Şimdi Ara

Lumia 950XL telefonu bilgisayara dönüştürdük: Windows 10 continuum izlenimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi adamsın başka bir şey demiyorum çok iyiydi video. yalnız bir ricam olacak citizen e söyle de eksi butonunu geri koysun şuraya be ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 ile zaten yapiyorum bu isi yillardir. Ebay'den aldigim minik touchpadli bluetooth bir klavyem ve DLNA adaptorum var. Klavye zaten telefon kadar, hatta daha dar, 5 cm filandir. DLNA adaptoru de destegi olmayan TV yada HDMI monitore baglayip kullaniyorum. Destek varsa ona da ihtiyac yok. MS yeni mi akiletmis. Peh!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

350 TL bu aparata verene kadar Intel Compute Stick veya benzeri bir şey alınır ve tam Windows deneyimi elde edilir.

Yani bu ürün nasıl bir ihtiyaca yanıt veriyor diye düşünüyorum, düşünebildiğim tek senaryo eğer basit işler yapıyorsam o gün en az 40 watt güç tüketen kasayı çalıştırmam da fan sesi olmadan telefondan halledebilirim diyebilmek, bu da eğer ürün telefonun kutusundan çıkarsa düşünülebilir. Dediğim gibi daha ucuz Intel Compute Stick alternatifi var. Bu özelliği için Windows Phone'a mahkum olunur mu, hele iPhone fiyatı verilir mi, yanıtlanması gereken bir sürü soru oluşuyor. Masaüstü bilgisayarım yoksa ve bu ek özelliği için Windows Phone tercih edeceksem telefonun fiyatı avantajlı olmaktan çok uzakta. Şu an için telefona katma değer yaratmadığını düşünüyorum. Lumia 550'de olsaydı bu özellik o zaman belki...

Harika bir tespit! Çok haklısınız üstelik continuum tam Windows deneyimide sunmuyor oysaki windows tv stick tam Windows deneyimi sunabiliyor üstelik tvde sürekli takılı durabilir öyle kablolarla kutularla uğraşmayada değmez. Dahası Erdi'nin dediğine göre bu deneyim 2500 liralık bir laptop gibi seri değilmiş hadi buyurun.

Kısaca Microsoft bence boş işlerle vakit kaybediyor. Onu sevenler olarak artık icraat bekliyoruz.

• Zenfone 2'me Windows 10 kurarım Lumia almama gerek kalmaz :D

• Bende 2 ay önce lumia 830 la Windovs telefona gectim gayet memnun kaldim .3 ay önce nasildi bilmiyorum ...gayet güzel su an.

• Lumia 1520 kullanıyorum. Bir microsoft sistem ve ürün kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki; teknolojiden biraz anlayan merak eden kullanıcılar continuum özelliğinin ne kadar gereksiz ve boş olduğunu hemen analarlar. Amaç tabi tamamen tüketiciyi windows 10 pc ve mobil platformuna çekebilmek akabinde bunun için yapılan abartı reklamlar. şöyleki continuum özelliğini kullanarak windows 10 pc ye dönüşmüyor cihaz, sadece basit içerikli uygulamalar daha büyük ekranlı cihazlarda mobile benzer arayüzle kullanıyorsun çok gereksiz birşey.bunu zaten android ve ios yıllar önce yapmışdı.

• adobe flash player çalışıyormu bundan bahsedilmemiş. en önemli ayrıntı bence bu, cevabınızı bekliyorum.

• üstüne 12 .000 tl daha verip GT80 TITAN almak daha mantıklı görünüyor.

• şu videoları düzeltin lütfen ya ses patlıyor

• Bomboş bir video. Lumia 950XL telefonu bilgisayara dönüştürdük diyorsunuz ama görseller lansmana ait. Başlıktan ilgi çekmeye çalışıyorsunuz başka bir şey değil. Benden önce birisi daha tepki göstermiş, Erdi beyin adamı bi uzaklaştırmadığı kalmış. Mahalle esnafı gibi haber sitesine döndü ne yazık ki burası.

Continuum maalesef denemeden anlaşılamayacak bir tecrübe. Bende denemeden önce benzer düşünceler içerisindeydim ama deneyince anladım ne kadar gerekli olduğunu. Tabi sistemi iOS veya Android'den güçlü bir konuma koymuyor ama "gereksiz" veya "saçma" değil, aksine eğlenceli ve değişik bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 31 Aralık 2015; 3:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 950 xl de office programları mesela excell tam sürüm varmı, bilgisayardaki gibi makro falan kullanilabiliyor mu,bilgisi olan kullanan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz

• Elinize saglik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten MICROSOFT kalitesini yine konuşturmuş... Microsoft Windows Lumia... Teşekkürler... Kesin alacağım bu LUMIA 950 den... Nereden temin edebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.