Şimdi Ara

iphone'dan windows'a fotoğraf aktaramamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, telefonumdaki fotoğrafları windows bilgisayarıma aktarmak istiyorum. binlerce fotoğraf var yaklaşık 35-40gb yer tutuyor. bunları bilgisayara atmak için envai çeşit yol denedim ancak hepsi başarısız oldu. bunun için kullanabileceğim ücretsiz bir program var mı? denediğim tüm programlar en nihayetinde para istediler ve işlemi yapamadım. windowstaki export seçeneğide belli bir süreden sonra çalışmayı durdurdu.. geriye başka bir seçeneğim kalmadı, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Sodalayn kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. İphone daki fotoğrafları sorunsuz bir şekilde bilgisayara aktarmak için:İphone da ayarlar-fotoğraflar-en alt menüde mac ve pc aktarma kısmını “özgünleri tut” seçeceğine getirip telefonu yeniden başlatın. Daha sonra kabloyla bağlantı kurup sorunsuzca fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35-40 GB olduğu için üsteki arkadaşın dediği daha iyi bir yol. Ama alternatif olarak google drive hem ios uygulamasını hemde pc sürümünü kurun. Telefondan resimleri drive'a aktarın. Pc'den drive'a girin senkronizasyon edin.

• iPhone’u ekran kilidi açıkken bilgisayara bağlayın. Ekran kapanma süresini asla yapın ve aktarma yaparken ekranı kapatmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de DCIM içini klasör klasör aktarın.
    Hepsini birden denemeyin.
    HDR video varsa onun da bir ayarı vardı unuttum.
    Ben direk aktarmıştım normal video olarak aktardı.
    Adamlar ekosistemin dışına çıkmanı sevmiyor işte. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 27 Ocak 2022; 10:57:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3uTools programı ile gayet rahat bir şekilde albümlerinizi ve fotoğraflarınızı telefondaki gibi düzenli sıralamalı şekilde görüp sürükleyerek aktarabilirsiniz. Yok google drive’a yükleyip oradan aktarayım, yok dcim klasörlerini ayırayım gibi zahmetlere gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 27 Ocak 2022; 20:15:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayarlar/Fotoğraflar içinde en altta mac ve pc ye aktarma kısmında özgünleri tut işaretleyin. Daha önce başıma geldi çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. bu şekilde hata vermeden DCIM klasöründen direk kopyalamayı yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce, Ayarlar-Fotoğraflar-PC'ye aktarma ayarı "Otomatik" olarak seçili iken "sadece fotoğrafları" atın. Daha sonra ayarı "Özgünleri tut" yaptıktan sonra "videoları" pcye atın. Kesin çözüm budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.