Şimdi Ara

Lumia 950 XL üretimi sona eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft’un yıl sonunda Lumia telefon üretimini tamamen durduracağına dair iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken, bu iddiaları destekleyen yeni bilgiler de gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez bilgiler İngiltere’den.

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi olan İngiltere’de, gelen bilgilere göre Lumia 950 XL modelinin üretimi sona ermiş durumda. Raflara çıkan son Lumia 950 XL akıllı telefon modeli geçen ay itibariyle üretildi ve şu anda garanti kapsamında değişim yapılabilecek herhangi bir ürün kalmadı.

Ayrıca Bkz.Sony Xperia XA Ultra raflara çıktı

İddialar ışığında Microsoft’un yavaş yavaş dünya çapında üretimi durdurmaya başlaması bekleniyordu. Daha önce Lumia 950 XL alana Lumia 950 bedava gibi farklı kampanyalara girişen firma stokları eritmiş oldu. Sonunda da sıra üretimi durdurmaya geldi.

Microsoft, Windows 10 mobil işletim sistemini kesintisiz bir şekilde desteklemeye devam edeceğini sık sık dile getiriyor ancak üretim konusunda görevi üçüncü taraf ortaklarına havale ediyor. 

Şimdiye kadar Acer, HP ve Alcatel firmalarından Windows 10 telefonları gördük. Bunun haricinde bir dönem ekosistemde boy göstermiş LG, HTC, Samsung gibi devlerden ise ses soluk çıkmıyor. Bu da platformun geleceği hakkında soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. 

• lumia 520 aldığımda bu telefonun geleceği parlak diye düşünüyordum

• Biz burda almayın derken 2017'de pazarda büyük paya hakim olacak diyen fancıklar milleti kandırıp paralarını çöpe attırdı.

N9 ile yaşadık bir kere biz bunu. MS mobil tarafta hobi olarak takılıyor. Yarın çıkıp lumia cihazların hesaplarını kapatınca görecem asıl sizi. Telefona hesap bağlayamayacaksınız. Whatsapp bile destek vermeyecek. Nereden mi biliyorum. N9 sahibiyim. MS dediğimiz telekulak firma Nokia'yı satın alınca ilk işi şah damarlarını kesmek oldu.

Şimdi yazık alanlara. Bir de satmaya çalışanlara. 2000 lira ver al 500 liraya alıcı bulama 1 yıl sonra. Kendi düşen ağlamaz.

• Microsoft bari kendini sadece yazılıma odakla, en azından bunu yap

• 925 aldım, pişmanım hakim bey.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Biz burda almayın derken 2017'de pazarda büyük paya hakim olacak diyen fancıklar milleti kandırıp paralarını çöpe attırdı.

N9 ile yaşadık bir kere biz bunu. MS mobil tarafta hobi olarak takılıyor. Yarın çıkıp lumia cihazların hesaplarını kapatınca görecem asıl sizi. Telefona hesap bağlayamayacaksınız. Whatsapp bile destek vermeyecek. Nereden mi biliyorum. N9 sahibiyim. MS dediğimiz telekulak firma Nokia'yı satın alınca ilk işi şah damarlarını kesmek oldu.

Şimdi yazık alanlara. Bir de satmaya çalışanlara. 2000 lira ver al 500 liraya alıcı bulama 1 yıl sonra. Kendi düşen ağlamaz.

Hocam bir zahmet 2 dakikada bana da bir gelecek yazar mısın ? Güzellikte derece yapmış genç bir eş, dublex daire, büyük bir holdingde iş ve varlıklı bir emeklilik hayatı olsun mümkünse

• ABD'deye gittiğimde Microsoft Lumia 950XL kapanyasının bittiğini öğrenince çok üzülmüştüm .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut çevik bunu beğendi.

• Nokia bunu beğendi.

• Şaka gibiler gerçekten

• Hala savunacak insanlar çıkacaktır. Yapmayın arkadaş Microsoft bu işi yapamayacak bariz belli. Yazık etmeyin paranıza, savunmak için harcayacağanız nefesinize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda alacaktım. Olmadı ki

• Bu işin böyle olacağı belliydi zaten. Yurtdışında 950XL'ye çılgın indirimler yapıp yanında ufak olan kardeşi Lumia 950'yi hediye veriyorlardı. Ellerinde stokları bitirdiler sanırım.

Türkiye'de Lumia ayrı bir olay zaten. Operatörler ve büyük teknoloji mağazaları getirmiyor. Sebep soruyorsun. Alınan cevap : Kimse almıyor, satılanlardan çok şikayet geliyor diye satmıyoruz.

Şuanda bile Hepsiburada'da paralel ithalat Lumia 950 XL'nin fiyatı 2.400 TL. O fiyata Samsung Galaxy S7 gibi bir teknoloji harikası alınabiliyor.

Bunlarda telefonun 7 ay önceki piyasa çıkış fiyatları :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 13 Eylül 2016; 21:59:20 >

• Nereye Microsoft daha karpuz kesecektik :D

• olması gerekendi bu zaten...

• İşletim sistemlerinin artmasını isterim.
    Fakat wp baya geride kaldı.
    İnsan nüfusundan fazla telefon var dünyada.
    Firmaların 1 yılda en fazla 3 telefon ile ürettirmesi lazım.
    Yazılım üretmek çok zahmetli bir iş, aynı zamanda çok gerekli.
  • Sony 6 ayda bir amiral gemisi yenilerken tamam Microsoft 11 ay üretince aaaow. Bekleyin daha Windows'un oynayacak cok kartı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eas722

Sony 6 ayda bir amiral gemisi yenilerken tamam Microsoft 11 ay üretince aaaow. Bekleyin daha Windows'un oynayacak cok kartı var.

Yav he he. Windows Phone 7.5'ten beri aynı muhabbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bir yılı bile tam olarak doldurmadan üretimi bitirdiklerine göre belli ki bir sürü cihaz raflarda kalmış. Satmadığı için de üretimi durdurmuş görünüyorlar.

Çifte bayram oldu defolun gidin artık şu piyasadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • micisoftun fanboyları çötü darısı samsungçuların başına.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.