Şimdi Ara

Lumia Fiyatları neden düşüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir çok bayiler le irtibatım var adamlar lumialardan kota doldurup para kazanmak uğruna satarım düşüncesiyle bütün modellerini almışlar şimdi dert yanıyolar... :)
  • Düşen sadece Lumia fiyatları değil ki.

S4 2000 liralardan girdi, şu an 1400'lere bulunuyor. Note 2 girdiği zamandan bu yana 100 liradan fazla ucuzladı.

LG G2 Teknosa'da falan hala 1599 lira ama 1300'lere garantili bulunuyor.

Bir tek Iphone ucuzlamıyor.
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    bayiler şu anda hangi marka ve modeli eskisi gibi satabiliyor ki?

dolar 3tl olacak dedikodusu çıktıktan sonra piyasada zaten yaprak kıpırdamıyor.
  • webdh kullanıcısına yanıt
    Bende de L820 var beyaz kapak,temamı da çivit mavisi yapıyorum tadından yenmez oluyor. Kendimi çok kuul hissediyoru mtabiri caizse
    Okulda lumiacılar olarak pek azınlıktayız bu da ayrı bir değer katıyor tabii. Telefonun hızından hiç şikayetim yok gerçekten de seri. iPhone'yi elime alınca çok garip geliyor. WP8 seçme nedenlerimden biri de o kutucukları zaten, android ve ios'un klasik temalarından bıktım. Yakında da sarı kapak aldım mı tam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov_ -- 1 Ocak 2014; 20:53:59 >
  • 920 çıkalı 1buçuk yıl oluyor düşsün bizahmet bunu anlamayacak ne var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Düşen sadece Lumia fiyatları değil ki.

S4 2000 liralardan girdi, şu an 1400'lere bulunuyor. Note 2 girdiği zamandan bu yana 100 liradan fazla ucuzladı.

apple storeun girmesi ile türkiyede iphonelar 500 lira kadar ucuzladı.
    meğer 3. parti satıcılar atıyormuş kağızı boy boy... ipad air bugün 1200 lira. ipad 4 geldiğinde 2bin e yakın girmişti yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Düşen sadece Lumia fiyatları değil ki.

apple storeun girmesi ile türkiyede iphonelar 500 lira kadar ucuzladı.
    meğer 3. parti satıcılar atıyormuş kağızı boy boy... ipad air bugün 1200 lira. ipad 4 geldiğinde 2bin e yakın girmişti yanlış hatırlamıyorsam

Karaborsa fiyatlarini saymiyorum. 5 mesela 5S piyasaya girene kadar ayni fiyattan satildi 3 asagi 5 yukari butun buyuk magazalarda. Simdi bile 1900 liralara satiliyor.

Bugun Iphone 4S hala 1300 kusur lira. Kac senelik telefon. Hem de 8 gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.