Bildirim
Lumia 950XL telefonu bilgisayara dönüştürdük: Windows 10 continuum izlenimleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu özellik yerine aynı işletim sistemini telefona atıp telefonda farklı büyük ekranda farklı arayüz yapsalardı.
insan büyük ekran görünce bilgisayarım belgeler felan gibi masaüstü kısayolları arıyor.
-
tutmaz motorola da denedi zamanla gereksiz olduğu anlaşılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki eksikleri var ama önü açık. Geliştirmelerle çok faydalı bir sistem olmaya aday. Ben şahsen bir sonraki Lumia cihazlar daha kaliteli malzemeye sahip olursa satın almayı düşünüyorum. Windows 10 continuum özelliği windows phone satın almak istemememin en büyük sebeplerinden biri. Çünkü çalıştığım kurumda internet kısıtlı ve notebooklarda pek ucuz sayılmaz.
-
telefonda ısınma nasıl oluyor acaba? sonuçta ikinci bir ekran kullanılıyor...
-
Bu özellikte Windows 10 mobile değil de normal Windows yapılsa bir çok insan bilgisayar alacağıma bunu alırım derdi belki ama şu haliyle hala romantik bir deneyim. Masaüstünde uygulama kullanmak zevkli ve pratik değil. MS çok yanlış yerden kullanıcı kazanmaya çalışıyor
-
2016 Windowsphone un ölüm yılı olacak şimdiden belli oldu
-
Videoyu şimdi izledim birkaç şey daha yazayım
kutuyu açıyorsunuz ama sonraki video size ait değil gibi varolan bir videoya yorum yapıyor gibisiniz
pcde windows uygulamaları çok dandik ve işlevsel değil bunu takıncada officeden başka birşey kullanılmıyorsa ne anladık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cep telefonunu bilgisayara dönüştürme fikri bana saçma geliyor aga. gereksiz bişey.bu şeye benziyor.yanında ps4 varken cepten oyun oynamaya benziyor.aç ps yi oyna aga.cepi ps ye niye bağlamaya çalışıyon -
Kısmetse bu sene kurtuluyorum Lumia 920'den. Windows Phone almayın! Bir cacık olmayacak Windows Phone'dan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi Bey kusura bakmayın ama sanırım yaptığınız en kötü inceleme. Çok merakla beklediğim bir incelemeydi ama malesef kutu açılışı dışında hiçbirşey yok videoda. Biz neden sizin aleti nasıl bağladığınızı ve klavye, fare ile nasıl bir tecrübe edindiğinizi direkt göremiyoruz. Tüm video boyunca bir lansman görüntüsü ve arkasında zaten genel olarak bilinenler anlatılmış. Ben bizzat videoda sizin deneyimlerinizi canlı olarak izlemek isterdim :(
-
Telefonu HDMI bağlantısı ile zaten ekrana yansıtıyoruz. Kablosuz klavye ve fare bağladın mi her işi yaparsın. Continuum ne farkı var? -
Burada telefon ekrana yansıtılmıyor. Ekranda ayrı bir arayüz çalışıyor ve bu işlem sırasında telefonu kullanmaya devam edebiliyorsunuz. -
Motorola Atrix ile Webtop kullanıyordum ben buda ona benziyor, halen daha yedek olarak kullanıyorum Atrix'i efsane telefon :) Ama WP den bir cacık olmaz bence, buda benim görüşüm :) -
quote:
Orijinalden alıntı: santhora
Erdi Bey kusura bakmayın ama sanırım yaptığınız en kötü inceleme. Çok merakla beklediğim bir incelemeydi ama malesef kutu açılışı dışında hiçbirşey yok videoda. Biz neden sizin aleti nasıl bağladığınızı ve klavye, fare ile nasıl bir tecrübe edindiğinizi direkt göremiyoruz. Tüm video boyunca bir lansman görüntüsü ve arkasında zaten genel olarak bilinenler anlatılmış. Ben bizzat videoda sizin deneyimlerinizi canlı olarak izlemek isterdim :(
Merhaba,
Yorumunuz için teşekkürler ama atladığınız noktalar;
1- Bu bir inceleme videosu değil, başlıkta da yazdığı üzere izlenim videosu.
2- Microsoft'tan tüm cihazları istememe rağmen vermedikleri için tüm süreci lansman alanında denedim ve bitene kadar da tecrübe ettim.
3- Klavye ve farenin nasıl bağlandığı kısmında özel bir durum yok, kablo bağlantılarını yapıyorsunuz sadece.
4- Kullanım esnasında yaşadığım deneyimleri zaten videoda anlatıyorum, dinlememiş olabilirsiniz.
5- Yorumunuz sonrası eksik bir şey var mı diye birkaç kez daha izledim;
Yurtdışında cihaza sahip olup yapılan incelemelere göz gezdirdim, eksiği yok fazlası var diyebilirim.
6- Detaylı bir video incelemesini cihazlar gelince yapacağım ama eğer o vakitte gelişim olmamış, destekleyen uygulama sayısı artmamış ise göstereceğim ve anlatacağım deneyim muhtemelen daha fazlası olmacayaktır.
Continuum özelliğini Ekim ayında, Microsoft'un New York 5. Cadde'de açtığı yeni mağazasında bir saat civarında denemiştim.
Hatta buradakihttps://www.youtube.com/watch?v=2yQwiMABB2A incelemesinde de anlatmıştım.
O günün deneyimden çok daha fazlası olmadığını söyleyebilirim, umarım gelişim yaşanır.
Eksikleriyle ilgili yaptığımız yorumlara gelen kimi zaman eleştri ötesi, hakaret vari ithamlara rağmen Türkiye'nin en fazla Windows 10 içeriği yayınlayan sitesiyiz ve editörüyüm, çalışmalarımız devam edecek.
Teşekkür ederim,
İyi pazarlar.
-
Bu özellik için Lumia ve aksesuarlarını almaktansa, bir ara kablo ile biraz daha amatör de olsa TV'ye bağlanıp kullanmayı tercih ederim. Geçmişte Lumia 920 kullanmış biri olarak birdaha Lumia almam için bundan çok daha fazla şey yapması gerekir. Zira az pişmanlık yaşatmadı bana.
-
ilk olarak keşke ikinci video kısmını kendiniz birebir offisde yapsaydınız onu da ilerleyen zamanlarda bekliyoruz incelemesini, ikinci olarak evrensel uygulamalar git gide artıyor bunları şuan sadece word diye sınırlama yapmak yanlış mesela ilk olarak genel bililenleri yazayım "mobilde olan tüm microsoftun kendi uygulamları, teamviewer, tünel radio, mytube, 35mm vb." bir sürü uygulama var ama asıl uygulamaların güncellenmesi windows 10 mobile çıktığı zaman olucak hatta siz ms türkiye ile video incelemesi yapmıştınız 100tane uygulama belirlemişlerdi onlar evrensel olarak gelecekti asıl gelişme o zaman hızlı bir şekilde başlıyacak
-
hayatımın 11 dakikası boşa gitti.Microsoft böyle abidik gubidik şeylerle uğraşacağına mağazaya uygulama yazdırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: assasin34
hayatımın 11 dakikası boşa gitti.Microsoft böyle abidik gubidik şeylerle uğraşacağına mağazaya uygulama yazdırsın.
Hayatının 30 saniyesi de bu yorumu yazmak için boşa gitti
-
"Destekleyen ülkelerde" tabirinine hemen hiçbir konuda ülkemi sokmayan bir firmanın cihazına para vermek...! Üstelik 2500 küsür TL... Gerçekten israf...
Mağazası zaten zombi uygulama dolu... Banka uygulamaları bile doğru dürüst çalışmıyor/işlevsel değil... Öte yandan windows zaten virüs kaynıyor bir de telefondaki virüsle mi uğraşacağız...
Özetle bu ülke için tamamen boş bir sistem...
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X