Şimdi Ara

Lumia 1020 Cihazına Denim Yükleyenler Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1020'de Iso 64 - 8000 ve Rich Capture var mı?

• Şuan için yok denim güncellemesiyle gelmesini bekliyorum ama şuan için yok en çok istediğimde ıso ve hdr gelmesi böle bir kamera odaklı telefona bu özellikleri vermezlerse 1020 kullanıcıları bende dahil olmak üzere hayal kırıklığına uğrarım bakalım bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yok

Bu ozelliklerin kullanilmasini saglayan cihazlardan bi tanesi olmasi gerektigini dusunuyorum

Sonucta kamera odakli telefon ve bir cok kullanicida kamerasi icin satin aldi

4k video olmayabilir eski nesil islemci kaldirmiyo olabilir ama en azindan diger ozelliklerin getirilmesi gerekiyodu

Yaptiklari ayip bence :)

• flexii_87 kullanıcısına yanıt
    4k gereksiz buluyorum fhd fazla fazla yetiyor kalitesi tartışılmaz umarım ms 1020 kullanıcılarına kamera kısmında güzel haberler verir

• Bu söylediğim özellikler denim ile geliyor zaten eğer 1020 ye de gelirse tekrar 1020 alabilirim 1520 yi satıp.

• Evet denimle geliyor ama özellik kısıtlamaları olacağını duymuştum umarım bu özellikleri kısmazlar 1020 den yoksa büyük bi haksızlık olur

• Iste bende onu diyorum, bende denim yuklu ama yok vermiyilolar

Aslinda cok rahat yazilimla entegre edebilirler ama bilerek yapmiyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Siz 1020 mi kullanıyosunuz yoksa 1520 mi

1020 ye gelmedi ama siz nasıl denim yüklediniz anlıyamadım yani bu özellikler gelmicekmi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

1020 ye gelmedi ama siz nasıl denim yüklediniz anlıyamadım yani bu özellikler gelmicekmi yani

1020 kullaniyorum, gelistirici hesabim var ordan yukledim, maalesef gelmedi

Tamamiyle kamera odakli bir telefon ve vermiyolar yaptiklari cok ayip

Napsak sikayettemi bulunsak dicem de turkiyede topu topu kac kisiyizki

Neyse bekleyelim bakalim, dunya uzerindeki kullanicalar mutlaka sikayette bulunacaklardir, belki gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

1020 kullaniyorum, gelistirici hesabim var ordan yukledim, maalesef gelmedi

Tamamiyle kamera odakli bir telefon ve vermiyolar yaptiklari cok ayip

Napsak sikayettemi bulunsak dicem de turkiyede topu topu kac kisiyizki

Neyse bekleyelim bakalim, dunya uzerindeki kullanicalar mutlaka sikayette bulunacaklardir, belki gelir

Geliştirici hesabı ile nasıl denim yükledin hocam

• S4 Plus 4K desteklemiyor ama rich capture falan gelebilir

Umarım dünya duyar sesimizi

• Beyler konudan ayrı olarak fotoğraf çekince ve çektiği fotoğrafı gösterip kameraya dönünce bip diye garip ince bir ses çıkarıyor bu sizdede varmı ?
  • Gelistirici hesabina kayit oldum, sonra zaten otomatikmen guncellemyi buluyor

Lumia 1020 Cihazına Denim Yükleyenler Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 23 Aralık 2014; 20:14:50 >
  • Evet hocam o ses normaldir merak edilecek bişey yok kompak makinalarda da çıkıyor o ses

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Beyler konudan ayrı olarak fotoğraf çekince ve çektiği fotoğrafı gösterip kameraya dönünce bip diye garip ince bir ses çıkarıyor bu sizdede varmı ?

Bip diye degilde, kit diye bi ses geliyo, lensin onunde kapatici plastik oynuyor

• Hocam bahsettiğim ses şu mercekten gelen tık ediyorya o değil yalnız yine aynı bölgeden geliyor sadece lumia camerada çıkıyor bu ses refocus ve smartcam'de yok vede açıp kaparken gelmiyor o ses fotoğraf çekince ve sonrasında garip geldi bana dün yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 23 Aralık 2014; 20:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam bahsettiğim ses şu mercekten gelen tık ediyorya o değil yalnız yine aynı bölgeden geliyor sadece lumia camerada çıkıyor bu ses refocus ve smartcam'de yok vede açıp kaparken gelmiyor o ses fotoğraf çekince ve sonrasında garip geldi bana dün yoktu

valla tayfun hocam bir sürü ses geliyo, hangisi oldugunu bilemedim, lumia camerada fotoğrafa geçince geliyo, normal kendi kamerasından fotoğrafa gelince gelmiyo ama 2.ci fotoğrafa geçince geliyo

tahminimce kendi kamera sistemi o şekilde yapmalarının sebebi fotoğraftan kameraya geçince geç açılma olmasın diye yani en son çekilen fotoğratayken kamera hazılırlık haline geçiş yapsın diye yapmış olabilirler, nasıl bir devrik cümle kurdum umarım okudğumu anlamışşındır

kendi kamera sistemine aç sonra fotoğrafı aç ve 2. fotoğrafa geçiş yap ne demek istediğimi anlıcaksın

Deneyeceğim şarjı bitti şimdi şarja takacağım yalnız video çektim 25 saniye o ses yok videoda diğer uygulamalarda da yok sadece Lumia kamerada kamera sistemi derken Lumia kamera değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 23 Aralık 2014; 20:42:12 >
  • geliştirici hesabına kayıt yapınca otomatikman denim yüklenmiyor maalesef şu an dünya'da birtek Almanya O2 operatörü için Denim güncellemesi yayınlandı başka hiç bir ülkede yok bende Navifirm ile romu bilgisayara yükleyip Nokia Care Suit ile telefona flash atarak Denim'i telefonuma yükledim,Türkiye güncellemesi için beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.