Şimdi Ara

Lumia Fiyatları neden düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lumia 925 almak istiyorum fakat neden fiyatları bu kadar düşüyor onu anlamıyorum bir sıkıntı mı var kullanan arkadaşlar kamerası 920 ve 820 den iyimi sizce 925 in

• 1020nin çıkışı ve 1520 ile 1320nin duyulması sebebiyle.
  • Nokia'nın bence pazar payını artırmak için kullandığı strateji diye düşünüyorum sürekli telefon çıkarıyor alternatifleri çoğaltıyor buna bağlı olarak da sizin de şikayet ettiğimiz fiyatlar hızlıca düşüyor.

İkinci elde fiyatlar rezalet ayrıca neredeyse yarı yarıya hatta daha da düşük fiyata ikinci eller satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Nokia'nın bence pazar payını artırmak için kullandığı strateji diye düşünüyorum sürekli telefon çıkarıyor alternatifleri çoğaltıyor buna bağlı olarak da sizin de şikayet ettiğimiz fiyatlar hızlıca düşüyor.

İkinci elde fiyatlar rezalet ayrıca neredeyse yarı yarıya hatta daha da düşük fiyata ikinci eller satılıyor.
    Fiyatların düşmesinin en büyük sebebi WP8 işletim sisteminin henüz oturmuş olmaması ve bu konuda Microsoft'un çok yavaş adımlar atması.

Haziranda güncelleme gelecek diyorlar, Ocak ayına erteleniyor. 8.1'i heralde 2015'te getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1881

Fiyatların düşmesinin en büyük sebebi WP8 işletim sisteminin henüz oturmuş olmaması ve bu konuda Microsoft'un çok yavaş adımlar atması.

Haziranda güncelleme gelecek diyorlar, Ocak ayına erteleniyor. 8.1'i heralde 2015'te getirirler.

Hiç güncelleme gelmesede wp8 bana göre olağanüstü bir işletim sistemi , herkes kullanmalı..

Evet eksiklikler var ama hayati eksiklikler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdh

quote:

Hiç güncelleme gelmesede wp8 bana göre olağanüstü bir işletim sistemi , herkes kullanmalı..

Alıntıları Göster
    fiyatların düşmesi normal. epey zaman geçti modeller çıkalı. bir de ilk çıkış fiyatları zaten fazla şişirmeydi.
    ikinci bir etmende wp nin insanlar tarafından fazla tercih edilmemesi ,android kadar uygulama yok dahası beleş uygulamada kuramıyorsun internetten.

fiyatlar güzel. fazla oyun uygulama delisi değilsen 925 harika cihazdır. wp8 de güzel işletim sistemidir.

• quote:

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

quote:

+1

Daha önce hiç wp8 kullanmamış insanlar mağazada 2 dakika menüde yukarı aşağı yapıp bu nasıl arayüz koca koca kutular diyor sonrada forumda gelip günlerce kötülüyor. İnsan 2-3 gün wp8 kullanınca sistemin baştan sona özel olarak tasarlandığını ve bir bütün olduğunu anlıyor.

Android bunun yanında bildğin kütük gibi kalıyor , ios ise 7. sürümle birlikte arayüz konusunda batırdı. Çocuk telefonu gibi duruyor..

Bunların arasından wp8 arayüzü ve seriliği ile sıyrılıyor , wp8.1 güncellemesinden sonra hiç günceleme çıkmasa bile yıllarca kullanabilirim.
    Ama şuan birkaç ufak eksikliği var ...

Biryerde telefonu cebimden çıkartıp kullanmaya başlayınca herkes bana bakıyor , ios kullananda android kullananda herkes telefona odaklanıyor
    Bu kadar ilgi beni rahatsız etsede güzel tercih yapmışım dedirtiyor.
    Kırmızı lumia 920 var : ))) Bir telefon 20 metreden dikkat çeker mi yahu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

quote:

+1

Daha önce hiç wp8 kullanmamış insanlar mağazada 2 dakika menüde yukarı aşağı yapıp bu nasıl arayüz koca koca kutular diyor sonrada forumda gelip günlerce kötülüyor. İnsan 2-3 gün wp8 kullanınca sistemin baştan sona özel olarak tasarlandığını ve bir bütün olduğunu anlıyor.

Android bunun yanında bildğin kütük gibi kalıyor , ios ise 7. sürümle birlikte arayüz konusunda batırdı. Çocuk telefonu gibi duruyor..

Bunların arasından wp8 arayüzü ve seriliği ile sıyrılıyor , wp8.1 güncellemesinden sonra hiç günceleme çıkmasa bile yıllarca kullanabilirim.
    Ama şuan birkaç ufak eksikliği var ...

Biryerde telefonu cebimden çıkartıp kullanmaya başlayınca herkes bana bakıyor , ios kullananda android kullananda herkes telefona odaklanıyor
    Bu kadar ilgi beni rahatsız etsede güzel tercih yapmışım dedirtiyor.
    Kırmızı lumia 920 var : ))) Bir telefon 20 metreden dikkat çeker mi yahu...

çeker, hiç çekmez mi

WP8 cihaz kullanımına ciddi radikal değişiklikler getirdi. bazı insanlar bu değişiklikleri sindirebilir bazıları da sindiremez. sindiremeyenlere de biraz zaman tanımak lazım.
    sonuç olarak elde var ayten

• Pek çok android modelinde (özellikle Samsung) fiyat düşüşleri lumiadan daha fazla.
  • 820 daha iyi fotograf cekiyor.

diger kisimlara bir yorumum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

820 daha iyi fotograf cekiyor.

diger kisimlara bir yorumum yok.
    Lumia 920 2.elde 650tl buldum tertemiz okadar çok düşüyor ki pek tutulmuyor telefoncularda şuanda samsung değer kaybetmiyor birde iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Lumia 920 2.elde 650tl buldum tertemiz okadar çok düşüyor ki pek tutulmuyor telefoncularda şuanda samsung değer kaybetmiyor birde iphone

PAzarlık yap 600e al , 3 yıl arkana bile bakma : )) TAm F/p telefonudur.
    Galaxy iphone dinlemez hepsini tokatlar , bu paraya resmen bedava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 29 Aralık 2013; 22:41:49 >
  • Lumia telefonlari seviyorum ancak pahali oldugunda pek alinacagini sanmiyorum. Satis stratejisidir buyuk ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Lumia telefonlari seviyorum ancak pahali oldugunda pek alinacagini sanmiyorum. Satis stratejisidir buyuk ihtimal.
    wp8 kendisi geliştiriyor ben android den sıkılmıstım wp8 e geçti gayet memnunum arkdaşlar tavsiye ederim..
  • quote:

senin telefoncuda sorun var sanırım. 920'yi hangi telefoncuya götürsen havada karada kapar. 650tl'ye bulduğun 2nci el telefonu iyi kontrol ettir. hatta yakınında Nokia care varsa bir test ettirmende fayda var. aralık ayında sıfır 1000tl altına düşen 920 ve 925'ler yılbaşından sonra 1000tl üzerine çıkacak. Nokia'nın satış politikası 92x serisini 1000tl civarında satmak. hatta 925'in fiyatı 920'nin altına düşebilir ancak Nokia bunu istemiyor çünkü daha ucuz maliyetli telefonu daha pahalı satmak Nokia'nın da işine geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

senin telefoncuda sorun var sanırım. 920'yi hangi telefoncuya götürsen havada karada kapar. 650tl'ye bulduğun 2nci el telefonu iyi kontrol ettir. hatta yakınında Nokia care varsa bir test ettirmende fayda var. aralık ayında sıfır 1000tl altına düşen 920 ve 925'ler yılbaşından sonra 1000tl üzerine çıkacak. Nokia'nın satış politikası 92x serisini 1000tl civarında satmak. hatta 925'in fiyatı 920'nin altına düşebilir ancak Nokia bunu istemiyor çünkü daha ucuz maliyetli telefonu daha pahalı satmak Nokia'nın da işine geliyor

Cogu telefoncu Lumia almiyor bile artik. 650'ye falan eskaza alirsa da tecrubesizligindendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Cogu telefoncu Lumia almiyor bile artik. 650'ye falan eskaza alirsa da tecrubesizligindendir.

Alıntıları Göster
    komik yorumlar gördüm. lumiaların fiyatları düşmüyor. 2.eli kötü.
    fiyatı düşüyor diye yorum yapılabilecek tek marka samsungdur. ilk çıktığında 2000 liradan sattığı amiral gemileri sadece 1 yıl içinde yarı yarıya iner. 2.elleride değil sıfırları.

• Cevap sorumda gizli, yolda yürürken kaç kişide lumia görûyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Cevap sorumda gizli, yolda yürürken kaç kişide lumia görûyosun?
    lumialara kullanması bilenler için güzel güzel... tlfoncular çok düşük fiyata alıyor ama bi çogumuz internetten satıyoruz tlfonları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.