< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 17 Temmuz 2020; 10:25:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo a7000’e miui 10 kurdum. Başarılı👍
-
-
Tamda bunu arıyordum ,eski 2 tane a7000 im var, bazı işlerde kullanabilirmiyim acaba diye araştırırken denk geldim. eski rom çok hantal olmuş, hemen denicem teşekkürler -
Merhabalar; bende bu tarz bir rom arıyordum sonunda buldum ve yaptım. Gayet başarılı ve düzgün çalışıyor. Yalnız telefonda youtube den video izlerken kalite seçemiyorum. Seçenek çıkmıyor. 240p civarında sabit bir kalitede oynatıyor. Sizde de bu sıkıntı var mı?
-
bende de 2 tane a7000 var ancak telefonu rootlayamıyorum,
tuş kombinasyonuyla fastboota giremiyorum,
telefonun kendi recovery menüsü açılıyor,
diğer türlü lenovo meta menü diye bir menü açılıyor,
bir de Çince bir menü açılıyor telefonu sıfırlamak için,
adb komut istemi ile denedim, wating device uyarısı çıkıyor.
telefonu sıfırladım
twrp indirdim magisk indirdim,
linkteki romu vs karta kopyaladım,
ancak rootlayamıyorum ekran bu şekilde,
ne yapmam gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldunser -- 12 Kasım 2020; 23:57:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: omerosmanpolatMerhabalar; bende bu tarz bir rom arıyordum sonunda buldum ve yaptım. Gayet başarılı ve düzgün çalışıyor. Yalnız telefonda youtube den video izlerken kalite seçemiyorum. Seçenek çıkmıyor. 240p civarında sabit bir kalitede oynatıyor. Sizde de bu sıkıntı var mı?
Dikkat ettimde aynı sorun bende de var. hatta yt uygulaması yerine vanced kullanıyorum yinede 240p problemini çözemedim.Siz bir sonuca ulaştınız mı?
-
Hiçbir şekilde sonuca ulaşamadım ama telefon şuan gayet iyi durumda. Yaklaşık 2 aydır bir sorunla karşılaşmadım.
-
sa hala a7000 ler duruyosa satın alabilirim
-
son durum ne hocam hala kullanıyor musunz?
stabil ve seri bi rom lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X