

Evet 10 ile birlikte daha modern bir görünümü var ancak kişisel kanaatimce bence halen işlevsel değil. Bana karışık geliyor. Microsoft inatla mobil işletim sistemi arayüzünü masaüstü arayüzü üzerinden geliştirmeye çalışıyor, tamam hızlı, stabil, güvenli eyvallah ama mobilite için uygun bir görsellik ve işlevsellik bence halen yok.

Kişisel görüşümdür tabi, bana karışık gelen birşey ahmete mehmete karışık gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Nisan 2016; 3:27:49 >

• Şimdi hepimiz biliyoruz ki Türk şirketler bile değil Türkiye'de hizmet veren her şirket bize karşı ayrı geçirme çabasındadır.
    Bu telefon 2400 lira mı şuan? Ben söyleyeyim kimse size 2400 liraya vermez onu. Satan adam tek tek satar yine. Ya da 4000 bin der ikisine.

Yav şöyle düşün Almanya'da operatör ile 2 yıl taahhüt imzalayınca 29 avroya 1500 dk, 4 gb, sınırsız sms vs alıyorsun. Iphone 6s bedavaya geliyor neredeyse.
    Aynı olay Türkiye'de şöyle işliyor. 1000 dk, 4 gb, sms vs tarife zaten 40 lira altı. Telefon için de 160 170 lira aylık istiyor. 36 ay 200 küsür liraya Iphone 6s alıyorsun.

Bak fiyata bak. İkisi de dünya da uygulanan kampanya modeli. Elalemde indirim oluyor bizde bindirim.

• Biz çok zenginiz ya hani bize indirim yok Amerikanın alım seviyesi cok dusuk ne yapsınlar, onlarıda anlayın!
    Biz nasıl olsa alışmışız; 35000₺ lik aracı vergi ile 52000₺ , 1500₺ iphonu 3000₺ , 1-1,5₺ benzine 4₺ lira vermeye, bunada veririz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 26 Nisan 2016; 8:42:57 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    gelişme olduğu muhakkak ancak bir türlü kullanıcıyı ikna edemedi microsoft. Lumia 620 almıştım, tek beğendiğim ve eşsiz bulduğum yönü navigasyonuydu, onun dışında tüm uygulamalar eksikti, microsoftun yapması gereken çok bir şey yok aslında, en azından telefonlarının satıldığı ülkelerde en çok kullanılan 200-300 uygulamayı bir şekilde kusursuz hale getirse bir sorun kalmayacak, telefonun bir eksiği yok donanım olarak, şahsen sürekli bilgisayarla işi olan, hotmail kullanan biri olarak tercih ederdim ama daha microsoftun can damarı olan office programı bile benim işimi görecek düzeyde değil mobil platformda, 5.7 inçlik telefon var elimde ama adam gibi office kullanamıyorum çünkü yapmam gereken işleri yapamıyorum bu office ile.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki olay kampanya falan değil, sadece taksitlendirme olayı, peşin almakta zorlananlar için kefilsiz kredi kartsız bir taksitlendirme imkanı oluyor, bu kadar. böyle olunca da piyasa fiyatından pahalıya geliyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Türkiye'deki olay kampanya falan değil, sadece taksitlendirme olayı, peşin almakta zorlananlar için kefilsiz kredi kartsız bir taksitlendirme imkanı oluyor, bu kadar. böyle olunca da piyasa fiyatından pahalıya geliyor telefon.

Yani yasadan önce çok güzel indirimli alıyordunuz telefonu. Hayret ben kaçırmışım demek o yılları. Gerçi daha 2 yıl oldu ama neyse.

• alarak destek vermeye çalışan kişi olarak dahada almak ilk çıktığında bu sistem başı çekecek dedim telefona değil markete yatırım yap by microsoft daha doğru düzgün facebook uygulaman çalışmıyor instegramın yok nediyim sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Biz çok zenginiz ya hani bize indirim yok Amerikanın alım seviyesi cok dusuk ne yapsınlar, onlarıda anlayın! Biz nasıl olsa alışmışız; 35000? lik aracı vergi ile 52000? , 1500? iphonu 3000? , 1-1,5? benzine 4? lira vermeye, bunada veririz!

ağzına sağlık kardeş....

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Amerika rüyası denilen şey tam da bu olsa gerek. 2 sini 1 dolara verseler bile alabileceksiniz sanki. Amerika için olan bir kampanyayı tlye çevirip üzerine geyikler döndürün bakalım siz. Elin oğlu dünyayı boyle yönetiyor işte. Kendi milletine tabi kıyak geçecek. Hadi yarın git bir teknoloji marketine ikisini paket yaptır kasaya 650 dolar bırak bakalım ne oluyor?

Genc 950Xl ciler rahatsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAH VAH ne halere düştünüz çok kötü çok:)

• "Lumia 950 XL modeli 2400TL civarında, Lumia 950 modeli de 2000TL civarında alıcı buluyor."

Nasıl alıcı buluyor bunlar ? Almayın aldırtmayın.

iPhone 6S Plus'a verilen 3600TL daha mantıklı kalıyor bunların yanında...

• quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

Gel vatandaş gel batan geminin malları bunlar aslında alıp üstüne android kurulup kullanılır zira cihazlar güçlü bir donanım bölümü ile geliyor.

muhtemelen hackleyip kurarlarda. zamaninda hp elinde patlayan webos tabletleri 100$ a satinca hemen hacklenip android yuklenmisti. eski efsane htc hd2 yede destek kesilip wm 6.5 de birakilinca farkli farkli android kurulum teknikleri cikmisti. microsoft mobilden umudu kesip tamamen cekildiginde bu cihazlarda tek tek androidlencektir muhtemelen.

• Turkiyede Lumia 950 XL i 1000 TL ye satsinlar ...

Lumia 950 XL Amerika dan aldim cift hatli .

Turkiye deiler tek hatli yani cok cok ucuz olmasi lazim ...
  • Bence yine de değmez. 2400tl para da az değil hani. Ki böyle yaptığına göre kesin yakında daha iyi bir telefon çıkarıp bunlara da desteği kesecek demedi demeyin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.